ExpressVPN proefperiode in 2024

Wilt u graag gebruik maken van de expressvpn proefperiode? Maar weet u niet goed hoe u dit zou kunnen doen? Geen enkel probleem, we leggen in deze blog aan u uit hoe u ook gebruik kunt maken van onze ExpressVPN proefperiode!

Probeer nu
Maak gebruik van ExpressVPN proefperiode!

Probeer de VPN zonder zorgen met de 30 dagen geld terug garantie! Maak gebruik van onze exclusieve korting en krijg 12 maanden + 3 maanden GRATIS! Zo bespaar je tot wel 49%

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Krijg ExpressVPN gratis voor 30 dagen met geld terug garantie!

Wilt u graag gebruik maken van ExpressVPN, maar weet u niet zeker of u de dienst wel voor een jaar wilt gebruiken? Dan kunt u het 30 dagen zonder zorgen uit proberen. Dit is namelijk mogelijk met de expressVPN proefperiode, hier heeft u 30 dagen de tijd om de dienst uit te proberen en indien u niet tevreden bent over de diensten kunt u gewoon het volledige bedrag terug krijgen!

Heeft u geen idee hoe u dit zou kunnen claimen? Geen enkel probleem, we hebben voor u een kort stappenplan gemaakt zodat u ook van de ExpressVPN proefperiode kunt genieten!

 1. Ga naar de website van ExpressVPN door gebruik te maken van onze promotie link of de bovenstaande promo knop!
 2. Kies het plan waarmee u toegang krijgt tot de 30 dagen ExpressVPN proefperiode
 3. Zet een alarm of een herinnering aan op uw telefoon of computer om het plan te annuleren voordat de geld terug garantie voorbij is. ( binnen 30 dagen )
 4. Contacteer de ExpressVPN helpdesk via chat of email om uw abonnement te annuleren en om uw geld terug te krijgen. U zult geen verantwoording moeten geven om het plan te annuleren!

Met dit stappenplan kun je zonder zorgen gebruik maken van de diensten van ExpressVPN! Wil je je abonnement afsluiten met nog meer korting? Dan kun je best onze kortingscode via deze pagina gebruiken!

Hoe krijgt u ExpressVPN gratis voor meer dan 30 dagen?

We hebben het u net al gezegd, u kunt de VPN diensten gratis uitproberen voor 30 dagen en toch nog uw geld volledig terug krijgen! Wilt u deze dienst langer dan 30 dagen uitproberen, dan zal dit niet met hetzelfde abonnement lukken. We hebben echter wel een oplossing voor u gevonden:

Expressvpn proefperiode

Nadat de eerste ExpressVPN proefperiode afgelopen is kunt u met een nieuw email adres en door gebruik te maken van onze link, een nieuwe proefperiode starten! Indien u onze link niet gebruikt, zal deze optie echter niet werken.

Ga naar Expressvpn

Gratis proefperiodes VS betaalde diensten met geld terug garantie

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van ExpressVPN zult u er ook achter komen dat er een 7 dagen proefperiode bestaat. Voor deze expressVPN proefperiode hoeft u niets te betalen, maar krijgt u enkel toegang tot de applicatie voor 7 dagen. Dit is dus vooral handig voor mensen die een VPN dienst op hun mobiele telefoon willen gebruiken.

Wilt u echter de volle functionaliteiten van de VPN dienst krijgen en deze ook gebruiken op uw computer? Dan raden we u aan om toch voor de “geld terug garantie” optie te kiezen! U kunt de “geld terug garantie” optie claimen door via deze link uw abonnement af te sluiten!

Krijg 7 dagen lang toegang tot ExpressVPN met de gratis proefperiode

Indien u de VPN dienst wilt uitproberen en u dit via uw mobiele telefoon of tablet zou willen doen, heeft u de mogelijkheid om dit 7 dagen lang gratis te doen! Via de applicatie bestaat er namelijk een speciale optie voor iOS en Android gebruikers waardoor u de diensten 7 dagen gratis uit kan proberen!

Heeft u geen idee hoe u gebruik kunt maken van deze 7 dagen lange expressVPN proefperiode? Geen enkel probleem, ook hier hebben we een stappenplan voor voorzien!

 1. Open de App Store, iOS gebruikers, of de Google play store als u Android gebruikt
 2. Zoek naar de ExpressVPN app, download en installeer deze app!
 3. Open de applicatie en klik op de “start de gratis 7 dagen proefperiode” knop.
 4. Stel een alarm in of maak een herinnering aan zodat u uw abonnement kunt annuleren
 5. Geef toegang aan uw mobiele apparaat om de VPN configuratie toe te laten!
 6. Annuleer de gratis proefperiode!

Wanneer u dit stappenplan gebruikt zult u zonder problemen gebruik kunnen maken van deze expressVPN proefperiode! Klik op deze link voor meer informatie!

Waarom zou u voor ExpressVPN kiezen?

