Key Finder voor al uw zoekgeraakte spullen

Met XY find it mag u zelfverzekerd zijn, wetende dat u nooit meer uw meest waardevolle bezittingen zult verliezen zoals uw auto, huisdieren, telefoon, bagage, portemonnee of sleutels . Nooit meer stress!

KOOP XY Find it hier
Nooit meer zoeken naar je spullen

De eenvoudigste manier om verloren eigendommen terug te vinden is met deze kleine maar super handige gadget, de XY find it

Laatst geupdate op: 23 september 2022

Key tracker

Als u uw sleutels ooit bent kwijtgeraakt, uw auto niet op een parkeerplaats hebt kunnen vinden, uw bagage op de luchthaven hebt verloren of zelfs als een van uw meest waardevolle bezittingen – namelijk uw geliefd huisdier – verloren is geraakt, dan weet u zeker hoe stressvol het leven kan zijn op dat moment.

En die tijd besteedt u aan het zoeken naar uw verloren voorwerpen, nou , spijtig genoeg kan u deze kostbare tijd nooit meer terugkrijgen!

Maar nu is er een nieuw en betaalbaar technologisch gadget waarmee u alles wat u misplaatst hebt – overal ter wereld – in slechts enkele seconden kunt vinden!

tracking devices

Wat is het?

Het wordt xy4+ by xyfindit genoemd! En het is verreweg de meest superieure bluetooth key finder op de markt!

In vergelijking met concurrenten:

 • Het heeft de mogelijkheid om uw ontbrekende items op zelfs een lange afstand te vinden
 • Het alarmsignaal is 4x luider, zodat uw items gemakkelijker te vinden zijn
 • De batterij heeft de langstlevende levensduur (5 JAAR !!)

Plus, u zult echt houden van deze xyfindit app, de volgende keer dat u uw telefoon verkeerd plaatst. Druk eenvoudigweg op XY find it om uw telefoon te laten overgaan – zelfs als hij op stil staat – en u zult hem meteen vinden! (zeg eens, hoeveel keer heeft u zoiets nodig gehad?)

Kijk hoe gemakkelijk de XYfindit uw leven eenvoudiger kan maken

Xy find it review : hoeveel kost deze device finder ??

xy find it review prijzen

Klik hier voor korting XY tracing

Waar u echt van zult houden in verband met deze device finder, is hoe betaalbaar hij is! (Vooral als u bedenkt dat het honderden euro’s of zelfs duizenden euro’s kan kosten om uw kostbare items te vervangen, die zijn gestolen of zoekgeraakt ).

Een XY4 tracking device is slechts 35,99 euro en u mag ervan overtuigd zijn dat er bij aankoop geen abonnementen of maandelijkse kosten zijn !! In tegenstelling tot andere soortgelijke producten die elke maand uw creditcard belasten, betaalt u slechts één keer voor xy find it en is het voor uw ganse leven

De meeste mensen bestellen echter veelvouden omdat ze zo veel van hun keyfinder houden! Er is altijd meer dan één ding dat we simpelweg niet willen verliezen! Dingen zoals uw auto, een huisdier dat vaak wegrent, bagage wanneer u op reis bent, sleutels, fiets, tas, rugzak en nog veel meer – of welke andere waardevolle spullen u ook niet wilt verliezen!

En elke XYfindit wordt geleverd met een 100% geld terug garantie + een garantie van 2 jaar! Er is echt geen reden om die van u nu niet te bestellen!

key tracker

Klik hier voor korting XY tracing

Hoe werkt het?

XY4 + is supergemakkelijk in gebruik en duurt iets minder dan een minuut om uw meest waardevolle bezittingen te beschermen! Hier is alles wat het doet:

STAP 1: Tag uw kostbaarheden. Bevestig de zeer lichte, muntvormige XY4 + aan elk item dat u wenst te tracken.

STAP 2: Download de gratis XYFindIt app en voeg uw getagde items toe zodat deze gevolgd kunnen worden.

STAP 3: Kunt u een van uw artikelen niet vinden? Log gewoon in op de app om de exacte locatie te bepalen.

