Ervaring met de Xtra PC van 2022 – Legitiem of bedrog?

Er is momenteel veel discussie over wat Xtrapc is en of het een fatsoenlijk apparaat is of gewoon een scam. Om die vraag te beantwoorden, hebben we besloten om deze gadget te testen en onze Xtra-pc ervaringen te noteren in dit artikel.

Probeer XtraPC vandaag nog uit
Sluit de aan op je computer om hem sneller te maken

X-Tra PC is eenvoudig te gebruiken, sluit hem aan, installeer de software en de stick doet de rest zonder meer na te denken. Uw problemen zijn opgelost!

Laatst geupdate op: 23 september 2022

Xtra PC USB

Heeft u een oudere Windows of Mac computer en is deze een stuk trager dan toen u deze aankocht? Heeft u alles geprobeerd om de snelheid van de computer terug omhoog te krijgen? Dit is een Probleem waar de organisatie XtraPC een oplossing voor heeft gevonden, namelijk een X tra PC USB stick waarmee u uw oude windows of Mac computer omtovert naar een snelle linux computer!

Het klinkt misschien misleidend maar een een X tra PC USB stick die uw oude computer weer zo snel als in het begin maakt, kan tegenwoordig effectief werken! Om u de tijd en de moeite te besparen en om u te verzekeren dat deze diensten werken, hebben wij Xtra PC USB sticks van Xtra-pc voor u uitgetest en deze blog geschreven.

Het video bewijs Xtra PC; Het werkt echt!!!

In deze USB PC aanbeveling zullen we de volgende vragen beantwoorden: “Wat is Extrapc hardware ?”; “Hoe werkt Extrapc?” “Hoeveel kost het?”. Of u nu uw oude pc wilt opslaan of gewoon wilt weten of deze werkt, lees verder om die vragen te beantwoorden.

Prijs USB PC

Hieronder zijn de prijzen te vinden van de ExtraPC.  De ExtraPC is er voor de MAC of voor de PC en in vertschillende
xtra pc prijs

Zoals u kunt zien zijn er verschillende Xtra PC USB sticks te verkrijgen. Deze hebben elk hun eigen prijs en eigenschappen. Zo heb je bijvoorbeeld de Xtra-PC turbo 16, dit is het entree model waarmee u de diensten van Xtra-PC kan uittesten. Indien u echt een snelle computer wilt hebben kunt u best gaan voor de Xtra-PC Turbo 32 optie, deze optie is iets duurder dan de turbo 16 en 1,5 keer sneller!

Wilt u uw persoonlijke bestanden beschermen? Dan kan u kiezen voor de Xtra PC Pro. Bij deze Xtra PC USB stick krijgt u een “File Rescue programma” gratis op de usb stick! Zo zijn uw bestanden nog beter beschermt wanneer de oude computer vastloopt.

U kan zorgen loos gebruik maken van deze dienst! De organisatie is namelijk zo zeker van zijn producten dat het een “Geld-terug” garantie heeft. Op deze manier kan u het product uittesten om te kijken of het wel iets voor u is!

Krijg XtraPC met korting!

Wat is Xtrapc hardware en hoe werkt het?

USB pc is een kleine USB geheugenstick die eruitziet als elke andere conventionele USB stick. De basis van de stick is gebouwd op Linux. En zodoende zou het bestand moeten kunnen omgaan met uw verouderde, niet goed werkende Windows besturingssysteem.

Het doel van de stick is om uw pc te “tunen”. Met andere woorden, gebruikers van oudere systemen zijn hiervoor de ideale doelgroep. Want wie weet het niet: de computer werkt nog steeds perfect, maar heeft meerdere jaren achter de rug en laat te wensen over, vooral in termen van snelheid en prestaties. Wilt u uw computer sneller maken  is ExtraPC de oplossing.

Als u uw pc niet gebruikt voor extreem rekenintensieve applicaties, zoals grafische weergaven of renderings, maar gewoon basiswerk wilt doen en merkt dat de computer niet (meer) de snelste is, moet u de USB-stick eens nader bekijken . Het basiswerk kan bijvoorbeeld met OpenOffice worden gedaan. OpenOffice is een gratis kantoorpakket. Dit pakket bestaat uit verschillende programma’s, zoals tekstverwerking, presentatie, spreadsheets of tekeningen.

xtra-pc

USB PC hardware stick

Bovendien zijn een formule-editor en een gegeven programma opgenomen. OpenOffice is beschikbaar voor alle besturingssystemen. Om dit pakket evenals vele andere applicaties ook met een ietwat oudere computer met een goede snelheid te kunnen gebruiken, biedt de USB PC zichzelf aan. Het zou ook een geweldige en veel goedkopere optie kunnen zijn om uw computer up-to-date te brengen in termen van snelheid en prestaties dan om een ​​nieuwe computer of een nieuwe notebook te kopen.

