Netflix streamen met ExpressVPN onze test 2024

ExpressVPN Netflix, we kennen het allemaal wel? Onbeperkt op de bank of onderweg in de trein naar werk even een serietje of filmpje kijken uit de Amerikaanse catalogus.

Je hebt van vrienden over een coole nieuwe serie gehoord… maar oh, je kan hem niet kijken via Nederland. Hij is alleen beschikbaar in de Amerikaanse versie van Netflix en daar heb je normaal gesproken geen toegang toe.

Wees niet getreurd. Er is namelijk een hele simpele oplossing! De oplossing is namelijk gewoon gebruik te maken van een VPN-dienst. Wat dat precies is, hoe het werkt en wat nu de beste Netflix VPN is, gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Ik zou zeggen, lees vooral verder, zodat je dadelijk precies weet hoe je overal ter wereld je favoriete Netflix series en films kunt streamen en bekijken, zonder geografische blokkades.

Bijgewerkt: 14 May, 2024

Wat is een VPN en waarom heb je er een nodig?

VPN staat voor Virtual Private Network. Dit is een software tool waarmee je je originele IP-adres kunt vervangen of zelfs compleet kunt verbergen. Hoe dit precies in werking gaat is geen quantum physica. In wezen bevat een VPN gewoon servers in ontzettend veel verschillende landen.

Wanneer je inlogt op je VPN-dienst, selecteer je een van deze servers en vervolgens denken websites, andere softwares en dergelijke, dat je je daar bevind waar die server gevestigd is.

Op deze manier kan je dus overal ter wereld doen alsof je ergens anders bent en daardoor geografische content blokkades omzeilen. Zo kijk je dus toch bijvoorbeeld Amerikaanse of Engelse Netflix films en series, zonder dat je je daar bevind.

Netflix ExpressVPN

De speciale Express VPN Netflix is naar mijn mening de beste VPN om Netflix overal te kunnen kijken. Niet alleen Nederlandse Netflix maar ook Engelse en Amerikaanse Netflix kan je prima streamen met deze VPN aanbieder.

De Netflix ExpressVPN zit vol met speciale functies, kan op meerdere toestellen tegelijkertijd gebruikt worden en kan verbonden worden met servers over de gehele wereld.expressvpn netflix test

Test GRATIS ExpressVPN

Express VPN Netflix instellen

De Netflix ExpressVPN is zeer gemakkelijk in te stellen. Allereerst abonneer je je op een van de mogelijke abonnementsvormen van ExpressVPN.

Vervolgens download je de app op je smartphone of tablet of de software op je PC of laptop. Je maakt dan een account aan en logt in met je inloggegevens.

Daarna selecteer je een van de beschikbare servers waarmee je verbinding wilt maken. Je wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen en hierna open je de Netflix-app of surf je naar de Netflix website.

Tada! Zo simpel is het. Als je VPN verbinding op een of andere manier verbroken wordt, deselecteer je gewoon weer een server en log je weer in op Netflix.

De ExpressVPN Netflix Test

Welnu, in de ExpressVPN Netflix test die ik gedaan heb, heb ik een aantal interessante zaken kunnen concluderen wat betreft de Express VPN Netflix combinatie. Uit mijn uitvoerige en onafhankelijke ExpressVPN Netflix test blijken een aantal zaken waarom ExpressVPN Netflix zo goed werkt.

Netflix ExpressVPN, de gouden combinatie. De reden dat Express VPN Netflix zo goed hand in hand gaan, is omdat ExpressVPN tal van functies heeft, speciaal om Netflix te kunnen streamen.

Uit mijn ExpressVPN Netflix test bleek dit uitvoerig door de vele aanwezige functies. Zo heeft Express VPN bijvoorbeeld een no log policy, wat betekent dat de VPN aanbieder geen data van je opslaat.

Ook heeft Express VPN een ingebouwde kill switch. Dit is een mechanisme wat in werking treedt als om wat voor reden dan ook de verbinding met de server weg valt. Zo wordt je anonimiteit optimaal gewaarborgd en kan je dus met een gerust hart Netflix en chillen.

Wat ook bleek uit mijn ExpressVPN Netflix test, was dat de verbinding niet werd onderbroken en dat de series en films niet ontzettend lang hoefde te bufferen iedere keer. Dat is natuurlijk wenselijk, want niets is zo irritant als steeds moeten wachten tot een deel van de video geladen is.