Na installatie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u uw waardevolle spullen kwijtraakt!

key finder

Bonusfuncties die u fantastisch zult vinden/waar u van zal houden

*Beter (en goedkoper) dan tracking devices! Tracking devices zijn zeer duur en vereisen extra maandelijkse servicekosten. Met de bluetooth key finder ervaart u dezelfde voordelen als de tracking devices, zonder de hoge kosten.

*De KeepNear technologie geeft u de mogelijkheid om uw xyfindit app in te stellen om u zo op de hoogte te stellen wanneer u zich op afstand bevindt, wat betekent dat u kunt voorkomen dat u belangrijke items verliest of kwijtgeraakt.

*Weet precies waar u uw verkeerd geplaatste artikelen binnen enkele ogenblikken kunt vinden . Staat u binnen 300 voet van uw verloren voorwerp? De xy find it app geeft u exacte gegevens waar uw item zich bevindt. (Perfect voor wanneer u uw portemonnee of sleutels in huis of op een parkeerplaats niet kunt vinden).

*XY find it review. Hun netwerk van meer dan 1.000.000 gebruikers helpt u bij het vinden van uw spullen! Is uw item verder weg dan 300 voet? Wanneer een andere key finder gebruiker paden kruist met uw verloren voorwerp, zal zijn xy find it app het signaal van uw apparaat oppikken en u op de hoogte brengen van zijn locatie op een kaart, zodat u het onmiddellijk kunt opzoeken. (Handig in bepaalde gevallen wanneer uw auto kan worden gestolen, raakt u uw bagage kwijt op de luchthaven of loopt uw ​​hond weg ).

*Vervangbare batterij! U kunt doorgaan met het gebruik van uw key finder door simpelweg de batterij te vervangen die lang meegaat ; ongeveer 5 jaar!!

tracking devices

Klik hier voor korting XY tracing

Waar kan ik de XY find it review krijgen?

Laat u niet misleiden door goedkope knockoffs! Download de echte XY4 find it review rechtstreeks vanaf hun officiële website hier.

Gezien de grote vraag, is er niet altijd voorraad beschikbaar. En met de “koop meer, bespaar meer verkoop”, die ze nu promoten, kan ik de XY find it review uitverkoop heel snel verwachten!

Zorg dat u uw exemplaar krijgt, wacht niet ! Wacht niet tot het te laat is om uw meest waardevolle spullen te beschermen!

Er wordt gezegd dat Amerikanen 2,5 dagen per jaar op zoek gaan naar verloren items ( maar Amerikanen ze zijn net als de Nederlanders niet de slimste mensen op de wereld). Dat is tijd die u nooit meer terug zult krijgen en tijd die u veel beter besteedt aan het doen van iets waar u van houdt, zoals spelen met uw kinderen en honden, sporten, lezen, wat u ook maar leuk vindt!

Maar als u een trackingapparaat op uw belangrijkste waardevolle spullen hebt aangesloten, krijgt u gemoedsrust, wetende dat u een veel betere kans hebt om ze snel en veilig terug te krijgen.

Loop niet vast met de wens dat u uw eigen XY find it review pas nodig hebt nadat u iets belangrijks en duurzaam hebt verloren – dan is het te laat. U kunt nu iets doen om uw belangrijkste waardevolle spullen nooit meer te moeten missen!

Bestel vandaag nog de XY find it review en sluit u aan bij de meer dan 1.000.000 smart heren en vrouwen die XY4 + hebben gebruikt om hun favoriete en belangrijkste spullen veilig te bewaren, waar ter wereld ze zich ook bevinden!

Tracking devices
Moe van het verliezen van uw telefoon, portemonnee en sleutels? Bevestig XY4 aan elk item en maakt gebruik van de gratis XY FIND applicatie. De app vind uw item binnen enkele seconden. Het is eenvoudig te installeren, makkelijk te gebruiken en begint te zoeken naar items in seconden!
8 Totale score
XY tracking

Nooit meer je spullen kwijt zijn met de XY Key finder

Super design
8
Werkt het?
8
Kwaliteit batterij en levensduur
8
Voordelen
 • HIP super design in verschillende kleuren
 • Zeer klein
 • Niet duur
 • Batterij gaat zeer lang mee
Nadeel
 • Het is geen gps tracker maar blue tooth

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

1 Comment
 1. Thanks, nooit meer mijn spullen kwijt! Top product. Ik heb al weer een extra setje gekocht voor de rest van mijn spullen

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be