Opdat het vervangen van oude pc’s door nieuwe niet een kostbare onderneming wordt. Het hangt allemaal af van wat voor soort computer u wilt kopen; een desktop-pc of een notebook, met een aanraakscherm of zonder aanraakgevoelig display, of misschien een convertable of een detachable. De keuze van vandaag is gevarieerd, en de prijzen – afhankelijk van de uitrusting van de pc – ook. En als u hebt besloten om nog niet te investeren in een nieuwe computer, maar toch een snellere computer wilt dan de uwe, dan is de USB PC Stick een haalbare oplossing. Omdat uw oude, opzettelijke computer tot het verleden behoort. U kunt deze superkleine stick alleen gebruiken om van uw trage computer een veel snellere computer te maken, die ook meer kracht geeft.

Krijg XtraPC met korting!

Xtrapc kopen

Als het wordt aangedreven door Linux om het extreem snel te maken, dan moet het extreem duur zijn, toch? Maar aangezien hij u zou moeten redden van het kopen van een nieuwe computer, zou het ook betaalbaar moeten zijn. Dat klopt, maar de USB-stick is duur.
Maar maakt u zich geen zorgen! De vraag “Wat is Xtra-pc en wil ik een Xtra-pc kopen ?” Hoeft niet te worden beantwoord met “een te duur stuk metaal”. In tegenstelling tot een nieuwe computer is het veel goedkoper. Er zijn verschillende versies die verschillen in grootte, capaciteit en snelheid. Dit zijn onze Xtra pc-ervaringen en feiten:

xtrapc

Xtra pc turbo 16

De Xtra-PC Turbo 16 is de goedkoopste en meest eenvoudige versie van de USB-stick. De normale prijs is $ 50, maar met Sale kunt u 30% besparen. Het heeft een geheugen van 16 GB waarmee u op hoge snelheid op internet kunt surfen, video’s kunt bekijken en online games kunt spelen. De Turbo 16 heeft onze ex tra pc-ervaring voor waarschijnlijk de beste grootte van alle drie de versies.

Xtra pc turbo 32

Onze Xtra pc-test liet ons zien dat de Xtra-PC Turbo 32 de meest populaire versie is. De normale prijs van deze versie is $ 83, maar tijdens een Sale kunt u bijna de helft besparen. Bij het vergelijken van de Turbo 32 met de Turbo 16, laat onze Xtrapc-ervaring zien dat de duurdere versie sneller is en meer geheugen biedt. Vanwege de compactheid is het het kleinste apparaat van alle drie ondanks betere functies. Als het antwoord op “Wat is Xtrapc en moet ik een ex-tra pc kopen ? ” Het is voor u “een belangrijke upgrade voor uw pc”, dus de Turbo 32 is waarschijnlijk de perfecte keuze.

Turbo 64

De Xtra PC Test Xtra-PC Turbo 64 was de meest robuuste met veel functies.Dit fijne apparaat slaat uw gegevens op met zijn opslagcapaciteit van 64 GB, of het nu foto’s, video’s, documenten of muziek betreft. Met zijn razendsnelle snelheid kan u uw verouderde Snail-pc nauwelijks herkennen. Maar het beste aan dit apparaat is de FileRez-software.

Hiermee kunt u alle belangrijke gegevens van uw oude Windows pc ophalen, zelfs als deze is gecrasht. Maak u geen zorgen als u hier geen back-up voor hebt! Het feit dat deze USB-stick ook groter is dan zijn twee buurversies, maakt dat u deze nauwelijks zult verliezen. De Turbo 64 wordt standaard verkocht voor $ 160, maar tijdens de sale aan halve prijs

Krijg XtraPC met korting!

Hoe gebruikt u de Xtra PC USB sticks

Om gebruik te kunnen maken van de Xtra PC USB stick, zult u deze gewoon in de USB aansluiting van uw oude computer moeten steken. Wanneer u dit gedaan heeft zal er een pop-up op uw scherm te voorschijn komen waarbij u instructies krijgt om de Xtra-pc mee in te stellen.

Wanneer u deze “Installer” volgt, zal u binnen enkele momenten uw oude PC weer kunnen gebruiken als een snelle en betrouwbare computer. Het is een zeer gebruiksvriendelijk installeer programma zodat iedereen die een Xtra-pc aanschaft hier meteen mee aan de slag kan. U hoeft ook niet bang te zijn dat u iets mis kan doen, het programma doet het meeste automatisch voor u!

Vanaf dit moment is het ook belangrijk dat u de Xtra PC USB stick niet zomaar uit uw computer haalt! Dit kan er namelijk voor zorgen dat een deel van uw bestanden verloren gaan!

xtra pc usb

Voordeel

In de praktijk ziet het er zo uit: met de USB PC-Stick kunt u moeiteloos alle computertoepassingen uit uw dagelijks leven uitvoeren – van lezen en schrijven van e-mails, surfen op het internet of luisteren naar muziek tot het bekijken van films en het maken van teksten.