Ook kon ik mijn favoriete series en films gewoon kijken in de hoog beschikbare kwaliteit en merkte ik eigenlijk totaal niet dat ik via een speciale software Netflix aan het kijken was.

Uit mijn uitgebreide ExpressVPN Netflix test kan ik dus concluderen dat het echt een top VPN aanbieder is in combinatie met Netflix, en naar mijn mening gewoon de beste van alle premium VPN’s die ik getest heb.

netflix expressvpn

Gebruik geen gratis VPN!

Hoewel je zou denken dat je ook gebruik zou kunnen maken van een gratis VPN dienst, raad ik dit ten zeerste af. Dit heeft eigenlijk een paar hele simpele redenen. Niks in dit leven is gratis, dus ook geen VPN-dienst.

Gratis VPN aanbieders proberen toch op een bepaalde manier geld aan je te verdienen. Dit doen zij door een aantal slinkse tactieken. Denk aan irritante reclame in de vorm van pop-ups, cookies en ongewenste e-mails.

Maar ook aan malware, spyware of zelfs het doorverkopen van je dataverkeer of persoonsgegevens.

Het gebeurd tegenwoordig allemaal en in een recent uitgekomen onderzoeksrapport blijkt dat er wereldwijd meer wordt verdiend met de handel in data dan met drugs!

Wees hier dus geen slachtoffer van en kies gewoon een premium VPN aanbieder bijvoorbeeld ExpressVPN. Betaal die paar luttele Eurotjes per maand in plaats van te proberen voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten.

We kennen namelijk allemaal wel het Oudhollandse gezegde: “goedkoop is duurkoop”.

30 Dagen Gratis Express VPN Netflix

Het mooie van de Netflix ExpressVPN is dat je hem 30 dagen gratis kan uitproberen. Dit noem ik ook wel de 30 dagen gratis ExpressVPN truc.

Hoe dit werkt is eigenlijk heel simpel. Je sluit een van de beschikbare abonnementen af op de website van ExpressVPN en betaald deze gewoon. Vervolgens zeg je dit abonnement binnen de eerste 30 dagen (of op de 29ste dag) op.

ExpressVPN stelt absoluut geen vragen waarom je je abonnement op hebt gezegd en zul je betaalde lidmaatschapsgeld binnen een week terug storten op je bankrekening.

Als je niet per bank hebt betaald, maar bijvoorbeeld met PayPal, dan krijg je je geld terug via de methode waar je mee betaald hebt.

Test GRATIS ExpressVPN

Veelgestelde Vragen

Kan ik ExpressVPN ook voor andere dingen gebruiken?

Ja, zeker. Je kan ExpressVPN prima voor andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan torrents downloaden, live streams bekijken en verbinding maken met gaming servers in andere regio’s en wereldwijde zones. Let wel op dat torrens downloaden vaak niet legaal is, maar enfin, dat moet je natuurlijk zelf weten.

Kan ik gratis Netflix series en films kijken?

Met de Express VPN Netflix kan je niet gratis Netflix content bekijken. Je dient alsnog een account bij Netflix te hebben en deze natuurlijk te betalen.

Wel kan je door gebruik te maken van de Netflix ExpressVPN een Netflix account aanmaken wat lijkt op een Amerikaans account of Engels account als je via de VPN op een van de beschikbare servers in deze landen inlogt.

Om het extra veilig te houden raad ik aan om via PayPal je Netflix abonnement te betalen en niet per Nederlandse bank of via iDEAL. Een PayPal account aanmaken is een fluitje van een cent en echt binnen een minuut of vijf gebeurd.

Het kan dat je eerst ”verified” moet worden, dat duurt maximaal 2 dagen.

Zijn er alternatieve VPN’s voor Netflix beschikbaar?

Ja, er zijn ook een aantal andere premium VPN’s voor Netflix. Ik heb op de website verschillende vergelijkingstabellen geplaatst en uitgebreide reviews van elke VPN aanbieder geschreven. Toch kan ik je met zekerheid zeggen dat ExpressVPN naar mijn mening de beste VPN is in combinatie met Netflix.

Niet alleen zit ExpressVPN vol met handige functies en heeft het honderden servers over de hele wereld, ook is deze VPN aanbieder een van de goedkoopste. Daarnaast kan je hem, zoals hierboven vermeld, 30 dagen gratis uitproberen. Wat wil je nog meer?

Het kan natuurlijk dat je een wat algemenere VPN wilt gebruiken, dan kan je natuurlijk een van de andere premium VPN aanbieders gebruiken.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be