Met ThePhotoStick kan je foto’s en video’s in enkele seconden opslaan

Wat is de ThePhotoStick ? Als je ervan uitgaat dat je gegevens veilig zijn op de pc of in de cloud dan zou Ik zeggen denk hier opnieuw over na. Waarom ? Omdat veiligheidsrisico’s overal op de loer liggen … Daarom is deze flash drive voor al uw “precious memories” zoals photos and videos zo belangrijk.

BIJGEWERKT: 14 augustus 2022

Korting “KLIK HIER”

De bedreigingen in het netwerk nemen voortdurend toe, of het nu gaat om virussen, hackers of phishing via e-mail. Het kan heel snel gebeuren dat je computer geïnfecteerd raakt en dat alle gegevens en dus jouw herinneringen verdwenen zijn. Het hoeven niet eens kwaadaardige aanvallen te zijn. Een simpele crash van de computer of een kapotte harde schijf kan genoeg zijn.

En dan zijn alle foto’s binnen enkele seconden helemaal verdwenen. Alles dat op je pc of notebook is opgeslagen – van vakantiefoto’s tot bruiloften, baby’s en verjaardagen tot feesten of andere documentatie. Gewoon weg! voor altijd

Prijs voor Photostick PC

photostick pc nl

Korting “KLIK HIER”

Houd je souvenir foto’s veilig en backup all your photos

Om dit te voorkomen, heb je verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld een handmatige back-up maken bijvoorbeeld in de cloud of op een externe harde schijf. Dit kost echter uren als je de hele map moet doorzoeken en foto’s moet selecteren. Om ze te kopiëren kost het ook meer waardevolle tijd.

Tel daarbij op de vraag: hoe vaak creëer je zo’n back-up? Handje op het hart: als het al gebeurt, dan misschien een keer per jaar. Of misschien ben je het zelfs vergeten. Mijn ervaring zegt dat wekelijkse of maandelijkse back-ups zeldzaam zijn.

Om bijvoorbeeld het verlies van je foto’s te voorkomen – de herinneringen van alles – is er een software waarmee je je digitale afbeeldingen kunt beheren. Maar nu komt de grote MAAR: de software is duur. Het kan snel 100 Euro en meer kosten. Dat is een grote som, vooral omdat zelfs deze software niet kan helpen als je machine is gehackt of geïnfecteerd is door een virus.

The Photo Stick USB : sla foto’s en video’s snel op met een muisklik

ThePhotostick

Korting “KLIK HIER”

Gelukkig hebben we nog steeds een geschikte oplossing klaar waarmee je je nooit zorgen hoeft te maken over jouw souvenir foto’s: The Photostick Mobile. Het is een nieuwe gadget die betaalbaar is en met slechts één klik tot 60.000 foto’s in seconden kan opslaan. De back-up is zo snel en gemakkelijk dat je je begint af te vragen hoe je er zonder hebt kunnen leven. Hier in onze ThePhotostick Review willen we de details toelichten.

The Photostick USB: wat is deze Photo stick precies ?

The Photo Stick USB: ten eerste kun je je nu ontspannen en hoef je je geen zorgen meer te maken over hackers of virussen die jouw souvenir foto’s vernietigen. Omdat je met de nieuwe gadget via USB een supersnelle back-up van je foto’s kunt maken. We hebben ThePhotostick opslag getest.

The PhotoStick USB opslag bewijst dat je eindeloos tijd bespaart door het elimineren van de noodzaak om uren te zoeken, en eindeloos opslaat voordat je een back-up maakt. Omdat The Photostick USB opslag Review het allemaal voor jou doet. The Photo Stick USB scant automatisch elk bestand, elke folder en elk station om foto’s en video’s te vinden. The PhotoStick USB maakt vervolgens een back-up – met ruimte voor maximaal 60.000 waardevolle souvenirfoto’s op een enkele Photo stick.

Zo kun je de eerste stappen van je kind, familiefeest, feesten met vrienden of vakanties met je geliefde onvergetelijk maken. En dit in geen tijd! Dat kunnen we je verzekeren, want we hebben er uitgebreid naar gekeken in onze ThePhotoStick Review

Het enige dat je hoeft te doen is:

ThePhotostick

 • The PhotoStick opslag: steek de stick in je computer via de USB-port (The Photostick USB werkt voor zowel Windows als Mac downloaden via Google play of App Store)
 • Open het programma
 • Klik op “Go” – en: Bähm! Je onschatbare herinneringen, of het nu foto’s of video’s zijn, worden veilig opgeslagen.

The PhotoStick USB drive 128 gb: geloof het of niet, er is maar een enkele klik voor nodig. En alles is klaar. Super toch?

ThePhotoStick Review: Hoeveel kost the stick?

the photostick

Korting “KLIK HIER”

Stel je voor dat je pc of notebook wordt gehackt. Alle persoonlijke foto’s en video’s zijn weg! Echt alles is weg! Na een tijdje ontvang je een e-mail van een hacker, waarschijnlijk in het Russisch, die wil dat je 1.000 Euro’s uitgeeft om je foto- en videobestanden terug te krijgen.

Je zou het waarschijnlijk betalen, toch? Vergeleken met het idee dat alle kinderen en trouwfoto’s, maar ook vakantiefoto’s of zelfs de foto’s van de overleden grootouders verdwenen zijn, zou het zeker de betere optie zijn om je in je tas te grijpen. Wees eerlijk – je zou betalen, toch?

