PureVPN, review 2024

pure vpn

Pure VPN server wordt u aangeboden door een organisatie uit Hong Kong. Deze PureVPN provider is nu al 10 jaar actief op de markt. Het is één van de meest betaalbare en populaire VPN’s beschikbaar. De beste VPN? Wellicht? lees onze PureVPN review!

Veel gebruikers die een trage verbinding ervaren vinden deze VPN service zeer aantrekkelijk. De snelle servers maken het mogelijk voor gebruikers hun bandbreedte te vergroten. Deze PureVPN review beschrijft de ins en outs van deze VPN dienst.

BIJGEWERKT: 14 April 2024

 

Pure VPN, Snel en Goedkoop

pure vpn interface

Het is een zeer goede VPN dienst. Met Pure VPN, krijg je een veilige en anonieme verbinding. Bovendien, afgezien van hun standaard verpakkingen, is er een toegevoegde functie genaamd DEDICATED streaming.

Dedicated streaming is een applicatie voor mensen die een langzame verbinding hebben. Met deze optie bevindt u zich in een speciale browser, aangeleverd door PureVPN, waar u kunt genieten van hoge snelheden. Als u zich abonneren, kunt u ook de Smart DNS ingaan, om TV-streaming in het buitenland te deblokkeren op een snelle manier. Dit is een zeer goede optie, maar het komt met een prijs. Het is in ieder geval wel mogelijk om de geografische blokkades te omzeilen met deze VPN leverancier.

Koop Ivacy een beter keus dan PureVPN

PureVPN: plannen en prijzen

pure vpn prijzen

Koop Ivacy een beter keus dan PureVPN

Er zijn het hele jaar rond veel acties beschikbaar, waardoor u nooit de hele prijs betaald! Bezoek hun website om de laatste kortingen te krijgen. Het commerciële beleid van PureVPN behoort tot één van de agressiefste. Op het moment van schrijven, waren er 3 plannen beschikbaar: een maandelijks plan, een 5-jaarplan met een korting van 80% en een jaarplan met maar liefst 60% korting. Ik beschreef PureVPN als één van de goedkoopste alternatieven op de markt. Ook steunt PureVPN server maar liefst 50 betalingsmethodes. Een goede customer service kan geconcludeerd worden!

Overzichtsblad voor pure VPN

Eigenschap Waarde
Zero-logs? Geen 100% veiligheid via deze aanbieder
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US
Multi-login 10 gelijktijdige connecties
Aantal landen 140+
Supported OS Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Geld terug garantie 31 dagen
Protocols PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 2,000+

De VPN pure VPN in Details

Een snelle en veilige VPN-dienst

PureVPN server heeft zijn eigen privé-netwerk gemaakt van gigabit kabels op meer dan 750 server locations.

Wanneer u verbonden bent met PureVPN, heeft uw ISP geen toegang tot wat u online uitvoert. Het is ook niet in staat om uw te beperken in uw gebruik van uw verbinding (downloads, films streaming…). Dit is mogelijk omdat u beschermd wordt door de Pure VPN service.

Kill-switch

Dit is een absolute must voor mensen die prioriteit geven aan veiligheid en privacy wanneer ze surfen op het web. In de praktijk, wanneer een internetverbinding wordt onderbroken, is het mogelijk om uw IP adres te identificeren. Deze functie zorgt er echter voor dat in dit geval alle gegevens naar buiten worden geblokkeerd. Ten minste tot de VPN-verbinding met PureVPN hersteld is. Op die manier voorkomt u dat uw IP te traceren is tijdens de tijdelijke disconnectie.

PureVPN slimme doelselectie

Als u geen deskundige gebruiker bent, dan is PureVPN voor perfect u! Er is een speciaal menu voor u gecreëerd waar u kunt aanvinken wat u van plan bent te gaan doen met de VPN. Pluk enkel wat u wilt uitvoeren, en PureVPN zal zich customizen aan uw behoeftes.

Bijvoorbeeld, als u een voetbalwedstrijd wilt kijken in Sky Go, hoeft u alleen maar TV UK te selecteren. Dat is pas een smart-menu.

