Black Friday Cyber Monday kortingen

Voor zolang het nog kan zullen we het Black friday aanbiedingen en Cyber monday korting noemen. Het is een actie die uit de Verenigde Staten is overgewaaid en ook in Nederland zeer populair is geworden.

De belangrijkste reden voor deze groeiende populariteit is de enorme kortingen waartegen veelal technologische producten worden aangeboden. Wie wil er nu niet een mooi TV of  PlayStation voor de helft van de prijs via de black friday nederland of België – Cyber monday korting dagen?

Ook op onze site doen onze aanbieders mee aan deze commerciële dagen. Wij hebben speciale kortingen bij onze aanbieders kunnen afdingen. Dit is alleen maar gelukt dankzij jullie vele lezers en bezoekers van de site.

Je zal op de website kortingen kunnen vinden van VPN providers en van de enkele gadgets. Hieronder vind je de lijst

Black friday aanbiedingen – Cyber monday korting voor VPN

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2023
9.8
2 Cyberghost, review 2023
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2023
9.5
4 IPVanishVPN, review 2023
9.3
5 NordVPN, review 2023
9.1

Gadgets black friday België en Cyber monday aanbiedingen

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be