PureVPN, review 2020

pure vpn

Pure VPN server wordt u aangeboden door een organisatie uit Hong Kong. Deze PureVPN provider is nu al 10 jaar actief op de markt. Het is één van de meest betaalbare en populaire VPN’s beschikbaar. De beste VPN? Wellicht? lees onze PureVPN review!

Veel gebruikers die een trage verbinding ervaren vinden deze VPN service zeer aantrekkelijk. De snelle servers maken het mogelijk voor gebruikers hun bandbreedte te vergroten. Deze PureVPN review beschrijft de ins en outs van deze VPN dienst.

Pure VPN, Snel en Goedkoop

Het is een zeer goede VPN dienst. Met Pure VPN, krijg je een veilige en anonieme verbinding. Bovendien, afgezien van hun standaard verpakkingen, is er een toegevoegde functie genaamd DEDICATED streaming.

Dedicated streaming is een applicatie voor mensen die een langzame verbinding hebben. Met deze optie bevindt u zich in een speciale browser, aangeleverd door PureVPN, waar u kunt genieten van hoge snelheden. Als u zich abonneren, kunt u ook de Smart DNS ingaan, om TV-streaming in het buitenland te deblokkeren op een snelle manier. Dit is een zeer goede optie, maar het komt met een prijs. Het is in ieder geval wel mogelijk om de geografische blokkades te omzeilen met deze VPN leverancier.

Koop PureVPN

PureVPN: plannen en prijzen

Purevpn review

Koop PureVPN

Er zijn het hele jaar rond veel acties beschikbaar, waardoor u nooit de hele prijs betaald! Bezoek hun website om de laatste kortingen te krijgen. Het commerciële beleid van PureVPN behoort tot één van de agressiefste. Op het moment van schrijven, waren er 3 plannen beschikbaar: een maandelijks plan, een tweejaarlijks plan met een korting van 10% en een jaarplan met maar liefst 50% korting. Ik beschreef PureVPN als één van de goedkoopste alternatieven op de markt. Ook steunt PureVPN server maar liefst 50 betalingsmethodes. Een goede customer service kan geconcludeerd worden!

Overzichtsblad voor pure VPN

VerkeersgegevensOnbeperkt
Net typePrive, bekabeld op 1 GB
CoderingMilitary 256 bit
Server switchesOnbeperkt
Server750 +
IP-adres80000 +
ProtocollenPPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, op SSL gebaseerde OpenVPN-Protocol
Ondersteunde apparatenWindows, Mac, Android, iOS, router (Controleer hier of uw router geschikt is)
OpenVPN ondersteuningOndersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit data encryptie
Ondersteuning24/7/365 Live chat, mail
Geld terug garantie?7 dagen
Land gedekt141 +
Multi-login5

De VPN pure VPN in Details

Een snelle en veilige VPN-dienst

PureVPN server heeft zijn eigen privé-netwerk gemaakt van gigabit kabels op meer dan 750 server locations.

Wanneer u verbonden bent met PureVPN, heeft uw ISP geen toegang tot wat u online uitvoert. Het is ook niet in staat om uw te beperken in uw gebruik van uw verbinding (downloads, films streaming…). Dit is mogelijk omdat u beschermd wordt door de Pure VPN service.

Kill-switch

Dit is een absolute must voor mensen die prioriteit geven aan veiligheid en privacy wanneer ze surfen op het web. In de praktijk, wanneer een internetverbinding wordt onderbroken, is het mogelijk om uw IP adres te identificeren. Deze functie zorgt er echter voor dat in dit geval alle gegevens naar buiten worden geblokkeerd. Ten minste tot de VPN-verbinding met PureVPN hersteld is. Op die manier voorkomt u dat uw IP te traceren is tijdens de tijdelijke disconnectie.