Geëmuleerde servers, via andere landen

pure vpn landen

Dit kan een beetje gecompliceerd worden. Ik zal proberen om het zo simpel mogelijk te houden. Stelt u voor dat sommige landen geen fysieke server hebben. Toch met het gebruik van PureVPN server kunt u deze landen bereiken. Hoe? Deze landen worden geëmuleerd.

Bijvoorbeeld, Italië (Sky kijken vanuit het buitenland) heeft een Italiaanse en een Amerikaanse server. Als u in de VS gelokaliseerd bent en wilt kijken naar Sky go, zult u verbinding maken met de desbetreffende server, die met een lage wachttijd.

Er zijn ook Amerikaanse servers in heel Azië en Europa.

Automatische protocol selectie

Met de automatische instelling, kiest de software volledig automatisch welk protocol de snelste en veiligste is voor uw activiteiten. Hoe maakt PureVPN dit mogelijk? Wanneer u PureVPN gebruikt, zal het uw verkeer en activiteit analyseren. Denk aan downloads, surfen op het web en stream activiteiten. Op basis van deze analyse zal de service het protocol aanpassen naar uw behoeftes.

5 gelijktijdige logins

Met PureVPN heeft u de mogelijkheid om op hetzelfde moment tot 5 apparaten te verbinden. Sluit uw computer, uw telefoon en uw Tablet aan of geef uw vriend toegang om de VPN-service te delen. Zo kunt u natuurlijk ook de financiële bijkomstigheden delen.

Split tunneling

PureVPN biedt de Split tunneling functie. Dit houdt in dat u kunt kiezen welke activiteiten via de VPN zullen gaan, via dezelfde internetverbinding.

Koop Ivacy een beter keus dan PureVPN

Torrent en logging beleid

Sinds januari 2015, Pure VPN claimde dat sommige servers beter presteren met torrents. De servers zijn gerangschikt per land. Kijk voor de P2P iconen of kijk voor P2P in de “doelselectie” onder de “file sharing” tab.

Daarnaast heeft PureVPN een strict no logs beleid. Enkel de meest relevante gegevens worden gelogd, voor de rest bent u compleet anoniem. Ook is de bandbreedte onbeperkt.

Extra specs

Hier zijn de overige relevante functies die Pure VPN biedt. Momenteel worden deze opgenomen in het pakket.

 • NAT firewall: als u niet beschikt over een firewall of een antivirus, kan de VPN uw apparaten beschermen
 • Stealth VPN browser: een externe browser, altijd veilig, die uw surf data opslaat
 • Dedicated IP: de mogelijkheid om hetzelfde IP-adres te behouden, overal en waar u wilt
 • HDX streaming: Razend snelle verbinding tijdens het streamen via servers van het Verenigd Koninkrijk of de VS-servers (Hulu, BBC iPlayer, HBO go, etc)
PureVPN
PureVPN review: Excelent
7.9 Total Score
PureVPN review

Pure VPN wordt u aangeboden door een organisatie uit Hong Kong. Deze PureVPN provider is nu al 10 jaar actief!

Gebruikersgemak
7.5
Stabiliteit netwerk
7.5
Prijs
7.7
Aantal server landen
7.3
Flexibiliteit gebruik
7.7
PROS
 • Hoge snelheidsverbinding
 • Betaalbare bedragen per maand
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • P2P en BitTorrent toegestaan, zonder logs
 • Gebruiksvriendelijk
CONS
 • Slechts een paar landen beschikbaar in Afrika
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

2 Comments
 1. Reply Avatar photo
  Paul De Meulemeeste 16/08/2021 at 08:11

  Beste, ik installeerde de betalende versie van PureVPN als add-on in de Firefox browser (mijn standaard browser). Maar ik ondervind dat websites inladen nu plots heel traag gaat, dat sommige sites gewoon niet binnenkomen. Waar kan dat aan liggen aub ?

  • Beste Paul,

   Misschien zou je van browser kunnen veranderen of testen op een andere computer. Hierna zou je dan wel conclusies kunnen trekken.

   Groet,

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be