Xtra pc kopen : Ervaring met de Xtra PC. Legitim of bedrog?

Er is momenteel veel discussie over wat Xtrapc is en of het een fatsoenlijk apparaat is of gewoon een scam. Om die vraag te beantwoorden, hebben we besloten om deze gadget te testen en onze Xtra-pc ervaringen te noteren in dit artikel.

KOOP Xtra PC hier
Blaas nieuw leven in uw oude computer

X-Tra PC is eenvoudig te gebruiken, sluit hem aan, installeer de software en de stick doet de rest zonder meer na te denken. Uw problemen zijn opgelost met USB PC

BIJGEWERKT: 23 januari 2022

Het video bewijs Xtra PC; Het werkt echt!!!

Computer sneller maken, met ExtraPC lees verder!!

In deze USB PC aanbeveling zullen we de volgende vragen beantwoorden: “Wat is Extrapc hardware ?”; “Hoe werkt Extrapc?” “Hoeveel kost het?”. Of u nu uw oude pc wilt opslaan of gewoon wilt weten of deze werkt, lees verder om die vragen te beantwoorden.

Prijs USB PC

Hieronder zijn de prijzen te vinden van de ExtraPC.  De ExtraPC is er voor de MAC of voor de PC en in vertschillende
Xtra pc

XtraPC met korting

Wat is Xtrapc hardware en hoe werkt het?

USB pc is een kleine USB geheugenstick die eruitziet als elke andere conventionele USB stick. De basis van de stick is gebouwd op Linux. En zodoende zou het bestand moeten kunnen omgaan met uw verouderde, niet goed werkende Windows besturingssysteem.

Het doel van de stick is om uw pc te “tunen”. Met andere woorden, gebruikers van oudere systemen zijn hiervoor de ideale doelgroep. Want wie weet het niet: de computer werkt nog steeds perfect, maar heeft meerdere jaren achter de rug en laat te wensen over, vooral in termen van snelheid en prestaties. Wilt u uw computer sneller maken  is ExtraPC de oplossing.

Als u uw pc niet gebruikt voor extreem rekenintensieve applicaties, zoals grafische weergaven of renderings, maar gewoon basiswerk wilt doen en merkt dat de computer niet (meer) de snelste is, moet u de USB-stick eens nader bekijken . Het basiswerk kan bijvoorbeeld met OpenOffice worden gedaan. OpenOffice is een gratis kantoorpakket. Dit pakket bestaat uit verschillende programma’s, zoals tekstverwerking, presentatie, spreadsheets of tekeningen.

USB PC hardware stick

Bovendien zijn een formule-editor en een gegeven programma opgenomen. OpenOffice is beschikbaar voor alle besturingssystemen. Om dit pakket evenals vele andere applicaties ook met een ietwat oudere computer met een goede snelheid te kunnen gebruiken, biedt de USB PC zichzelf aan. Het zou ook een geweldige en veel goedkopere optie kunnen zijn om uw computer up-to-date te brengen in termen van snelheid en prestaties dan om een ​​nieuwe computer of een nieuwe notebook te kopen.

Opdat het vervangen van oude pc’s door nieuwe niet een kostbare onderneming wordt. Het hangt allemaal af van wat voor soort computer u wilt kopen; een desktop-pc of een notebook, met een aanraakscherm of zonder aanraakgevoelig display, of misschien een convertable of een detachable. De keuze van vandaag is gevarieerd, en de prijzen – afhankelijk van de uitrusting van de pc – ook. En als u hebt besloten om nog niet te investeren in een nieuwe computer, maar toch een snellere computer wilt dan de uwe, dan is de USB PC Stick een haalbare oplossing. Omdat uw oude, opzettelijke computer tot het verleden behoort. U kunt deze superkleine stick alleen gebruiken om van uw trage computer een veel snellere computer te maken, die ook meer kracht geeft.

