Bundesliga live stream, veilig met een VPN 2021

Bundesliga live stream zijn wel heel erg handig als je geen toegang hebt tot betaalde zenders die het uitzenden. Maar, wanneer je Bundesliga live online bekijkt kan je er bijna vanuit gaan dat er iemand met jou meekijkt om te zien wat je allemaal uitspookt. Niet alleen met Bundesliga online streams, maar op het internet in het algemeen.

Een VPN zal er voor zorgen dat je jouw privacy terug krijgt wanneer je op het internet bent. Dit artikel zal verder ingaan op wat een VPN precies is en waarom je het nodig hebt. Daarnaast gaan we kijken naar websites die Bundesliga live stream free aanbieden. Zowel betaalde diensten als gratis live stream Bundesliga.

Bijgewerkt:  15 oktober, 2021

Test ExpressVPN uit
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Wat is een VPN?

Een VPN is een provider die een dienst voor privé servers aanbiedt zodat je beter beschermd bent op het internet. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere voordelen die je zal ervaren wanneer je een VPN gebruikt naast een goede bescherming. De VPN server laat jouw anoniem over het internet surfen. Normaal gesproken worden jouw zoekgeschiedenis en IP adres opgeslagen en getraceerd zodat mensen, bedrijven en overheden weten wat jij allemaal uitspookt.

Mensen in de vorm van cyber criminelen vinden deze gegevens interessant omdat ze zo bijvoorbeeld jouw wachtwoorden kunnen achterhalen en jouw kunnen beroven van je geld en andere privé gegevens. Bedrijven aan de andere kant vinden het interessant omdat ze met al jou gegevens advertenties kunnen optimaliseren zodat jij eerder een aankoop zou doen.

En dan heb je nog de overheden die de burgers graag in de gaten houden om de natie te beschermen. Maar voor welke reden het ook mag zijn, het moet natuurlijk niet de bedoeling zijn dat iedereen zomaar jou gegevens kan achterhalen. Met de VPN worden jouw gegevens niet opgeslagen, zelfs niet door de VPN aanbieder zelf. Ook het IP adres is niet meer traceerbaar waardoor je locatie ook niet meer beschikbaar is voor anderen.

Daardoor kan je dan jouw apparaat verbinden met een server van een bepaald land naar keuze en wordt de geografische blokkade van content opgeheven. Als je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix wilt kijken die veel meer films en series beschikbaar heeft dan kan dit nu wel gewoon. Ook al bevindt je je helemaal niet in Amerika.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Hoe kan ik de VPN instellen om een Bundesliga live stream te kijken?

Een VPN instellen is heel erg gemakkelijk en het kan binnen een paar minuten worden gedaan. We hebben een overzicht gemaakt met gedetailleerde stappen die je moet volgen om jouw apparaat te verbinden met de VPN.

Bundesliga live stream

 1. Stap 1 is het uitkiezen van een betrouwbare VPN die jij het fijnst vindt om te gebruiken. Vaak kan je eerst een gratis versie voor een bepaalde periode uitproberen voordat je moet betalen voor de VPN.
 2. Daarna kan je jouw favoriete VPN downloaden in ofwel de “App Store” of de “Google Play Store”.
 3. Na de installatie van de VPN applicatie kan je de app openen en een nieuw account aanmaken als je eerder nog geen account hebt aangemaakt.
 4. Als je bent ingelogd kan je kiezen uit vele verschillende servers. Er zijn servers uit heel veel landen beschikbaar, kies er een uit die je nodig hebt voor wat je wilt kijken.
 5. Je bent nu klaar om de Bundesliga stream te starten en het Duits voetbal kijken kan beginnen.

Live Bundesliga kijken is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus twijfel niet en schaf vandaag nog een VPN aan zodat je veilig de live stream Bundesliga kunt volgen waar je je ook bevindt.

Waarom heb je een VPN nodig om een Bundesliga live stream te kijken?

De reden om een VPN te gebruiken voor live stream Bundesliga is voornamelijk voor je eigen veiligheid online. Ook al denk je misschien dat jij geen gevaar loopt. Het tegendeel is bewezen. Alles wat je doet op het internet wordt opgeslagen. En de meeste mensen zeggen dan dat ze niks verkeerds doen op het internet.

Maar wat nou als je gaat solliciteren voor een nieuwe baan en het bedrijf besluit eerst even goed te onderzoeken wie jij bent online, dan kunnen ze alles terugvinden. Van uitlatingen over de overheid tot oude tweets tot posts op Facebook over jouw depressie of een ruzie met iemand online waarin je het ene na het andere scheldwoord eruit gooit.

Bundesliga stream

Ook heb je overal een antwoord op waar het door komt dan worden er alsnog vooroordelen over je gemaakt en daar kom je nog maar lastig vanaf. Alles wat je op het internet wordt geplaatst wordt opgeslagen, ook verwijder je het later weer.

Dit kan de reden zijn dat het bedrijf iemand anders kiest in plaats van jou. Terwijl, het sollicitatie gesprek perfect was verlopen en je CV er prima uitzag. Denk dus bewust na over jouw privacy online. Met een VPN is er geen enkele zoekgeschiedenis of IP adres van jouw telefoon te achterhalen. Zelfs niet door de VPN aanbieder zelf.

De beste VPN aanbieders voor live Bundesliga kijken

Om er voor te zorgen dat wij de beste Bundesliga VPN voor jullie hebben kunnen uitzoeken hebben we enorm veel testen uitgevoerd bij honderden verschillende aanbieders. Hieruit kwam naar voren dat de volgende VPN het        voor het live Bundesliga kijken.

