Met Stellar windows data recovery Computer, nooit meer belangrijke data verliezen

Stellar windows data recovery is computer Data Recovery Software. Helaas kan het iedereen zomaar overkomen. Belangrijke documenten, folders of foto’s die plotseling verloren zijn kunnen natuurlijk een groot probleem veroorzaken. Het kan u per ongeluk overkomen, of de schijf werd op de één of andere manier beschadigd waardoor er bestanden verloren zijn gegaan.

Waarschijnlijk heeft u ook nog het gevoel dat u de documenten voorgoed kwijt bent, en dat er niets meer gedaan kan worden om deze te herstellen. Of wellicht heeft u wel gehoord over het bestaan van Computer Data Recovery Software, maar weet u alleen niet hoe u ze gebruiken moet of waar u moet beginnen. In dit artikel “stellar data recovery reviews” worden de aspecten van een data recovery tool gedetailleerd beschreven.

Klik hier voor korting

Stellar data recovery reviews

Gelukkig bent u niet de eerste waarbij dit overkomt. Veel gebruikers zijn u al voorgegaan. Ook de technische industrie is doorlopend slachtoffer van ‘’lost data’’. Daardoor heeft de industrie software ontwikkeld om dit probleem te bestrijden. Wij hebben de beste file recovery software weergegeven om jou te assisteren bij het herstellen van al uw belangrijke bestanden. Dit varieert van gratis versies tot premium software.

Beste Software van Stellar

Met Steller kunt u al uw verloren of verwijderde data herstellen met de Free Windows Recovery Software. Al uw Office documenten, e-mails, afbeeldingen, video’s, audio files en nog veel meer kunt u eenvoudig herstellen met deze handige free file recovery software.

 • Easy Two Step Recovery – Wat te herstellen en waar te herstellen
 • Herstel alle bestanden
 • Gratis data recovery tot 1GB
 • Computer Recovery van harde schijven, SD-kaarten, USB’s, camera’s, geformatteerde partities en camcorders
 • Bekijk voorbeelden van herstelde bestanden voordat u ze opslaat
 • Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP en Mac

Prijs Stellar Phoenix data recovery

Stellar Software prijs

Wat is Data Recovery?

Zoals de naam al aanduidt, is data recovery software ontwikkeld om gegevens te herstellen die per ongeluk zijn verloren, beschadigd, verwijderd of ontoegankelijk zijn. De gegevens die verloren zijn op uw drive, flash drive of een andere opslagplaats kunnen reeds herstelt worden met assistentie van data recovery software.

Hoe werkt het?

Data Recovery SoftwareHet verliezen van gegevens kan op veel diverse manieren gebeuren. Gelukkig is dit irrelevant, want deze gegevens kunnen gelukkig hersteld worden, zelfs als het opslagmedium ernstig is beschadigd. Uiteraard wordt het lastiger wanneer de schade ernstiger is, maar het is niet helemaal onmogelijk om de gegevens te herstellen. Dus hoe werkt data recovery software? Dit hangt er helemaal vanaf hoe de gegevens verloren zijn gegaan. Hier volgen de meest voorkomende manieren waarop bestanden worden verloren:

Verwijderd bestand

Dit overkomt iedereen wel eens. Wanneer u per ongeluk een bestand op uw schijft verwijderd hebt, en er dan plotseling achter komt dat deze nog bruikbaar was. Maakt u zich dan maar geen zorgen, want elk bestand dat wordt verwijderd blijft in uw drive staan totdat deze door een ander document overschreven wordt. Snelheid is cruciaal bij dit proces. Als u het zo rap mogelijk probeert te herstellen, is de kans zeer aanwezig dat u het bestand gemakkelijk herstellen kunt. Echter, wanneer u iets op uw computer onderneemt nadat het bestand werd verwijderd, kan dit als gevolg hebben dat het bestand al is overschreven niet helaas niet meer kan worden hersteld.

