HotSpotShield VPN, review 2024

hotspotshield

Bij het kiezen van een VPN zijn er genoeg opties om te overwegen, bijvoorbeeld Hot Spotshield. De belangrijkste reden waarom mensen meestal besluiten dat ze een VPN willen, is dat ze hun privacy willen behouden wanneer ze online zijn.

Of het nu is om films te streamen, het delen van bestanden of om een ​​geo-block te omzeilen (waar online content beperkt is tot bepaalde regio’s of landen) of om hun favoriete serie te bekijken; er is genoeg te overwegen.

Laatst geupdate op: 17 May 2024

Wat doet Hot SpotShield

Wanneer mensen VPN services vergelijken, zullen ze zich realiseren dat er verschillende factoren zijn om hun beslissing te beïnvloeden.

Enkele van de belangrijkste factoren zijn:

 • Beschikbare functies
 • Pricing
 • Betrouwbaarheid
 • Klantenondersteuning
 • Aantal servers
 • Aantal locaties wereldwijd waar de servers zich bevinden
 • Hoe privé zijn ze?
 • Registeren ze gegevens?
 • Hebben ze beveiligde betalingsopties?
 • Beschikbaar hotspot shield voor Android en iOS

versleutelde verbinding

Met zoveel te overwegen, is het soms gemakkelijker om naar één specifieke VPN te kijken en te zien hoe het zich verhoudt tot anderen door zijn aanwezigheid online. Daarmee bedoel ik, zijn er genoeg online reviews? Zijn de pluspunten groter dan de minpunten? Kan men de prijzen van de verschillende VPN’s makkelijk vergelijken ?

Klik hier voor “coupon korting”

Wat is Hot SpotShield en wat doet HotSpot Shield

Voor dit artikel zullen we de Hotspot Shield VPN bekijken. We hopen dat deze Hot spotShield beoordeling u zal helpen begrijpen waarom deze topper de top 10 van de meest gangbare VPN’s op zich neemt.

We hebben alle informatie uit beoordelingen van experts verzameld tot algemene gebruikersrecensies en hebben vastgesteld dat Hotspot Shield VPN sinds 2008 in een markt is doorgezet die in de afgelopen jaren een explosie van concurrentie heeft gekend. Ontwikkeld door AnchorFree in Silicon Valley, kan een Amerikaanse VPN-optie soms worden gezien als positief of negatief, in termen van VPN behoeften.

VPN Hotspotshield

Wat is HotSpot Shield en wat doet HotSpot Shield – De algemene mening van de expert

Dus laten we beginnen met de algemene mening over wat Hotspotshield te bieden heeft:

Kenmerken

Na het vergelijken van de kenmerken van HotSpotshield VPN met concurrenten op de markt, kreeg het zeer respectabele beoordelingen. Als een van de goedkopere opties op de markt is het geweldig om te zien dat ze hebben geprobeerd om deze VPN met zoveel mogelijk functies te verpakken.

Enkele van de belangrijkste aandachtspunten staan ​​hieronder vermeld.

HotSpot Shield VPN heeft:
Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 80+
Supported OS Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
Geld terug garantie 45 dagen
Protocols Catapult Hydra
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3,200+

Klik hier voor “coupon korting”

Een ander interessant aandachtspunt is dat waar sommige VPN’s ernaar streven om een ​​niet-log-keeping beleid aan te bieden, gelooft men dat HotSpot Shield partiële logs op een bepaald moment behoudt, en hoewel dit gecodeerd is, betekent dit dat sommige gebruikers zich meer op hun gemak voelen met behulp van een VPN, waar geen logs worden bijgehouden, zelfs niet voor een korte periode.

Bij onderzoek naar onze HotSpot Shield beoordeling werd ook duidelijk dat HotSpot Shield geen kill-switchoptie biedt, beschikbaar op andere (maar niet alle) VPN’s.

Hotspotshield review

Bruikbaarheid

Een van de grootste voordelen van het uitproberen van Hotspotshield VPN is dat u maximaal 45 dagen volledige toegang hebt, en waarbij u geld kunt terugkrijgen als u niet tevreden bent. Terwijl er andere VPN’s zijn die “geld terug opties” aanbieden van 0 tot 30 dagen, is dit een grote bonus van Hotspot Shield. Bij het bekijken van deze Hotspot Shield beoordeling heb ik veel VPN’s bekeken en ik heb een trend in klachten gezien.