Nu vraagt u zich misschien af ​​of u de stick kunt gebruiken, ook als de computer geen harde schijf heeft of als deze kapot en defect is. Dit kan zo snel gebeuren met een oudere computer – de harde schijven zijn niet precies ongevoelig, vooral bij oudere computermodellen. maar:

Nogmaals, ik heb goed nieuws voor u : de ExtraPC werkt zelfs als uw computer geen harde schijf meer heeft of als de harde schijf defect of volledig kapot is. Als dit bij u het geval is, dan is de USB-stick natuurlijk een bijzonder interessant alternatief voor een nieuwe computer en de bijbehorende investering

Krijg XtraPC met korting!

Reviews Xtra PC

Om deze Xtra PC review te vervolledigen hebben we ook aan effectieve gebruikers gevraagd wat hun ervaringen waren met de Extra PC USB sticks, lees ze zelf hier:

Mijn oude Windows PC kreeg weer een volledig nieuw leven toen ik de Usb computer van XtraPC uitprobeerde!
Thomas D.
Ik had er geen hoop in dat mijn Mac computer weer vlotjes zou lopen, maar door de geld terug garantie kon ik toch overtuigd worden. Mijn computer werkt als nooit tevoren!
Richard L.
Toen mijn collega me vertelde dat ik met een USB stick mijn oude computer weer bruikbaar kon maken, verklaarde ik hem als gek. Na wat onderzoek te hebben gedaan en een paar reviews te lezen heb ik de diensten van deze Xtra PC USB stick toch uitgeprobeerd. Ik werd hierdoor aangenaam verrast, mijn computer werkte weer op volle toeren!
Liesanne G.

Meest gestelde vragen over PC Extra USB

Hoe kan ik mijn oude computer sneller laten draaien?

Als u uw computer al een tijdje heeft en hij loopt langzaam, dan zijn er manieren om een oude pc sneller te laten draaien:

 • Upgrade uw RAM. …
 • Maak uw Temp Files schoon met behulp van Disk Cleanup. …
 • Start de Disk Defragmenter. …
 • Verwijder Malware en Spyware van uw computer.
 • Koop een XtraPC en uw computer wordt razendsnel

Hoe werkt ExtraPC?

USB PC is een eenvoudige flash drive die u in uw USB-poort van uw computer steekt. Het omzeilt uw oude en langzame Windows OS en vervangt het door een razendsnelle Linux OS dat extreem snel draait.

Ik kon mijn eigen USB PC maken met Linux OS

Ja dat kan, maar je zou veel technische kennis en tijd moeten hebben om het werkende te krijgen om het effectief te gebruiken.
USB PC kan u veel tijd en moeite besparen. Bovendien wordt het geleverd met exclusieve eigen software die is ontworpen om uw PC te versnellen en verloren of corrupte bestanden te herstellen.

Ons oordeel ; onze Xtra pc ervaringen

Ondanks de vele beweringen dat Linux een open source besturingssysteem is en u het gratis kunt installeren, doet de Xtra USB-stick geweldig werk. Het is gebruiksvriendelijk genoeg om te gebruiken zonder veel technische kennis en onze Xtra pc-ervaring is grotendeels positief. Vooral de oude computers zijn eindelijk weer bruikbaar!

Als u een grote fan bent van software zoals Microsoft Office, is het moeilijk om u aan te passen aan alternatieve Office suites. Omdat uw systeem met deze USB-stick met Linux werkt, gebruikt u misschien niet altijd alle functies die u kent. Al met al denken we dat ExtraPC legitiem is om te gebruiken en we zouden het iedereen willen aanbevelen. Uw computer sneller maken met extra pc er is geen andere meer handige optie.

XtraPC
Eenvoudig in gebruik
8.2 Totale score
XtraPC gadget voor versnellen oude computer

Maak het leven simple en eenvoudig. Geen frustraties meer tijdens het gebruik van de computer. Snellere navigatie. U heeft uw computer nieuw leven ingeblazen

Plug en play
8
Klein en makkelijk in gebruik
7
Werkt op al uw besturingssysteem
8.5
Voordelen
 • Kleine USB stick
 • Maakt oude computer sneller, model maakt niet uit
 • Plug en Play
Nadeel
 • Geen nadeel gevonden

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

3 Comments
 1. Ik probeer om de 16 en de 32 samen te bestellen,maar dat lukt niet.

  • Hoi,

   Ik zou voor 2 x 32 gaan. Maar ik heb geen idee waarom het niet zou lukken. Ik zal mijn collega een mail sturen.

   Groeten,
   Wesley

 2. Nou dit is de oplossing voor iedereen die GEEN nieuwe computer wilt kopen. In eerste instantie dacht ik dit is nep, dat kan toch niet. Ik had niets te verliezen en kocht de pc usb. Wat een uitvinding het werkt echt mijn computer was opeens weer super snel. Met het geld wat ik bespaart heb. Ben ik samen met mijn vrouw een weekend naar Berlijn gegaan. Neem van mij aan echt een top product en je hebt zoals ze schrijven geen enkele technische kennis nodig.

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be