Ivacy VPN, review 2024

Check out this awesome **Ivacy** review for the ultimate privacy and protection online! You’ll discover amazing tips and secrets that will benefit anyone looking to safeguard their online activities. Get ready to learn all about the benefits of this top-notch VPN service and why it’s a must-have for anyone concerned about online privacy and security. Don’t miss out on this chance to take your online protection to the next level with **Ivacy**!

Er is geen tekort aan VPN-providers. Zelfs als je jezelf beperkt tot het beste virtuele particuliere netwerk van hen, heb je altijd de keuze. Vooral omdat onthullingen frequent zijn in de virtuele wereld. Stel jezelf eens voor dat er een gloednieuwe en al solide VPN is.

Zodra het werd geïntroduceerd, behoorde de Ivacy VPN direct tot de top. Daarom is voor mij deze review urgent en zal ik zo goed mogelijk mijn best doen om deze VPN aan jullie voor te stellen.

Deze VPN is Zero-log, werkt met Netflix en maakt torrents mogelijk. Test het! Test het nu!

Ivacy VPN testing: betrouwbaarheid tegen alle kosten

In de wereld van de VPN zijn de meest aanbieders bezig met het concurreren op prijs en services. Uiteraard is dat voordelig, maar vaak wordt de prestaties van de dienst genegeerd ten gunste van deze oorlog. Dat is jammer en nadelig. Gelukkig heeft deze VPN uit Singapore een totaal andere strategie.

Tijdens mijn Ivacy vpn review kwam ik slechts één probleem tegen, dat tevens slechts tijdelijk bleek te zijn. Wat we hieruit kunnen afleiden is dat ze een vrij groot netwerk hebben en dat hun systeem goed genoeg is geconfigureerd om ervoor te zorgen dat jij als klant een continue bandbreedte krijgen voor de beste gebruikerservaring. Daarom is het een van de beste VPN voor jouw online activities.

Met meer dan 450 servers op meer dan 100 locaties (server locations), is de VPN een top-aanbieder wanneer het gaat om dekking. Maar dit is niet de enige prestatie. We zullen zien dat in termen van functionaliteit ook deze provider regelrecht in de Big League past met zijn slimme services die voor u de best mogelijke server kiest op basis van het doel van uw verbinding.

Prijzen en abonnementen

ivacy prijzen

 

Net als veel van de serieuze concurrenten van deze service, biedt de VPN een prijsplan op basis van de lengte van uw abonnement. Hoe langer uw abonnement is, hoe aantrekkelijker het aanbod is. Omdat het maandelijkse abonnement vaak duur is, kost deze maar liefst €99 per maand. Dit is echter daarom ook niet de beste manier, of meest gunstige, om de VPN te ontdekken.

Gezien hun soepele beleid (30 dagen geld-terug-garantie), neemt u geen direct risico om een jaarabonnement af te sluiten. Dankzij dit krijg je het tweede jaar gratis, wat je 0 € 99 per maand kost. Het is moeilijk om dit beter te doen.

Je hebt ook nog de keuze voor een tussentijdse oplossing, wat op zich een goed alternatief is: een 3-maandabonnement dat 2 € 87 per maand kost.

Ivacy VPN Review in cijfers

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 56+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols TCP, UDP, L2TP, IKEV
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 1,000+

Test in de praktijk

Netflix en streaming

ivacy vpn review

Nu komen we helaas naar de zwakkere punten van deze Ivacy VPN review. Deze provider heeft toegang tot Netflix, Hulu en andere streaming sites, maar je weet niet zeker of je geen probleem zult ervaren gedurende deze services. Als dit een grote reden is voor het gebruik van een VPN, dan raad ik aan andere services te gebruiken zoals ExpressVPN, die hierin betrouwbaarder zal uitvallen.

Torrents downloaden

We gaan een klein beetje compenseren voor dit slechte nieuws over streamen met beter nieuws over torrenting. Inderdaad, in termen van torrent is mijn Ivacy VPN review gunstiger. Torrents op dedicated P2P-servers zijn toegestaan. Naar mijn ervaring zijn deze zelfs geoptimaliseerd voor P2P.

U zult geen beperkingen ervaren, waardoor u overal en altijd zoveel mogelijk kunt surfen op het web in alle lust en vrijheid.

Ivacy VPN Review: de functies in detail

Hierin zullen we plezier vinden. Stel je voor dat deze leverancier wat kleine verrassingen voor ons heeft gereserveerd om ons ervan te overtuigen dat deze VPN uniek is.

Slimme doelselectie

Ik begin meteen met de parel die de deze VPN onderscheid van de competitie. Het heet slimme doelselectie. Voordat u verbinding maakt met IvacyVPN, kunt u uw doel specificeren waarom u verbinding wilt maken met een VPN. De service zal op basis van uw keuze de connectie leggen met de daarvoor bedoelde server.

Helaas is deze functie momenteel alleen beschikbaar voor de Windows client.

Kill Switch

Deze geweldige functie werkt enkel met de Windows Firewall. Dit is de kill switch, een handige functie die ervoor zorgt dat u beschermd blijft in het geval van een VPN-verbindingsfout. Ja, we maken wellicht weer een verbinding binnen 2 seconden, maar 2 seconden op het internet zijn langer dan u denkt en er kan veel gebeuren.

DNS Leak bescherming

Of we het nu hebben over DNS-lekken of IPv6-lekken, onze software is uitgerust met een systeem om ze te voorkomen en te blokkeren.

