Black Friday Cyber Monday kortingen

Voor zolang het nog kan zullen we het Black friday aanbiedingen en Cyber monday korting noemen. Het is een actie die uit de Verenigde Staten is overgewaaid en ook in Nederland zeer populair is geworden.

De belangrijkste reden voor deze groeiende populariteit is de enorme kortingen waartegen veelal technologische producten worden aangeboden. Wie wil er nu niet een mooi TV of  PlayStation voor de helft van de prijs via de black friday nederland of België – Cyber monday korting dagen?

Ook op onze site doen onze aanbieders mee aan deze commerciële dagen. Wij hebben speciale kortingen bij onze aanbieders kunnen afdingen. Dit is alleen maar gelukt dankzij jullie vele lezers en bezoekers van de site.

Je zal op de website kortingen kunnen vinden van VPN providers en van de enkele gadgets. Hieronder vind je de lijst

Black friday aanbiedingen – Cyber monday korting voor VPN

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Gadgets black friday België en Cyber monday aanbiedingen

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be