<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Wat is HotSpot Shield? Lees de volgende Hotspotshield review
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

2 Comments
 1. Kan ik op hotspotshield mijn IP-cameras aansluiten die een dyn-DNS nodig hebben? Kan ik ze dan overal ter wereld bekijken?

  • Hoi, bedankt voor je bericht. Het best kan je even contact opnemen met Hotspotshield zelf.

   Groeten,
   Wesley

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be