Kijk de Australian Open overal in 2023

Als u geen enkele wedstrijd van een van de grootste toernooien wilt missen, de Australian open, dan leest u best verder. In deze blog hebben we het namelijk over hoe en waar u de Australian Open live stream kijken kunt!

Probeer Nu!
Overal Australian open live kijken met ExpressVPN!

Indien u gebruik maakt van de diensten van ExpressVPN zult u overal naar de Australian open kunnen kijken. Probeer het nu met een 30 dagen geld terug garantie. Nieuwe klanten die een abonnement afsluiten krijgen tot 49% korting en tot 3 maanden gratis bij het afsluiten van een jaar abonnement!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

De beste streaming diensten om Australian Open kijken België

Binnen België zijn er een aantal tv diensten waar u zeker bij terecht kunt om live de Australian open live kijken te kunnen. Deze diensten zenden namelijk elke wedstrijd van de Australian open uit!

Eurosport

Indien u in België naar de Australian open wilt kijken kunt u dit doen met de diensten van Eurosport. Dit is een Belgische sport zender die verschillende competities live kan uitzenden. Om gebruik te kunnen maken van deze zult u echter wel een extra abonnement moeten afsluiten.

Zonder dit abonnement kunt u geen gebruik kunnen maken van de diensten. Wanneer u een abonnement afgesloten heeft kunt u zowel op tv als naar de online Australian open live stream kijken!

Live Australian open kijken

Wilt u liever niet voor een extra abonnement betalen? Dan zijn er nog verschillende andere diensten waarmee u gratis de Australian open live stream kijken kunt. Lees er in het volgende deel meer over.

Hier kunt u de stream Australian open live gratis kijken

Er zijn andere manieren om live Australian open kijken te kunnen, ook bestaan er enkele gratis manieren die u zou kunnen gebruiken. Heeft u geen idee welke gratis diensten dit zouden kunnen zijn? Dan kunt u best even verder lezen in het volgende deel van deze blog. We hebben het namelijk over een aantal gratis manieren om deze wedstrijden te kunnen bekijken.

RTBF

Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om via het kanaal van de RTBF naar verschillende wedstrijden van de Australian open kunnen kijken. Deze diensten kunt u gebruiken binnen België, maar ze zullen echter enkel beschikbaar zijn voor de mensen in het Waalse gedeelte van België. De TV uitzender heeft echter wel een stream en een tv kanaal waar u op terecht kunt voor het live Australian open kijken.

9Now

Een andere TV uitzender waarbij u terecht kunt voor het volgen van de Australian open, is de uitzender 9Now. Dit is een uitzender van Australië zelf waar u de Australian open live kijken kunt! Met zowel tv zenders als een online streaming dienst kunt u met deze gratis dienst de Australian Open live stream!

De dienst is gratis te gebruiken, maar echter zult u deze niet overal kunnen gebruiken. Zo kunt u deze gratis streams enkel binnen bepaalde regio’s bekijken, lees er in het volgende deel alles over.

Waarom kunt u de AO live streaming niet in het buitenland kijken

Wanneer u gebruik maakt van de binnenlandse diensten zoals Eurosport of de RTBF zult u binnen België vrijwel overal naar de Australian open live stream kijken kunnen. Het maakt in dit geval dus niet uit waar u zich zou bevinden, zo lang dit maar binnen België is!

Met de diensten van 9Now kunt u overal binnen Australië de Australian open live kijken. Echter zullen deze streams niet werken indien u naar het buitenland gaat. Dit komt doordat de uitzenders van deze sport evenementen slechts de rechten hebben om de stream binnen bepaalde geografische regio’s uit te zenden.

Australian open kijken

De streaming dienst zal uw locatie controleren door de locatie van uw IP adres te controleren. Indien deze buiten de toegestane regio’s ligt, zullen de geo-restricties de toegang tot de Australian open stream blokkeren. Het is dus vrijwel onmogelijk om live Australian open kijken te kunnen in het buitenland met een van deze streaming diensten.

Echter hebben wij een oplossing voor u gevonden: Het gebruik maken van een VPN kan u namelijk helpen. Deze diensten kunnen namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen naar een locatie die wel binnen de toegestane zone ligt. Weet u niet hoe u dit zou moeten doen? Dan leest u best even verder!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe ontgrendelt u de livestream tennis Australian open in het buitenland?

Wilt u graag een VPN gebruiken om overal naar de Australian open live stream te kunnen kijken, maar heeft u geen idee hoe u dit zou kunnen doen? Gebruik dan onderstaand stappenplan als gids.

  1. Eerst moet u een abonnement afsluiten voor een VPN dienst, wij raden ExpressVPN aan!
  2. Hierna zult u de software op het apparaat moeten downloaden.
  3. Wanneer de software geïnstalleerd is, zult u deze moeten openen.
  4. Na het openen van de Applicatie, zult u een VPN server moeten kiezen waarmee u zult verbinden. Hierbij kiest u een die binnen de toegestane zone van uw gekozen stream ligt. Voor Eurosport en RTBF is dit een server binnen België en voor 9Now is dit een server in Australië!
  5. Ga naar de streaming site en geniet van live Australian open kijken van overal.

