Zenmate VPN, review 2024

zenmate vpn

Zenmate, ideal voor het ontijken van censuur bijvoorbeeld in Turkije, daar is het tegenwoordig extreme belangrijk om een goede VPN provider te hebben. De overheid is daar namelijk streng aan het controleren op alles wat mensen in Turkije op het internet doen. Vaak worden dingen geblokkeerd, en u kunt er zelfs rechtelijk mee in de problemen komen. Dat wil u natuurlijk vermijden. In deze Zenmate review laat ik zien waarom deze aanbieder een goede keuze is voor betrouwbare VPN o.a. in Turkije.

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Gebruik coupon “KLIK HIER”

Zenmate VPN: makkelijk te gebruiken

Er is veel gebeurd met deze aanbieder de laatste jaren. Veel ontwikkelingen en verandering hebben plaatsgevonden, en daarom is het nu tijd om een Zenmate review online te zetten. Het is namelijk nu een waardige provider waar meer mensen over te weten moeten komen.

Het eerste wat vermeld moet worden in deze Zenmate review is dat het makkelijk te gebruiken is. De interface is simpel en daardoor heb je snel door hoe u het het beste kunt gebruiken. Handig voor mensen die nog niet zo bekend zijn met VPN, maar ook handig voor mensen die gewoon lekker willen surfen zonder gedoe.

Prijs Zenmate download

zenmate prijs

Gebruik coupon “KLIK HIER”

De provider is een goedkope VPN provider, zeker als u kijkt naar de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Er kunnen 5 apparaten tegelijk gebruik van maken. Onze ervaring leert dat een persoon zelf drie logins gebruikt, en dat laat er dus twee over voor andere gebruikers. Op deze manier kunt u kosten nog verder besparen. De prijs is 4.49 per maand.

Features van ZenmateVPN

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, FE, DE, UK
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 74+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3,500+

Gebruik coupon “KLIK HIER”

De opties zijn beperkt, wat handig is maar ook nadelig kan zijn als u juist verdieping zoekt en een meer geavanceerdere VPN provider. Belangrijk voor deze Zenmate review is om te vermelden dat er wel een Kill Switch optie is. Dat betekent dus dat als de verbinding met de VPN provider verbroken wordt, de verbinding met het internet ook onmiddellijk verbroken wordt. Dat zorgt ervoor dat je nooit onbeschermd op het internet bent en geeft je dus ultieme veiligheid.

Zenmate kiest automatisch de sterkste server bij u in de buurt. Als u toch een andere zou willen kiezen, dan kunt u dat ook handmatig nog wijzigen.

Log privacy

Wanneer u deze aanbieder download, weet u zeker dat de provider geen logs opslaat, wat uw privacy garandeert. Dat is belangrijk om te weten als u voor deze provider kiest. Dit horen alle goede VPN providers uiteraard te doen, maar helaas is dat niet altijd het geval en is het dus belangrijk om het in deze Zenmate VPN review nog maar eens te vermelden.

Wel valt ZenmateVPN onder het Duitse rechtssysteem. Zoals algemeen bekend is, zijn er in Duitsland strenge regels wat betreft torrents. Maar omdat Zenmate geen logs opslaat, is het tegenwoordig nog steeds mogelijk om Zenmate VPN veilig te gebruiken.

Zenmate VPN

Gebruik coupon “KLIK HIER”

Torrents

Dit is niet de provider die u wilt hebben als u specifiek op zoek bent naar een provider waarmee u torrents kunt gebruiken.

Plugins met Zenmate VPN

Een Zenmate download kan als een plugin dienen voor verschillende browsers zoals Chrome en FireFox. Toch zorgt dit er niet altijd voor dat je beschermt bent. Daarom is het verstandig, denken wij, om van deze plugin geen gebruik te maken.

zenmate vpan

Videos streamen

Het is ook met Zenmate mogelijk om videos te streamen vanuit een ander land. Dat kan, omdat uw IP adres op deze manier verborgen wordt en u de indruk wekt een ander IP adres te gebruiken. Dat komt omdat Zenmate u op een andere server laat inloggen.

Dit zorgt er dus voor dat het mogelijk is videos te streamen vanuit een ander land dan waar u zich in begeeft. Vanuit het buitenland kunt u dus makkelijk Nederlandse TV kijken. In Nederland geldt het omgekeerde: u kunt hier bijvoorbeeld Netflix US kijken. Dat geeft u een hoop vrijheid.

Conclusie van Zenmate Review

Zenmate is een goede uitkomst voor gebruikers die een simpele VPN provider zoeken. De interface is gemakkelijk te gebruiken, en u kunt er ook betrouwbaar videos vanuit andere landen mee streamen. Ook is de prijs in goede verhouding met de kwaliteit: u kunt maar liefst 5 aansluitingen op verschillende apparaten gebruiken, en u betaalt een minimale prijs. Een Zenmate download is het dus zeker waard.

We hopen dat deze Zenmate review u op weg heeft gebracht een goede keuze te maken. Als u nog vragen heeft, stel ze dan gerust, wij beantwoorden ze graag!

6.7 Total Score
ZenMate

Ideaal voor op vakantie wanneer je ongestoord wil internetten en niet geblokkeerd wilt worden door lokale overheden

Gebruikersgemak
8.5
Stabiliteit netwerk
8
Prijs
9
Aantal beschikbare server landen
9.6
Flexibiliteit gebruik
9.6
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

1 Comment
  1. Ik heb er veel over gehoord en dacht laat ik deze maar een keer uitproberen en ik ben zeer blij met mijn aankoop

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be