Software die helpt bij het organiseren van foto’s kost 100 Euros en meer. En het garandeert niet eens 100 procent dat alle afbeeldingen of video’s echt veilig zijn. Dus geen perfecte optie.

Als je het allemaal bekijkt, is ThePhotostick Review absoluut een koopje. In elk geval is dit het inzicht van onze ThePhotoStick Mobile Reviews. Omdat het aanzienlijk minder dan een derde van de bijbehorende software kost. Voor een stick van 8 GB, die gemakkelijk 3500 foto’s bevat), betaal je slechts 34,99 Euro. En dit wetende dat de Photo stick de nieuwste beschikbare technologie biedt. Het scant je PC of notebook in een mum van tijd voor foto’s en video’s en creëerde met een enkele klik een complete back-up ervan

The PhotoStick USB: met de stick bespaar je veel tijd, geld en vooral – je kunt er zeker van zijn dat je herinneringen voor altijd worden opgeslagen, zodat je er altijd toegang toe hebt wanneer je maar wil.

The PhotoStick USB drive: 4 goede redenen om de Photo stick te hebben voor al uw pictures and videos

 1.  Bespaar veel uren tijd! In plaats van urenlang op je volledige harde schijf of SSD te zoeken naar vakantie, kinderen- of trouwfoto’s om een ​​handmatige back-up te maken, gebruik je gewoon de Photo Stick! Hiermee kun je met een enkele klik op je computer naar foto’s en video’s zoeken in slechts een paar seconden.
 2. Bespaar geld!
  Software waarmee je je foto’s kunt ordenen, kost 100 Euro of zelfs meer. Je biedt niet eens de uitvoering die je nodig hebt. The Photostick USB kosten minder dan de helft en beschermen je foto’s en video’s tegelijkertijd tegen illegale toegang en zijn ook niet verloren op deze manier.
 3. Bescherm je persoonlijke informatie! Je computer is in principe altijd kwetsbaar van buitenaf – of dit nu door een virus is of door hackers. Er is een permanent gevaar dat al je persoonlijke foto’s verloren gaan. Dit kan niet gebeuren met een stick. Want hiermee worden je foto’s veilig opgeslagen op een externe The Photostick USB en tegelijkertijd beveiligd tegen aanvallen van hackers of virussen.
 4. Houd je herinneringen!
 5. Terwijl je computer op elk moment kan stoppen of wordt aangevallen door een virus en dus alle foto’s weg zijn, zorgt ThePhotostick voor de veilige opslag van je foto’s en video’s. Opgeslagen op een Photo stick, kun je jouw kinder- en trouwfoto’s en de vakantiefoto’s op elk moment bekijken en gebruiken – voor altijd! Omdat ze permanent op ThePhotostick Review stick worden opgeslagen en veilig worden bewaard.
KOOP PHOTOSTICK MOBILE
Nooit meer gevoelig beeldmateriaal kwijt

Dit is de ideale manier om snel een back-up te maken van al uw beeld en filmmateriaal op uw mobile telefoon

Meest gestelde vragen:

Werken ThePhotoStick echt?

Ja, het werkt snel. Het zal alle foto’s die zijn opgeslagen op uw drive vinden en back-ups maken van deze foto’s. De Photo Stick werkt het beste op JPEG-bestanden.

Verwijdert ThePhotoStick dubbele afbeeldingen?

De truc van de PhotoStick is dat elke foto en video op de computer met 1 klik wordt opgeslagen. De gadget verwijdert al uw duplicaten en houdt uw fotocollectie overzichtelijk. Het is een eenmalige uitgave en vereist daarom geen maandelijkse kosten, wachtwoorden of gecompliceerde online opslag in de cloud.

Hoeveel foto’s zal 128gb houden?

Een 128 GB geheugenkaart kan ongeveer 35.556 foto’s bevatten. Dit is gebaseerd op het jpg-bestandsformaat, bij 12MP, een standaard GoPro-beeldresolutie.

8.3 Totale score
The Photostick USB

Gemakkelijk in gebruik! Zelfs al weet je niet zoveel over smartphones of computers, is de speciale software voor bestandsopslag eenvoudig te begrijpen!

Eenvoudige Installatie
8
Gebruik is super eenvoudig
7.5
Plug and play
8
Voordelen
 • Geen internetverbinding nodig
 • Eenvoudig te gebruiken
 • iPhone en Android
Nadeel
 • Ik heb geen nadelen gevonden

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

10 Comments
 1. Ben in het bezit nu van de photostick, maar deze heeft geen passende plug voor mijn android telefoon. Kan ik dat eenvoudig oplossen? Kan ik foto´s direct downloaden vanaf een externe harde schijf of moet dat via de laptop. Zo ja, hoe doe ik dat?

 2. Haalt hij ook foto’s op die gedeleted zijn? Als een soort recuva?

 3. kan je het ergens kopen en betalen via bankontackt , ik heb geen visa of mastercard dus kan ik het niet bestellen .

 4. Kan ik deze stick zowel op mijn Windows laptop als op mijn iPad en iPhone gebruiken?

 5. Wat doet de Stick met zelfde foto’s die kleiner gemaakt zijn en een aparte naam of code gekregen hebben?. Voorbeeld Ag 1300 wordt Ag 1300 klein. Dit ivm het doorsturen in verkleind formaat, minder kb’s!.

 6. Ideale gadget, was eerst wat terughoudend maar het werkt echt zoals beschreven. Ik zou hem iedereen kunnen aanraden. TOP

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be