Sommige gebruikers zijn er meteen in gesprongen , ze hebben een VPN gekozen en hebben de jaarlijkse (kortings) optie betaald. Ze zijn dan om een ​​aantal redenen teleurgesteld geraakt over de VPN, en het feit dat ze een heel jaar hebben betaald, heeft een bitter gevoel in hun mond gegeven. Als u 45 dagen de tijd hebt om een ​onbeperkte service te proberen, is dit een uitstekende manier om problemen of tegenvallers te vinden. Sommige van de problemen waar mensen over klagen, konden binnen 45 dagen worden gedetecteerd als ze voor hot spot VPN kozen.

Bijvoorbeeld:
 •  De service was te traag
 • Mijn gebruik was beperkt door hun maximale downloadcapaciteit voor gegevens
 • Hun klantenservice was verschrikkelijk
 • De server die ik wilde gebruiken was nooit beschikbaar

HotSpot Shield heeft er alle vertrouwen in dat ze na 45 dagen testen uw gewoonte zullen houden!

Gebruiksgemak voor beginners

Een eenvoudige stap-voor-stap handleiding zal HotSpot Shield binnen de kortste keren operationeel hebben!

Tip Hotspot Shield Review in uw browser. Op deze manier kunt u nog enkele recensies lezen en de meeste beoordelingen leiden u naar de directe downloadkoppeling.
Als u eenmaal op de Hotspot Shield VPN-website bent, downloadt dan het bestand (mogelijk moet u op ‘Uitvoeren’ of ‘Uitvoeren als beheerder’ klikken, afhankelijk van uw apparaat of browser.

Volg de eenvoudige instructies voor een automatische installatie
Zodra Hotspot Shield is geïnstalleerd, opent u het
u ziet een vervolgkeuzemenu. Klik hier op en zoek de verbindingsoptie
Houd er rekening mee dat u momenteel alleen toegang hebt tot de gratis functies

Als u hun gratis 45-dagen niet-goed-geld-terug garantie wilt proberen (sterk aanbevolen), doe dan het volgende:

Ga naar het menu bovenaan de pagina
Klik om een ​​nieuw account te maken
Denk aan een veilig en moeilijk te raden wachtwoord en gebruikersnaam
Klik op aanmelden

HotSpot Shield is ontworpen met het oog op gebruikers en apps voor verschillende apparaten. Dus er is zelfs een hotspotschild voor Android, of iOS of zelfs voor Mac of pc!

Klik hier voor “coupon korting”

Dus wat is de prijs van Hotspot Shield VPN?

hotspotshield VPN

Toen ik onderzoek deed naar deze Hotspot Shield recensie, was ik aangenaam verrast toen ik de prijs van deze VPN zag. Gezien het een schat aan opties biedt, denk ik dat u de prijzen zeer redelijk zult vinden. Zoals alle VPN’s, verleiden ze u om u aan te melden voor een langetermijnabonnement door grote kortingen aan te bieden. De kortingen van hot spot shield zijn echt het overwegen waard:

2-jarig Elite-pakket $ 3,99 per maand, betaald voor één forfait
1-jarig Elite-pakket $ 6,99 per maand, ook betaald in één keer
Maandelijks elitepakket $ 15,99 betaald per maand

Dus dat is een enorme korting van $ 10 per maand voor het kiezen van het 2-jarig pakket! Als Amerikaanse VPN kunt u ook betalen met Starbucks-, Walmart- of PayPal-services of cadeaubonnen, waardoor u een meer anonieme ervaring hebt.

Er is een GRATIS Hotspotshield account, mijd dit echter. Je krijgt een uitgekleede variant die alleen maar erginis oplevert.

Betrouwbaarheid

Zoals eerder vermeld, zijn er apps die toegang geven tot hotspotschield voor Android, iOS, Mac en pc. Deze Hotspot Shield recensie heeft ook aangetoond dat de beste manier om de betrouwbaarheid ervan op de verschillende apparaten te begrijpen, was door de vele online recensies van klanten te lezen.