Wanneer u op zoek bent naar een VPN dienst zult u waarschijnlijk verschillende VPN aanbieders vinden. We kunnen echter aanraden dan ExpressVPN toch een van de beste VPN diensten waar u gebruik van zou kunnen maken. Wilt u meer weten waarom ExpressVPN een goede VPN dienst is? Dan kunt u best onze review van ExpressVPN lezen! U vind hem hier.

expressvpn proefperiode

Meest gestelde vragen over de ExpressVPN proefperiode

Is niet alles duidelijk of heeft u misschien nog een aantal vragen over de ExpressVPN diensten? Dan kan het zijn dat een andere klant deze vraag ook gehad heeft. Om u hiermee te helpen hebben we een aantal van de meest gestelde vragen in deze blog beantwoord!

expressvpn proefperiode

Zou ik een Gratis VPN Gebruiken?

Wanneer u op zoek gaat naar een VPN die u zou kunnen gebruiken, zult u verschillende oplossingen vinden. Tussen deze oplossingen zullen ook een aantal gratis oplossingen staan. We raden het gebruik van een Gratis VPN echter af. Deze diensten hebben vaak niet de nodige middelen om uw gegevens op een veilige manier te versleutelen en ze staan erom bekend dat ze uw persoonlijke gegevens door verkopen aan derde partijen!

Indien u er zeker van wilt zijn dat uw gegevens veilig zijn, kunt u best gebruik maken van een betalende VPN dienst zoals ExpressVPN

Zal het abonnement worden aangerekend nadat de gratis proefperiode eindigt?

Wanneer u gebruik maakt van de gratis proefperiode van ExpressVPN op uw mobiele apparaat, zult u in de eerste 7 dagen niets moeten betalen. Indien u de proefperiode niet annuleert, zal er automatisch een bedrag aangerekend worden op uw credit card.

Heb ik een Credit card nodig om gebruik te maken van de gratis proefperiode van ExpressVPN

Om gebruik te maken van de gratis proefperiode zult u een credit card als betalingsmethode moeten ingeven. Hier zal de organisatie de kosten van het abonnement aanrekenen indien u de proef periode niet annuleert.

Hoe annuleer ik mijn ExpressVPN proefperiode op iOS?

Maakt u gebruik van de 7 dagen proefperiode op een iOS apparaat, en weet u niet hoe dit abonnement moet annuleren? Dan kunt u het volgende stappenplan volgen:

 • Ga naar de App Store en log in op het account waarmee u de gratis proefperiode gestart heeft.
 • Ga naar de lijst van al uw actieve abonnementen
 • Klik op ExpressVPN
 • Selecteer proefperiode of abonnement annuleren
 • Bevestig de keuze die u gemaakt heeft.

Wanneer u dit stappenplan volgt, kunt u de diensten van ExpressVPN gebruiken tot de einddatum die er bij het annuleren gegeven wordt!

Hoe annuleer ik mijn ExpressVPN proefperiode op Android?

Heeft u gebruik gemaakt van een proefperiode op een Android apparaat en wilt u deze graag annuleren? Dan kunt u dit stappenplan volgen:

 1. Ga naar de google PlayStore app op uw apparaat
 2. Log in op het google account waarmee u de gratis proefperiode gestart heeft in de applicatie
 3. Ga naar uw profiel door op uw profiel pictogram te tikken
 4. Ga naar betalingen en abonnementen
 5. Klik door naar abonnementen
 6. Selecteer hierna ExpressVPN
 7. Annuleer de VPN proefperiode

Wanneer u dit plan gevolgd heeft zal uw gratis proefperiode geannuleerd worden op het Google account waarmee u ingelogd bent op uw apparaat.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Nadat u uw gratis proefperiode geannuleerd heeft zult u enkele werkdagen moeten wachten voordat u uw geld terug zult krijgen. Het aangerekende bedrag wordt terugbetaald op de rekening of creditcard die u gebruikte om de betaling door te laten gaan.

Ga naar Expressvpn

Conclusie: Alles wat u moet weten over Gratis ExpressVPN krijgen!

ExpressVPN is een van de beste VPN diensten die u zou kunnen gebruiken! Om u te overtuigen geeft de  organisatie een gratis proefperiode aan alle nieuwe klanten. Zo kunt u zonder zorgen de VPN dienst voor 30 dagen uitproberen, dit komt namelijk door de geld terug garantie indien u niet tevreden zou zijn met de dienst.

U zult met een e mailadres uw account moeten aanmaken om 30 dagen de VPN dienst uit te proberen. Indien u binnen 30 dagen het abonnement annuleert, zult u zonder zorgen uw geld terugkrijgen. De diensten zijn niet alleen beschikbaar op uw computer maar ook op iOS en Android apparaten, u kunt dus ook mobiel gebruik maken van ExpressVPN. Via de applicaties kunt u zich inschrijven voor een gratis proefperiode van 7 dagen waarmee u de mobiele dienst kunt uitproberen.

U moet er zelf wel voor zorgen dat u uw proef abonnement annuleert voordat de 7 dagen of de 30 dagen voorbij zijn. Indien u dit niet zou doen, zullen de abonnementskosten worden aangerekend op de rekening die u opgegeven heeft bij het aanmaken van uw account!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be