Als u per ongeluk iets heeft verwijderd, probeer dan niet iets anders te doen op uw computer. Zelfs iets simpels als surfen op het web kan mogelijk het bestand overschrijven en dus onherstelbaar maken. In plaats daarvan, ga opzoek naar een data recovery tool die door uw hard drive speuren en raden waar het bestand fysiek is opgeslagen. Met een beetje geluk en snelheid, kan het bestand worden gevonden en gered. Zo is het mogelijk om alle ‘’deleted files’’ te herstellen.

Klik hier voor korting

File corruption

Data Recovery SoftwareIedereen die een hard drive in het bezit heeft, vreest hiervoor. De waarschuwing die luidt: beschadigde hard drive’. Echter is het niet het einde van de wereld, want het is nog steeds mogelijk voor u om data recovery uit te voeren. Meestal is enkel het OS (Operating System) beschadigd en zijn al uw gegevens nog compleet in orde. Om dit probleem te verhelpen is het simpel een kwestie van de inhoud kopiëren van de oude harde schijf naar uw nieuwe.

In sommige gevallen ligt het echter wat lastiger. Wanneer de partitietabel beschadigd is, dient er een complexere recovery uitgevoerd te worden op de harde schijf. Een kwalitatieve recovery software kan de partitietabel herstellen de bestanden herstellen. Wanneer het niet lukt om de partitietabel te repareren, is het nog steeds mogelijk om voldoende informatie te achterhalen om de bestanden te herstellen.

System Format

Het formatteren van een bestandssysteem wist alle gegevens die u heeft, net als bij het verwijderen van een bestand. De waarschijnlijkheid van een recovery hangt dan volledig af van het type system format. FAT-file systemen vernietigen direct een enorme hoeveelheid aan gegevens, waardoor het voor u lastiger wordt om uw gegevens te herstellen. NTFS file systemen hebben een grotere mogelijkheid tot computer recovery wanneer deze met hetzelfde data systeem worden overschreven.

Met voldoende informatie kunt u met gebruik van een data recovery software tool verloren bestanden vinden en herstellen. Een computer software zoals Stellar heeft ‘’deep scan’’ mogelijkheden geïmplementeerd gekregen die vrijwel alle verloren gegevens kan vinden.

Fysieke schade

Een beschadigde schrijf is vrijwel onmogelijk zelf te repareren, dus het wordt aanbevolen om dit over te dragen aan de professionals die zichzelf hebben gespecialiseerd om ‘’recovery’’ uit te voeren via harde schijven. Deze specialisten zullen de beschadigde delen van de schijf proberen te repareren met het gebruik van geavanceerde recovery software.

Hoe u de beste Recovery Software kiest:

Hier zijn wat tips om u te helpen bij het kiezen van de beste recovery software:

 • Wordt ondersteund door uw Operating System. Sommige recovery systemen worden enkel ondersteund door één Operating System. Wees er dus zeker van dat de Recovery Software die u wilt gebruiken ook daadwerkelijk compatibel is met uw operating system.
 • Gebruiksvriendelijke interface. Uiteraard is gebruiksvriendelijkheid een absolute must-have voor deze software.
 • Ondersteunt het type bestanden dat u wilt herstellen. Wees er zeker van dat het type bestanden die u wilt herstellen, ook hersteld kunnen worden door de software die u wilt gebruiken. Als u recovery software koopt en er later achter komt dat deze niet geschikt is voor het herstellen van uw bestanden, is dat een flinke verspilling van geld.
 • Bevat andere functies zoals online back-up.
 • Het geeft de mogelijkheid om bestanden te bekijken. Voordat u het ophaalproces in gang zet, moet u met de software een voorbeeld van de beschadigde bestanden bekijken omdat u anders mogelijk het verkeerde bestand hersteld.
 • Kan bestanden ophalen na een partitioneringsfout.
 • Herstelt gegevens uit de prullenbak, zelfs nadat deze is leeg gehaald.