NAT firewall

De basis is er ook sinds een NAT-firewall moet worden toegevoegd aan de beveiligingsmaatregelen. Eerlijk gezegd, met dit alles, bent u helemaal ingedekt.

Split tunneling

Dit is een zeer interessante spec van IvacyVPN. Het zal u toelaten om sites in Frankrijk en in het buitenland te bezoeken op hetzelfde moment! Ontgrendel bijvoorbeeld Netflix US op de achtergrond en bezoek de website van je bank….

split tunneling

 Gelijktijdige verbinding

Dit is ook hoe we de meest geweldige VPN services kunnen herkennen en hoe marktleiders zich onderscheiden; hun mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken. Veel leveranciers bieden 2 of 3. Met IvacyVPN kunt u 5 gelijktijdige verbindingen instellen en zo de mogelijkheden om uw abonnement optimaal te gebruiken. Voer bij minder dan één euro per maand de berekening uit voor elk van uw verbindingen.

 Multipoort

 Dit is een functie waarmee poorten automatisch worden gescand om te zoeken naar personen die niet zijn geblokkeerd of beperkt. Dit kan handig zijn om censuur te omzeilen wanneer normale VPN-poorten worden geblokkeerd door een firewall o.i.d.

server locations

 Multi-protocollen

Uit mijn Ivacy VPN review blijkt dat de service verschillende protocollen levert zoals PPTP, SSTP, L2TP, IKEv2… En bovenal open VPN, het veiligste en betrouwbaarste protocol dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Hiermee hoeft u uw nooit zorgen te maken over het verlies van uw data. Bovendien omzeilt het eenvoudig de meest gecompliceerde firewalls.

 De Windows-client

 Een intuïtieve interface

 Het installeren van de Windows-client is heel makkelijk, omdat er hulp is. Maar zelfs zonder hulp is het erg intuïtief. Je zult snel je weg vinden. In feite, met zo’n simpel en comfortabel interface zult u bijna niet merken dat het er is.

windows client

Zodra u de VPN (slechts binnen een paar minuten) hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u uw voorkeursprotocol kiezen (of de software een keuze laten maken voor u) en de reden waarom u gebruik maakt van IvacyVPN (bijvoorbeeld torrenting). Het enige wat u hoeft te doen is verbinding maken met de server.

online activities

 Sommige opties omvatten

De opties van deze leverancier zijn vrij simpel. Er is geen reden om het niet te begrijpen als een beginner, en geen reden om de nachten daar door te brengen voor liefhebbers van Chipping. U hebt de keuze om de software te starten bij het opstarten.

ivacy vpn general setting

U kiest uw protocol aan de ene kant. Aan de andere kant kiest u of u functies zoals de kill-switch wilt inschakelen. Ten strengste recommandeer ik dat u deze optie ten allen tijden laat aanstaan voor uw eigen veiligheid op het web.

ivacy vpn connection setting

Andere functies

Ivacy is toegewijd aan een wijde compatibiliteit, daarom proberen ze het compatibel te maken met zoveel mogelijk ‘operating systems’. Naast Windows, kan het worden gevonden op iOS, Android, Mac OS X en Linux. Het kan zelfs verbonden worden met consoles zoals een XBOX en PS, en Smart TV’s.

De installatie is voor de hand liggend. Ga simpelweg naar de downloadpagina om de versie van uw platform te downloaden.

IvacyVPN klantenservice beoordeling

Vaak ligt het probleem dat gebruikers ervaren met een VPN aanbieder bij de klantenservice. Bovendien is het niet altijd gemakkelijk om een klacht te evalueren, omdat het zeer subjectieve ervaringen zijn en dus voor iedereen persoonlijk. Een goede ervaring garandeert geen andere. Maar voor IvacyVPN heb ik enkel goede recensies gelezen.

Het team van Ivacy is bereikbaar via de telefoon, e-mail en live chat. Zelfs kunt u contact opnemen via uw sociale media kanalen. Met alle communicatiemiddelen die ik heb geprobeerd, heb ik altijd een snelle reactie gehad van deze provider. U vindt er ook veel antwoorden in hun FAQ.

Conclusie

Wat ik hier gevonden heb is een uitstekende aanbieder van een vpn, behalve dat het gebruik ervan voor streaming kan komen als een vervelende verrassing. Als het Netflix is dat U naar een VPN leidt, adviseer ik u vriendelijk om een andere te kiezen als ExpressVPN. Ook hier hebben wij reviews over.

Aan de andere kant, voor de veiligheid, voor de torrents, het gebruiksgemak en de klantenservice, is Ivacy top-level. Ik wil ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding benoemen.

Ondertussen nodig ik u allen uit uw meningen te geven in de comments en mij te vertellen over uw ervaringen met uw VPN! Hier is de ranking van meerdere VPN aanbieders.

Ivacy VPN
Wanneer je op zoek ben naar een VPN zou Ivacy VPN een interessante keuze kunnen zijn
7.5 Total Score
Ivacy VPN eenvoudig in gebruik

Gebruikersgemak
7.5
Stabiliteit netwerk
6.5
Prijs
9
Aantal server landen
8
Flexibiliteit gebruik
8
PROS
  • 24/7 service helpdesk
  • Prijs (bieden een 5 jaren plan)
  • Snelle IP update for Netflix en BBC
CONS
  • Geen stabiele verbinding
  • Negatieve comments op het net
  • Werkt niet altijd even logisch
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be