PureVPN slimme doelselectie

Als u geen deskundige gebruiker bent, dan is PureVPN voor perfect u! Er is een speciaal menu voor u gecreëerd waar u kunt aanvinken wat u van plan bent te gaan doen met de VPN. Pluk enkel wat u wilt uitvoeren, en PureVPN zal zich customizen aan uw behoeftes.

Bijvoorbeeld, als u een voetbalwedstrijd wilt kijken in Sky Go, hoeft u alleen maar TV UK te selecteren. Dat is pas een smart-menu.

Geëmuleerde servers, via andere landen

Dit kan een beetje gecompliceerd worden. Ik zal proberen om het zo simpel mogelijk te houden. Stelt u voor dat sommige landen geen fysieke server hebben. Toch met het gebruik van PureVPN server kunt u deze landen bereiken. Hoe? Deze landen worden geëmuleerd.

Bijvoorbeeld, Italië (Sky kijken vanuit het buitenland) heeft een Italiaanse en een Amerikaanse server. Als u in de VS gelokaliseerd bent en wilt kijken naar Sky go, zult u verbinding maken met de desbetreffende server, die met een lage wachttijd.

Er zijn ook Amerikaanse servers in heel Azië en Europa.

Automatische protocol selectie

Met de automatische instelling, kiest de software volledig automatisch welk protocol de snelste en veiligste is voor uw activiteiten. Hoe maakt PureVPN dit mogelijk? Wanneer u PureVPN gebruikt, zal het uw verkeer en activiteit analyseren. Denk aan downloads, surfen op het web en stream activiteiten. Op basis van deze analyse zal de service het protocol aanpassen naar uw behoeftes.

5 gelijktijdige logins

Met PureVPN heeft u de mogelijkheid om op hetzelfde moment tot 5 apparaten te verbinden. Sluit uw computer, uw telefoon en uw Tablet aan of geef uw vriend toegang om de VPN-service te delen. Zo kunt u natuurlijk ook de financiële bijkomstigheden delen.

Split tunneling

PureVPN biedt de Split tunneling functie. Dit houdt in dat u kunt kiezen welke activiteiten via de VPN zullen gaan, via dezelfde internetverbinding.

Koop PureVPN

Torrent en logging beleid

Sinds januari 2015, Pure VPN claimde dat sommige servers beter presteren met torrents. De servers zijn gerangschikt per land. Kijk voor de P2P iconen of kijk voor P2P in de “doelselectie” onder de “file sharing” tab.

Daarnaast heeft PureVPN een strict no logs beleid. Enkel de meest relevante gegevens worden gelogd, voor de rest bent u compleet anoniem. Ook is de bandbreedte onbeperkt.

Extra specs

Hier zijn de overige relevante functies die Pure VPN biedt. Momenteel worden deze opgenomen in het pakket.

 • NAT firewall: als u niet beschikt over een firewall of een antivirus, kan de VPN uw apparaten beschermen
 • Stealth VPN browser: een externe browser, altijd veilig, die uw surf data opslaat
 • Dedicated IP: de mogelijkheid om hetzelfde IP-adres te behouden, overal en waar u wilt
 • HDX streaming: Razend snelle verbinding tijdens het streamen via servers van het Verenigd Koninkrijk of de VS-servers (Hulu, BBC iPlayer, HBO go, etc)
PureVPN
PureVPN review: Excelent
9.2 Total Score
PureVPN review

Pure VPN wordt u aangeboden door een organisatie uit Hong Kong. Deze PureVPN provider is nu al 10 jaar actief!

Gebruikersgemak
7.5
Stabiliteit netwerk
7.5
Prijs
7.7
Aantal server landen
7.3
Flexibiliteit gebruik
7.7
Voordelen:
 • Hoge snelheidsverbinding
 • Betaalbare bedragen per maand
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • P2P en BitTorrent toegestaan, zonder logs
 • Gebruiksvriendelijk
CONS
 • Slechts een paar landen beschikbaar in Afrika
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be