Met een overgrote meerderheid van de positieve recensies, voelden we dat deze recensie van Hotspot Shield met vertrouwen kon zeggen dat betrouwbaarheid geen probleem zou zijn. Soms een beetje glitchy, zou het lijken dat er geen algemene klachten waren over serverproblemen of onderhoudsproblemen waar andere VPN’s mee te maken hebben gehad.

Klantenondersteuning

Beperkte Live-chat-functies, maar een goed informatief forum om de meeste problemen aan te pakken. E-mail is ook een optie en klantenservice-medewerkers proberen zo snel mogelijk op alle vragen te reageren. Niet de meest uitgebreide klantenservice die we hebben gezien, maar dan rekenen Hotspot Shield VPN niet zoveel aan als sommige andere VPN’s.

 • Hotspot Shield voor Android- of iOS-apparaten
 • hotspot vpn-android
 • VPN-shield-android
 • HotspotShield-android-settings

Hotspot Shield heeft, net als de meeste beschikbare VPN’s, ervoor gezorgd dat u hun services op de meeste apparaten en browsers kunt gebruiken. U zult vinden dat Hotspot Shield voor Android en iOS redelijk gebruikersvriendelijk is, hoewel ik persoonlijk liever bij mijn pc bleef voor het grotere scherm.

Klik hier voor “coupon korting”

Conclusie: wat is HotSpot Shield en wat doet HotSpot Shield

HotSpot Shield VPN is een eenvoudige en kostenbesparende VPN die moeite heeft om verslagen te worden wanneer u de prijs vergelijkt met functies. Hoewel Hotspot Shield fundamenteler is dan sommige van de anderen die de top 10 hebben bereikt , is dit een zeer eenvoudig te gebruiken stukje software dat betrouwbaarder blijkt te zijn dan andere in zijn prijsklasse.

Servers bevinden zich over de hele wereld, maar als u hoopt op het delen van bestanden en torrent-downloads, ben ik bang dat dit niet de VPN voor u is. Het overwinnen van Geo-blokken en het streamen van inhoud is meer iets omdat er natuurlijk de juridische implicaties zijn om mensen toe te staan ​​uw software te gebruiken voor wat vaak het geval is van inbreuk op het auteursrecht. Als u een Netflix-abonnement heeft maar vindt dat u er tijdens uw vakantie geen toegang toe hebt, profiteer dan van de 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Met Hotspot Shield, een VPN die werkt met Netflix, kun je al je favoriete programma’s overal ter wereld bekijken.

Tot slot, nog een reden om de gratis VPN te negeren en te gaan voor de proefperiode van 45 dagen is dat u zult zien dat de gratis versie wordt geleverd met irritante advertenties, die worden uitgeschakeld zodra u een upgrade uitvoert naar het Elite-pakket.

Review: wat is Hotspot Shield : Goed

Hotspot Shield is een plug-and-play oplossing voor basisgebruikers. Het is intuïtief ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. En de indrukwekkende snelheden zijn een opvallende eigenschap die u zeker zult waarderen. Het bevat hoogwaardige coderingsprotocollen voor uitstekende privacy- en gegevensbescherming, inclusief malwarebescherming om op te starten.

Deze HotSpot Shield VPN oplossing is geschikt voor iedereen die tegen lage kosten wil coderen, streaming-tv wil bekijken en torrents zonder beperkingen op al hun apparaten wil downloaden. Verwacht echter niet te veel van de instellingen.

7.7 Total Score

HotSpotShield VPN is ideaal wanneer u op zoek bent naar een versleutelde verbinding met weinig functies, maar toch staat voor veiligheid en beschermiong

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk
7
Prijs
8.5
Aantal beschikbare server landen
6.5
Flexibiliteit gebruik
6.5
PROS
 • Snelle verbinding
 • Native app voor iPhone en Android
 • P2P en BitTorrent toegestaan
 • Gebruikersvriendelijk
CONS
 • Weinig landen gedekt
 • Geen flexibiliteit opties
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

2 Comments
 1. Kan ik op hotspotshield mijn IP-cameras aansluiten die een dyn-DNS nodig hebben? Kan ik ze dan overal ter wereld bekijken?

  • Hoi, bedankt voor je bericht. Het best kan je even contact opnemen met Hotspotshield zelf.

   Groeten,
   Wesley

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be