KOOP Xtra-PC hier
Blaas nieuw leven in uw oude computer

X-Tra PC is eenvoudig te gebruiken, sluit hem aan, installeer de software en de stick doet de rest zonder meer na te denken. Uw problemen zijn opgelost

PC razendsnel met USB PC

In theorie zou de ExtraPC USB-stick uw trage pc bliksemsnel moeten maken en zijn prestaties moeten verhogen. Omdat het op een USB-stick staat, verandert het niets aan de bestanden op uw computer en hebt u er nog steeds toegang toe, wat een pluspunt was in onze Xtrapc-ervaring.

Xtra-pc kopen om je PC sneller te maken

In de praktijk ziet het er zo uit: met de USB PC-Stick kunt u moeiteloos alle computertoepassingen uit uw dagelijks leven uitvoeren – van lezen en schrijven van e-mails, surfen op het internet of luisteren naar muziek tot het bekijken van films en het maken van teksten.

Nu vraagt u zich misschien af ​​of u de stick kunt gebruiken, ook als de computer geen harde schijf heeft of als deze kapot en defect is. Dit kan zo snel gebeuren met een oudere computer – de harde schijven zijn niet precies ongevoelig, vooral bij oudere computermodellen. maar:

Nogmaals, ik heb goed nieuws voor u : de ExtraPC werkt zelfs als uw computer geen harde schijf meer heeft of als de harde schijf defect of volledig kapot is. Als dit bij u het geval is, dan is de USB-stick natuurlijk een bijzonder interessant alternatief voor een nieuwe computer en de bijbehorende investering

Xtra pc

Onze computers

Jammer genoeg zijn computers, zoals we allemaal weten, niet beschermd tegen systeemcompromiskwesties, en worden snelheid, betrouwbaarheid en functionaliteit vaak aangetast. Onze computers krijgen steeds meer problemen met ouderdom, net als wij mensen. Maar dat is waar ExtraPC binnenkomt en u helpt ! U hoeft uw oude, trouwe computer niet weg te gooien om uw computer sneller te kunnen gebruiken! Vermoedelijk kan de USB flashdrive uw pc terugbrengen naar zijn oude glorietijd.

Ondanks de vele slechte Xtra PC ervaringen en de USB PC test op het internet, zijn we verbaasd over wat dit kleine apparaat zo alles kan. Vaak kwam de verbazing boven – “Wat is Xtra-PC?”. Ze hebben de kracht van een Linux genomen en hebben deze gezet op een kleine USB-stick! Kortom, uw oude Windows-besturingssysteem is overbrugd en u gebruikt Linux als een nieuwe – met de hardware van uw computer!

Bovendien werkt het ondanks ontbrekende (of defecte) harde schijven. Omdat het werkt als een USB-stick, hoeft u alleen maar ExtraPC aan te sluiten, uw pc opnieuw te starten en u bent klaar om te beginnen!

KOOP Xtra-PC hier
Blaas nieuw leven in uw oude computer

X-Tra PC is eenvoudig te gebruiken, sluit hem aan, installeer de software en de stick doet de rest zonder meer na te denken. Uw problemen zijn opgelost

XtraPC met korting

Veiligheid

De XtraPC kan echter veel meer doen dan uw computer sneller laten werken en hem helpen om beter te presteren. In plaats daarvan helpt het ook om uw privacy te beschermen. Omdat u met de stick uw desktopcomputer kunt beschermen tegen ongewenste toegang door derden. Met deze kleine USB-stick is het mogelijk om geen spoor achter te laten bij het gebruik van uw desktop-pc.

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe dit kan zijn en wat dat met de ExtraPC Stick te maken heeft. Het antwoord is vrij eenvoudig: als u de XtraPC Stick op uw computer gebruikt, werkt u niet met het besturingssysteem van uw computer. Integendeel, u gebruikt het besturingssysteem van de XtraPC Stick. Als gevolg hiervan kunnen bestaande documenten niet worden gewijzigd.

