VyprVPN, review 2024

vypr vpn

VyprVPN is één van de betere keuzes als je graag censuur wilt ontwijken. Uniek aan VypreVPN is dat het een eigen DNS heeft en ook een eigen protocol Chameleon. Vooral als je naar landen zoals China, Turkije of Rusland gaat is dit handige software om op zak te hebben. Hier kun je mijn Vypr VPN review lezen en kijken of het ook wat voor jou is.

VyprVPN voor de bescherming van je privacy lees onze VyprVPN test

De overheid kijkt tegenwoordig met alles wat we doen mee en dat kan soms vervelend uitpakken. Het is dus logisch dat we allemaal onze privacy willen beschermen. Daarom is Vypr VPN een uitstekende keuze. Verder blijkt uit vele reviews en ook weer uit onze VypreVPN test dat je er makkelijk mee op geblokkeerde websites komt.

De verbinding die je krijgt met is volgens de testers van deze VypreVPN altijd sterk en betrouwbaar. Hiermee sta je nooit in de kou.

VyprVPN prijs

vypr vpn prijs

Aanbieding “KLIK HIER”

VyprVPN houdt het simpel: er zijn twee opties als je abonnement wilt afsluiten. De eerste mogelijkheid is één waarmee op drie verschillende apparaten tegelijkertijd ingelogd kan zijn. De tweede optie verhoogt dat tot en met vijf gebruikers en heeft ook de Chameleon protocol optie. In deze VyprVPN review houden we het simpel: optie twee heeft zo veel meer mogelijkheden dat het niet logisch is om voor de eerste te gaan. Daarom raden wij optie twee aan.

De belangrijkste features van Vypr VPN

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 73+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 200,000+
Servers 700+

Aanbieding “KLIK HIER”

Chameleon Protocol

Dit is een unieke optie van VypreVPN. In vele landen, zowel binnen als buiten Europe, loop je aan tegen het probleem dat sommige websites geblokkeerd worden. Je kunt simpelweg niet op de website komen. Dat kan erg frustrerend zijn. Gelukkig zit je met deze Chameleon Protocol feature van Vypr VPN altijd goed.

Je kunt hierdoor makkelijk om censuur heen en vrijuit surfen op het internet. Je bent met deze technologie ook beschermd tegen het zogenaamde “deep packet inspection,” oftewel DPI. Dit is uniek aan VypreVPN en heel handig voor mensen die echt om hun privacy en bescherming (wat is VPN) geven.

De DNS van CyprVPN

DNS is het systeem dat ervoor zorgt dat een domeinadres leesbaar wordt als een IP-adres. Als deze stap niet gemaakt wordt, blijf je onzichtbaar bij je Internet Service Provider. Dat geeft extra bescherming.

Deze stap kun je met Vypr VPN maken door de DNS server aan te passen. Dit hebben wij getest voor deze Vypr VPN review en stelt je in staat om DNS censuur uit de weg te gaan. Op deze manier wordt je helemaal niet meer gecensureerd. De meeste mensen worden dat wel, ookal hebben ze het soms zelf niet eens door. Maar met deze feature van Vypr VPN kun je vrij surfen.

VyprVPN NAT Firewall

Deze Vypr VPN review is niet compleet zonder deze feature te vermelden. Het gaat hier om een firewall die eventuele dreigingen van buitenaf afweert. Dit kost je geen enkele moeite, het zit bij het pakket inbegrepen.

VyprVPN Kill Switch

Deze feature zorgt ervoor dat je altijd onzichtbaar blijft, ookal valt de verbinding met de beschermde server even weg. Op deze manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over of je wel of niet een stabiele connectie hebt.

Opslag en torrents

Vypr VPN heeft een Zero log-beleid. Dit zorgt er uiteraard voor dat je helmaal anoniem kunt blijven. Met VypreVPN is het sind kort (NOV/2018) ook mogelijk torrents anoniem te kunnen downloaden.

VyprVPN test: Netflix

Een populair doel om VPN software te installeren: het kunnen streamen op Netflix vanuit andere landen buiten Nederland. Dat kan met VyprVPN. Je kunt hiermee op de Amerikaanse Netflix kijken. Ook zijn er vele andere mogelijkheden en je zult dus altijd alles kunnen kijken. Wat een vrijheid!

Wat wel gezegd moet worden in deze VyprVPN review is dat Netflix er alles aan probeert te doen om dit te vermijden. Daarom kunnen wij niks garanderen. De mogelijkheden veranderen voortdurend.

VyprVPN software

Aanbieding “KLIK HIER”

VyprVPN beoordeling

Het kwam natuurlijk al naar voren in deze VyprVPN review, maar het kan geen kwaad het nogmaals te herhalen: VyprVPN behoort tot de absolute top als het aankomt op privacy en censuur vermijden. Sinds (NOV/2018) worden nu ook torrents getolereerd. Ik hoop dat deze VyprVPN review je heeft kunnen helpen kiezen.

7.1 Total Score
VyprVPN

VyprVPN ideaal wanneer je censuur wilt omzeilen

Gebruikersgemak
8.9
Stabiliteit netwerk
8.5
Prijs
8.5
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
7.5
PROS
  • Chameleon™ protocol
  • Encrypted cloud
  • NAT Firewall
  • VyprDNS
  • Snel netwerk
  • Torrent vriendelijk
  • NO-LOG beleid
CONS
  • Standaard setting, weinig variatie mogelijkheden
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

1 Comment
  1. Ik heb deze gekocht voor China omdat ze daar alles blokken. Ik ben zeer blij over de functionaliteit en het werkt ook prima in China.

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be