<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Xtra PC kopen is de perfecte | PrivacyEnBescherming.be
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

3 Comments
 1. Nou dit is de oplossing voor iedereen die GEEN nieuwe computer wilt kopen. In eerste instantie dacht ik dit is nep, dat kan toch niet. Ik had niets te verliezen en kocht de pc usb. Wat een uitvinding het werkt echt mijn computer was opeens weer super snel. Met het geld wat ik bespaart heb. Ben ik samen met mijn vrouw een weekend naar Berlijn gegaan. Neem van mij aan echt een top product en je hebt zoals ze schrijven geen enkele technische kennis nodig.

 2. Ik probeer om de 16 en de 32 samen te bestellen,maar dat lukt niet.

  • Hoi,

   Ik zou voor 2 x 32 gaan. Maar ik heb geen idee waarom het niet zou lukken. Ik zal mijn collega een mail sturen.

   Groeten,
   Wesley

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be