Maar als u dat weet, kunt u ermee werken. Wat nog belangrijker is, u werkt met een volledig onafhankelijk besturingssysteem. Alleen u heeft er toegang toe – niemand anders. Geen externe – niemand heeft zonder toestemming toegang tot uw computer en daarom uw gegevens. Dat is een geweldig neveneffect – behalve dan het verbeteren van snelheid en prestaties.

En aangezien u zeker mijn pagina regelmatig leest en altijd de laatste informatie volgt, weet u zeker hoe enorm belangrijk de bescherming van uw privacy en de beveiliging van uw gegevens is. Veiligheid is voor mij een van de belangrijkste aspecten van mijn computer. En daarom ben ik niet alleen een fervent fan van een VPN die een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van de gebruiker bij hun online activiteiten, maar ik denk ook veel van de USB PC aanbeveling

De stick heeft dus een onschatbaar voordeel: u kunt elke pc volledig veilig gebruiken. Uw gegevens zijn beschermd en derden kunnen er geen toegang toe krijgen zonder toestemming. Bovendien beschermt dit tegen een virusaanval.

Andere functies

Toen we in onze Xtrapc aanbeveling dachten dat het apparaat bedoeld was om onze verouderde pc’s te redden, ontdekten we nog een andere geweldige eigenschap: privacy en beveiliging. Waarom? Omdat u niet het besturingssysteem van uw pc gebruikt, maar het Linux-systeem van de stick, kunt u uw computer gebruiken zonder sporen na te laten over uw (internet) activiteiten. Tenzij u oude bestanden van uw computer haalt, wat in de meeste gevallen onwaarschijnlijk is.

Het is een geweldige functie die onze USB PC aanbeveling positiever heeft gemaakt, hoewel ExtraPC zelf u niet op de markt brengt. Met de nieuwe snelheid en nieuwe mogelijkheden kunt u surfen op het internet zonder te worden gevolgd of bespioneerd, waardoor ook de kans op virussen afneemt. De USB-stick geeft u ook zekerheid in online bankieren, e-mails checken en nog veel meer.

Op de vraag “Wat is ExtraPC” is nog steeds de toegevoegde factor dat de USB-stick uw veiligheid verhoogt. Maar als u nog een stap verder wilt gaan, zoek dan naar een VPN die Linux ondersteunt. Als gevolg hiervan zijn uw gegevens veilig en blijft u zeker anoniem wanneer u online gaat. Bovendien blijft al uw informatie systeemonafhankelijk met u, als u de USB-stick bij u heeft.

Xtrapc kopen

Als het wordt aangedreven door Linux om het extreem snel te maken, dan moet het extreem duur zijn, toch? Maar aangezien hij u zou moeten redden van het kopen van een nieuwe computer, zou het ook betaalbaar moeten zijn. Dat klopt, maar de USB-stick is duur.
Maar maakt u zich geen zorgen! De vraag “Wat is Xtra-pc en wil ik een Xtra-pc kopen ?” Hoeft niet te worden beantwoord met “een te duur stuk metaal”. In tegenstelling tot een nieuwe computer is het veel goedkoper. Er zijn verschillende versies die verschillen in grootte, capaciteit en snelheid. Dit zijn onze Xtra pc-ervaringen en feiten:

Xtra pc turbo 16

De Xtra-PC Turbo 16 is de goedkoopste en meest eenvoudige versie van de USB-stick. De normale prijs is $ 50, maar met Sale kunt u 30% besparen. Het heeft een geheugen van 16 GB waarmee u op hoge snelheid op internet kunt surfen, video’s kunt bekijken en online games kunt spelen. De Turbo 16 heeft onze Xtra pc-ervaring voor waarschijnlijk de beste grootte van alle drie de versies.