Een goede software zou natuurlijk de capaciteiten moeten hebben om gegevens, ongeacht hoe ingewikkeld het verlies is, te herstellen. Bovendien moet het eenvoudig te gebruiken zijn, omdat nou eenmaal niet iedereen erg technisch ingesteld is. De klantenservice van Stellar Recovery is optimaal. Maak hier gebruik van al ondervindt u complicaties met de software.

Klik hier voor korting

data recovery ervaring

Gratis Recovery Software

Het terughalen van de verloren of beschadigde data is geen eenvoudige klus. Het is dan ook begrijpelijk dat u wellicht twijfels heeft over gratis software die herstelde data beloven. Deze organisaties beloven een gezonde recovery uit te voeren. Helaas kan dit meer kwaad aanrichten dan goed. Bovendien zijn gratis versies vaak uitgeklede versies zonder de werkelijk noodzakelijke functies, en zal u alsnog moeten upgraden naar de volledige versies om te kunnen genieten van een optimale software.

Als u al voorafgaan onderzoek heeft gedaan naar een data recovery tool, dan heeft u mogelijk enkele informatie gelezen dat gratis recovery software tools per ongeluk de bestanden hebben beschadigd in plaats van deze te herstellen.

Gelukkig komt dit niet vaak meer voor, maar verouderde versies van gratis recovery tools kunnen mogelijk de gegevens verliezen. Scannen naar verloren documenten is een zeer ingewikkeld proces wat een gratis tool niet altijd perfect kan uitvoeren. Dit heeft wellicht als gevolg dat per ongeluk het verwijderde bestand wordt overschreven, waardoor het onmogelijk wordt om het bestand te herstellen.

Houdt hier rekening mee voordat u uw schijf aan iemand toevertrouwd!

 • Zorg ervoor dat het bedrijf bekend staat om de diensten. Informeer bij de reviews.
 • Data recovery medewerkers moeten beschikken over certificeringen die de kwaliteiten benadrukken.
 • Kunnen ze meerdere problemen aan? Vraag hiernaar. Het is zonde van uw tijd als niet alles uitgevoerd kan worden door deze organisatie waardoor u door naar een ander moet.
 • Controleer reviews met betrekking tot de klantenservice. Een goed bedrijf zou ook een goede klantenservice moeten hebben. Wanneer voorgaande klanten niet tevreden waren met de service, spreekt dit al boekdelen.

Waarom is Recovery van software prijzig?

Het is van groot belang om te weten waarom recovery software een hoge prijs heeft en waarom het alsnog de moeite waard is. Deze eenmalige investering is immers veel beter dan waardevolle herinneringen te verliezen, toch?

Ten eerste hangt de manier van het redden van de gegevens af van hoe deze in eerste instantie verloren zijn. De services die nodig zijn om uw bestanden te herstellen kunnen variëren. Wanneer de complicaties net zo eenvoudig zijn als het verwijderen van het bestand, kan een goede software deze gemakkelijk herstellen. Echter in gevallen van fysieke schade is dit niet makkelijk.

Wanneer uw computer u waarschuwt dat de schijf beschadig is, dient er onmiddellijk actie ondernomen te worden wanneer u de bestanden wilt blijven gebruiken. Het voortzetten van het gebruik van een beschadigde schijf zal het alleen maar ingewikkelder maken voor de professional die voor het herstel zorgt. Neem dus direct maatregelen om kosten op de lange termijn te besparen.

Conclusie: Recover data software

Wij achter Stellar Recovery als de meest geschikte software. Wees gerust, wij testen de software grondig voordat wij de reviews schrijven. In het geval van Stellar Recovery kan er vrijwel niets mis gaan, en u heeft zelfs de mogelijkheid om gratis bestanden te herstellen tot 1 GB. Een erg aantrekkelijk aanbod wat u mogelijk honderden euro’s bespaart op de lange termijn!

8.3 Total Score
Stellar data recovery

Betrouwbaar en snel
8.5
Goede helpsedsk
7
Eenvoudig in gebruik
8
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be