Probeer ExpressVPN om de Australian open live kijken te kunnen

Wilt u graag een VPN dienst uitproberen om de Australian open live kijken te kunnen, maar wilt u niet meteen vast zitten aan een abonnement? Dan kunt u gebruik maken van de 30 dagen geld terug garantie van de VPN dienst ExpressVPN.

Iedere nieuwe klant krijgt namelijk bij het afsluiten van een jaar abonnement maar liefst 30 dagen de tijd om de dienst uit te proberen. Indien u niet tevreden bent met de dienst kunt u binnen de 30 dagen uw geld terug vragen, zonder hier een verantwoording voor te geven!

De beste VPNs om live Australian open kijken van overal

Wanneer u op zoek gaat naar een VPN dienst om de Australian open live stream te ontgrendelen zult u veel verschillende mogelijkheden tegenkomen. Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben we verschillende VPN diensten getest en op verschillende vlakken met elkaar vergeleken. Hierna hebben we de resultaten in een lijst kunnen gieteen in een lijst kunnen gieten.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De voordelen van VPNs

Naast het live Australian open kijken in het buitenland, heeft u nog verschillende andere voordelen aan het gebruiken van een VPN dienst. Zo zult u de geo restricties van andere diensten zoals Netflix en Hulu kunnen omzeilen en exclusieve content van over heel de wereld ontgrendelen.

Australian open live kijken

Het gebruik maken van een VPN dienst zal er ook voor zorgen dat uw online privacy en uw persoonlijke gegevens beter beschermd zullen zijn. Zo zullen uw gegevens op een zeer veilige manier versleuteld worden en zal de locatie van uw IP adres volledig verborgen worden. Dit is vooral handig voor mensen die vaker gebruik maken van openbare wifi netwerken!

Meest gestelde vragen over het Australian open live kijken België

Een van de meest gestelde vragen die er over de Australian open bestaat is hoe het wedstrijd schema precies in elkaar zit. Om u te helpen hebben we de volledige kalender van dit toernooi in deze blog voorzien!

De Australian open kalender

Datum Tijd Voorlopige planning
Januari 16 11:00 am
7:00 pm
1ste ronde van mannen en vrouwen
1ste ronde van mannen en vrouwen
Januari 17 11:00 am
7:00 pm
1ste ronde van mannen en vrouwen
1ste ronde van mannen en vrouwen
Januari 18 11:00 am
7:00 pm
2de ronde van mannen en vrouwen
2de ronde van mannen en vrouwen
Januari 19 11:00 am
7:00 pm
2de ronde van mannen en vrouwen
2de ronde van mannen en vrouwen
Januari 20 11:00 am
7:00 pm
3e ronde van mannen en vrouwen
3e ronde van mannen en vrouwen
Januari 21 11:00 am
7:00 pm
3e ronde van mannen en vrouwen
3e ronde van mannen en vrouwen
Januari 22 11:00 am
7:00 pm
4e ronde van mannen en vrouwen
4e ronde van mannen en vrouwen
Januari 23 11:00 am
7:00 pm
4e ronde van mannen en vrouwen
4e ronde van mannen en vrouwen
Januari 24 11:00 am
7:00 pm
kwartfinales van mannen en vrouwen
kwartfinales van mannen en vrouwen
Januari 25 11:00 am
7:30 pm
kwartfinales van mannen en vrouwen
kwartfinales van mannen en vrouwen
Januari 26 11:00 am Halve finale Vrouwen
Januari 26 7:30 pm Halve finale Mannen
Januari 27 3:00 pm Dubbels gemixt halve finale
Vrouwen Dubbel Finale
Mannen Enkel Halve finale
Januari 28 4:00 pm Vrouwen Enkel Finale
Mannen Dubbel Finale
Januari 29 4:00 pm Dubbel gemixt Finale
Mannen Enkel Finale

Alles wat u moet weten om Australian open kijken te kunnen!

Om de Australian open binnen België te kunnen kijken kunt u een abonnement nemen op de diensten van Eurosport of u kunt het volgen via de gratis diensten van RTBF. In Australië zullen de wedstrijden gratis worden uitgezonden via 9NOW. Er zijn dus genoeg verschillende opties om de wedstrijden van de Australian open live te kunnen kijken.

Echter zult u deze streaming diensten niet in het buitenland kunnen gebruiken. Dit komt doordat de uitzenders slechts de rechten hebben om deze wedstrijden binnen een bepaalde regio uit te zenden. Zodra de locatie van uw IP adres buiten deze zone ligt, zullen de geo blokkers van deze diensten de toegang tot de stream blokkeren.

Met een VPN dienst zoals de diensten van ExpressVPN kunt u deze geo restricties echter omzeilen! U kunt namelijk verbinding maken met een Sever in binnen de regio en zo de egorestricties omzeilen. VPN diensten zijn handig om uw online privacy en uw persoonlijke gegevens goed te beschermen.

Probeer de diensten van ExpressVPN uit met de 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe klanten. Indien u een jaar abonnement afsluit zult u ook nog eens tot 3 maanden gratis krijgen en zelfs tot 49% op het totaal bedrag kunnen besparen!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be