Xtra pc turbo 32

Onze Xtra pc-test liet ons zien dat de Xtra-PC Turbo 32 de meest populaire versie is. De normale prijs van deze versie is $ 83, maar tijdens een Sale kunt u bijna de helft besparen. Bij het vergelijken van de Turbo 32 met de Turbo 16, laat onze Xtrapc-ervaring zien dat de duurdere versie sneller is en meer geheugen biedt. Vanwege de compactheid is het het kleinste apparaat van alle drie ondanks betere functies. Als het antwoord op “Wat is Xtrapc en moet ik een xtra pc kopen ? ” Het is voor u “een belangrijke upgrade voor uw pc”, dus de Turbo 32 is waarschijnlijk de perfecte keuze.

Turbo 64

De Xtra PC Test Xtra-PC Turbo 64 was de meest robuuste met veel functies.Dit fijne apparaat slaat uw gegevens op met zijn opslagcapaciteit van 64 GB, of het nu foto’s, video’s, documenten of muziek betreft. Met zijn razendsnelle snelheid kan u uw verouderde Snail-pc nauwelijks herkennen. Maar het beste aan dit apparaat is de FileRez-software.

Hiermee kunt u alle belangrijke gegevens van uw oude Windows pc ophalen, zelfs als deze is gecrasht. Maak u geen zorgen als u hier geen back-up voor hebt! Het feit dat deze USB-stick ook groter is dan zijn twee buurversies, maakt dat u deze nauwelijks zult verliezen. De Turbo 64 wordt standaard verkocht voor $ 160, maar tijdens de sale aan halve prijs

KOOP Xtra-PC hier
Blaas nieuw leven in uw oude computer

X-Tra PC is eenvoudig te gebruiken, sluit hem aan, installeer de software en de stick doet de rest zonder meer na te denken. Uw problemen zijn opgelost

XtraPC met korting

Xtra PC – gebruik de stick terwijl u onderweg bent

Nu heeft u veel gelezen over de Xtra PC Stick. En misschien denkt u dat u deze gadget wilt uitproberen om uw computer sneller en krachtiger te maken. Er is nog een ander argument waarom de stick zeer geschikt voor u zou kunnen zijn, nl. omdat het een ideale technische uitrusting is voor de reis.

Dus als u graag veel reist, is het ook de moeite waard om eens goed naar de USB-stick te kijken. Vooral als u in zakenhotels verblijft. Omdat er vaak, zoals u wellicht weet, zakencentra zijn die zijn uitgerust met computers. Deze gasten kunnen ze op elk moment voor hun werk gebruiken. Als u ook van deze computers gebruik wilt maken en bijzonder veilig wilt zijn, neemt u uw Xtra PC Stick gewoon mee naar het Business Center.

Met deze stick kunt u de beschikbare computer volledig veilig gebruiken met uw eigen besturingssysteem. Omdat u met de openbare computer in combinatie met uw stick werkt alsof het uw eigen pc is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw gegevens. Vooral in de zakelijke omgeving hebt u zeker gevoelige gegevens die nooit in de handen van onbevoegde derden mogen komen. Om dit veilig te stellen, zelfs met publieke computers, kunt u eenvoudig de stick aansluiten en veilig op de computer navigeren, zelfs als u zich aanmeldt bij uw sociale netwerkaccounts, of als u uw account wilt bekijken.

Voor hoge beveiliging op internet: gebruik een VPN met de stick

Wat ook mogelijk is : u kunt de XtraPC Stick gebruiken voor Linux met een VPN . Nogmaals, dit is een belangrijk aspect om uw gevoelige informatie te beschermen. Vanwege de VPN is het mogelijk om volledig veilig en anoniem op internet te gaan. Alle online activiteiten zijn beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Wanneer u onderweg bent, is deze combinatie van stick en VPN perfect. U kunt de stick natuurlijk ook thuis gebruiken. Hiervoor neemt u het beste een computer en gebruik dit alleen met de Xtra PC Stick. Als iemand probeert in te loggen op zijn pc wanneer deze niet bij de computer is, hebben deze geen toegang tot uw gegevens.