Deze VPN worden nog steeds op maandelijkse basis getest door ons zodat we een up to date overzicht hebben. Als er een nieuwe betere VPN bijkomt dan veranderen we dit meteen zodat je altijd het beste van het beste wordt aangeraden.

Waar kan je Bundesliga live streams volgen

De officiële zender die live Bundesliga kijken mogelijk maakt is ESPN. Dit is een sportzender die de rechten heeft voor veel verschillende Europese voetbal competities waaronder de Bundesliga stream. Ook heb je Sky Sports Germany die live stream Bundesliga wedstrijden uitzendt.

Daarnaast heb je nog twee andere alternatieven in BeIN Sport en Sling TV. Allereerst heb je BeIN sport die goedkopere abonnementen aanbiedt vanuit het midden oosten. Daarom moet je een VPN aanschaffen en je apparaat verbinden met server uit het midden oosten.

Voor Sling TV geldt dat je een pakket van 47 verschillende zenders aanschaft waaronder Bundesliga streams. Deze dienst is alleen beschikbaar in Amerika, tenzij je een VPN gebruikt!

Live stream bundesliga

De gratis bundesliga live streams zijn hieronder weergeven in een tabel.

WebsiteBeschrijving
HahasportGebruikersvriendelijke website met enorm aanbod voor live sport wedstrijden. Makkelijk te gebruiken. Klik op “Football” en kies de wedstrijd die je wilt bekijken.
LiveTVKlik op “Broadcast” en kies uit een van de live wedstrijden die je kan bekijken. Je kan zelfs uit verschillende talen van commentaar kiezen.
IfirstrowZeer uitgebreide website met ook veel andere sporten beschikbaar. Live stream Bundesliga is ook een van de mogelijke opties voor streaming.
WiziwigGoede verbinding en gemakkelijk in te stellen. Klik op “Football” dan “Live”. Kies dan welke wedstrijd je wilt kijken en probeer een aantal links uit.
RojadirectaPrima site om live voetbal wedstrijden te volgen alleen wel minder overzichtelijk en minder groot aanbod aan wedstrijden beschikbaar.
IkkijkonlineEen van de kleinere websites op deze lijst. Werkt verder prima voor Bundesliga streaming.
Unibet

Bwin

Deze websites zijn gok bedrijven die voetbalwedstrijden uitzenden zolang je nog geld op je account hebt staan. Onder andere ook live Bundesliga kijken mogelijk.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

FAQ

Kan ik ook Bundesliga streams kijken zonder een VPN?

Dit is mogelijk, maar wordt niet aangeraden. Wanneer je een VPN gebruikt ben je er zeker van dat jouw gegevens niet worden uitgelekt, doorgestuurd en gebruikt voor verschillende verkeerde motieven. Het is ook nog eens zo dat het amper moeite of tijd kost om de VPN te installeren en te verbinden met een apparaat. Er is eigenlijk geen excuus om het niet te gebruiken. Het heeft alleen maar voordelen die jou helpen met de beveiliging van jouw apparaat.

Maakt een VPN mijn live stream Bundesliga langzamer?

Het zal zeker niet zo zijn dat de VPN jouw live stream Bundesliga ervaring langzamer maakt. Let er wel op dat als je niet een goede, betrouwbare VPN aanbieder kiest het wel zo kan zijn dat jouw verbindings snelheid langzamer wordt. Aan de andere kant is het zo dat de bovengenoemde VPN aanbieders soms de verbinding zelfs sneller maken.

Dat komt onder andere doordat advertenties worden geblokkeerd. Wees dus niet bang voor een trage verbinding, want de VPN aanbieders zijn zeer geavanceerd en hebben een enorme technologische transformatie doorgemaakt in de laatste jaren. Doordat de aanbieders heel veel ervaring hebben opgedaan zijn ze steeds beter en beter geworden.

Wat bespaar ik door een VPN aan te schaffen voor Bundesliga streaming?

Door een VPN aan te schaffen bespaar je niet alleen geld. Het kan ook zo zijn dat het live Bundesliga kijken niet mogelijk is door een geografisch blok voor die content, omdat je bijvoorbeeld in een land bent waar de uitzendrechten niet voor gelden.

Met een VPN kan je het systeem voor de gek houden door je te verbinden met een server van een land dat wel toegang heeft tot de live stream. Naast dat je de VPN kan gebruiken voor Bundesliga live streams kan je jouw apparaat op elk moment verbinden zodat je op elk moment goed beveiligd bent online en mensen niet met jou mee kunnen kijken. Het is dus een goede investering die zeer betaalbaar is.

Een exact bedrag kunnen we niet noemen maar je kan geld besparen door een van de beste VPN aanbieders voor Bundesliga streams te kiezen. De prijs kwaliteit verhouding is erg scherp en als je een abonnement voor langere tijd neemt. Dan wordt de prijs die je per maand betaald ook nog eens veel lager.

Conclusie

Dus als je live Bundesliga kijken wilt dan kan je op een aantal websites deze streams bekijken. Vergeet alleen niet om eerst jouw apparaat te verbinden met een VPN zodat jouw gegevens voor jou blijven en je privacy gewaarborgd blijft.

Zo weet je in ieder geval zeker dat je goed beveiligd tegen hackers en cyber criminelen. Ook wordt er toegang verkregen voor geografisch geblokkeerde content doordat je het net laat lijken alsof je je begeeft in de juiste geografische regio.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be