Dus niemand kan data bekijken zonder toestemming. Omdat alle gegevens op de stick en niet op uw computer staan. U kunt de stick eenvoudig in uw zak of zelfs in uw hemd, broek of jaszak steken. Hij is zo klein dat men het amper opmerkt. Dit biedt u de mogelijkheid om veilig toegang te krijgen tot uw gegevens en deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, altijd en overal.

Ons oordeel ; onze Xtra pc ervaringen

Ondanks de vele beweringen dat Linux een open source besturingssysteem is en u het gratis kunt installeren, doet de Xtra USB-stick geweldig werk. Het is gebruiksvriendelijk genoeg om te gebruiken zonder veel technische kennis en onze Xtra pc-ervaring is grotendeels positief. Vooral de oude computers zijn eindelijk weer bruikbaar!

Als u een grote fan bent van software zoals Microsoft Office, is het moeilijk om u aan te passen aan alternatieve Office suites. Omdat uw systeem met deze USB-stick met Linux werkt, gebruikt u misschien niet altijd alle functies die u kent. Al met al denken we dat ExtraPC legitiem is om te gebruiken en we zouden het iedereen willen aanbevelen. Uw computer sneller maken met extra pc er is geen andere meer handige optie.

Meest gestelde vragen over ExtraPC

Hoe kan ik mijn oude computer sneller laten draaien?

Als u uw computer al een tijdje heeft en hij loopt langzaam, dan zijn er manieren om een oude pc sneller te laten draaien:

 • Upgrade uw RAM. …
 • Maak uw Temp Files schoon met behulp van Disk Cleanup. …
 • Start de Disk Defragmenter. …
 • Verwijder Malware en Spyware van uw computer.
 • Koop een ExtraPC en uw computer wordt razendsnel

Hoe werkt ExtraPC?

USB PC is een eenvoudige flash drive die u in uw USB-poort van uw computer steekt. Het omzeilt uw oude en langzame Windows OS en vervangt het door een razendsnelle Linux OS dat extreem snel draait.

Ik kon mijn eigen USB PC maken met Linux OS

Ja dat kan, maar je zou veel technische kennis en tijd moeten hebben om het werkende te krijgen om het effectief te gebruiken.
USB PC kan u veel tijd en moeite besparen. Bovendien wordt het geleverd met exclusieve eigen software die is ontworpen om uw PC te versnellen en verloren of corrupte bestanden te herstellen.

XtraPC
Eenvoudig in gebruik
9.2 Totale score
XtraPC gadget voor versnellen oude computer

Maak het leven simple en eenvoudig. Geen frustraties meer tijdens het gebruik van de computer. Snellere navigatie. U heeft uw computer nieuw leven ingeblazen

Plug en play
9
Klein en makkelijk in gebruik
9.5
Werkt op al uw besturingssysteem
9
Voordelen
 • Kleine USB stick
 • Maakt oude computer sneller, model maakt niet uit
 • Plug en Play
Nadeel
 • Geen nadeel gevonden

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

3 Comments
 1. Ik probeer om de 16 en de 32 samen te bestellen,maar dat lukt niet.

  • Hoi,

   Ik zou voor 2 x 32 gaan. Maar ik heb geen idee waarom het niet zou lukken. Ik zal mijn collega een mail sturen.

   Groeten,
   Wesley

 2. Nou dit is de oplossing voor iedereen die GEEN nieuwe computer wilt kopen. In eerste instantie dacht ik dit is nep, dat kan toch niet. Ik had niets te verliezen en kocht de pc usb. Wat een uitvinding het werkt echt mijn computer was opeens weer super snel. Met het geld wat ik bespaart heb. Ben ik samen met mijn vrouw een weekend naar Berlijn gegaan. Neem van mij aan echt een top product en je hebt zoals ze schrijven geen enkele technische kennis nodig.

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be