ThePhotostick Mobile Reviews: Dit is wat je moet weten!

Er zijn momenten in ons leven waarop we niet meer foto’s of video’s kunnen opslaan op onze telefoon omdat de opslagruimte vol is. Dit is niet onze schuld, want deze foto’s en video’s vertegenwoordigen belangrijke gebeurtenissen in ons leven. En het opslaan ervan kan een zware klus zijn.

Gelukkig is er een apparaat om in een handomdraai een back-up te maken van foto’s en video’s. The PhotoStick Mobile is het geweldige hulpmiddel dat we kunnen gebruiken om onze gegevens effectiever op te slaan. Voor alle duidelijkheid, deze review is voor de mobiele versie van The PhotoStickmobile. En je kunt ze allebei gemakkelijk combineren!

En het mooie is dat The Photostick mobile voor iPhone en The Photostickmobile voor Android beide beschikbaar zijn. ThePhotoStick Mobile is de brengt gemak op grote schaal en comprimeert het in een kleine USB-stick die in de palm van je hand past.

Korting “KLIK HIER”

BIJGEWERKT: 14 augustus 2022

Wat is The Photostick mobile?

Een opslagapparaat

The PhotoStick Mobile is een kleine USB-stick die met één druk op de knop een back-up maakt van uw foto’s en video’s. Om ThePhotoStick mobile App te gebruiken, sluit je hem gewoon aan op je telefoon, klik je op “Back Up Now” en geef je hem een paar minuten de tijd om de klus te klaren. Met deze tool hoeft u uw telefoon niet op een laptop aan te sluiten voordat u een back-up van uw bestanden kunt maken. Al uw foto’s en video’s van uw reizen, feesten en andere belangrijke momenten worden met één druk op de knop opgeslagen — er is geen extra hardware of vaardigheid nodig.

Het is een van de beste manieren om uw foto’s en video’s te beschermen tegen fysieke schade. Een ding dat Apple gebruikers gemeen hebben, is dat ze misschien de strijd aangaan om de perfecte iOS flash USB-stick voor iPhone & iPad te vinden. Deze Android en iPhone PhotoStick is te vinden in vele topmagazines, blogs en nieuwskanalen. Deze omvatten de MarketWatch, Chicago Business Journal, ADVFN, San Francisco Business Times en Wall Street Select.

Het is geprezen als de beste flash drive voor iPhone en Android en we wilden zien hoe het echt gaat. Met ThePhotoStick Mobile hoeft u geen bestanden over te brengen van uw telefoon naar een cloud backup of een externe schijf. U kunt ze alleen overzetten naar een PC als u dat wilt.

Een digitale organisator

thephotostick mobile

Een ander verbazingwekkend aspect van the PhotoStickmobile is dat het niet alleen een opslagmedium is, maar ook een digitale organizer. Voorbij zijn de dagen dat je je foto’s handmatig moet sorteren. Dit komt omdat the PhotoStick mobile automatisch duplicaten van je foto’s vindt en verwijdert. U kunt dus veel tijd besparen en de software al uw mediabestanden laten organiseren.

De belangrijkste kenmerken van The PhotoStick Mobile

Handig en gemakkelijk toegankelijk

In tegenstelling tot cloud backup heeft The PhotoStick Mobile geen ingewikkelde software nodig om te kunnen werken. Het is een ‘hit and go’ apparaat – Download de gratis app voor ThePhotostick mobile op Apple Store of Google Play en klik op de knop Backup Files. U hoeft geen account aan te maken of handmatig de bestanden te selecteren die u wilt uploaden. ThePhotoStick Mobile werkt ook perfect voor de iPhone. Geen gedoe, en u hoeft niet lang te wachten voordat u uw bestanden kunt opslaan.

Krachtig geheugen in een kleine stok

Hebben we al gezegd dat ThePhotoStick Mobile tot 60.000 foto’s en video’s veilig kan opslaan? Ja, zo klein als het apparaat eruit ziet, heeft het de capaciteit om enorme hoeveelheden geheugen op te slaan. ThePhotoStick mobile is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waaronder een 32GB fotostick voor iPhone en een fotostick voor Android. Maar als dat nog niet genoeg is, kunt u tot 128GB opslagruimte selecteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over die vervelende “Storage full” waarschuwing, want deze handige tool kan uw foto’s opslaan en op elk gewenst moment openen.

Geaccepteerde formaten

Een andere verbazingwekkende eigenschap van dit apparaat is dat het bijna alle afbeeldingsformaten ondersteunt, of het nu in .jpg, .png of .tif is. Het maakt niet uit of uw foto’s en video’s van enkele jaren geleden zijn, aangezien het apparaat in staat is om alle formaten op te slaan en te bekijken. Foto’s en video’s worden gemaakt of geconverteerd naar verschillende formaten of bestandstypes.

Wanneer iemand bijvoorbeeld een DSLR gebruikt die afbeeldingen opmaakt tot ruwe bestanden, zal deze meer opslagruimte in beslag nemen en zullen sommige apparaten deze niet automatisch vinden. Alle afbeeldingen die van het internet worden gedownload, zijn meestal in JPEG-, PNG- of GIF-formaat. Hoe? Het ondersteunt meerdere beeldformaten zoals JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, ICO, Camera Raw, PD, PDD, PCT en PICT en accepteert ook MOV, QT, MPEG4, AVI en WMV videoformaten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van the photostickmobile?

thephotostick mobile

Het is plug-and-play

The PhotoStickMobile is gewoon een draagbare flash USB-stick voor zowel iPhones als Android-telefoons en -tablets. Dus dit vereist geen internet- of WiFi-verbinding voordat u een back-up kunt maken van bestanden. Sluit hem gewoon aan en u bent klaar om te gaan. Het opslaan van bestanden is nog nooit zo moeiteloos geweest.

Veilige opslag van herinneringen

Als mensen hebben we veel kostbare herinneringen die we niet willen verliezen. De meeste opslagapparaten gaan vaak hand in hand met ingewikkelde draden en kabels die ons vaak laten krassen op ons hoofd.

Er zijn echter opslagapparaten die meestal te ingewikkeld zijn voor ons om te begrijpen. Het kan enkele uren duren voordat dergelijke opslagapparaten kunnen worden ingesteld. U zou de cloud-opslag als alternatief kunnen proberen, maar die zijn meestal duur en hebben vaak maandelijkse abonnementskosten. The PhotoStick Mobile is uw beste draadloze opslag optie die uw bankrekening niet leeghaalt. 

Hoe werkt het?

thephotostick mobile

Korting “KLIK HIER”

Er zijn twee versies beschikbaar voor thePhotoStick Mobile. Ze zijn beide vergelijkbaar in functie en hebben kleine verschillen in gebruik en capaciteit. ThePhotoStick Mobile duimschijf voor iPhone en iPad is verkrijgbaar in 32Gb, 64Gb en 124Gb sticks. De 32Gb stick kan gemakkelijk tot 5.000 foto’s en video’s van normaal formaat opslaan, terwijl de 128Gb tot 20.000 foto’s en video’s kan opslaan. Als u een back-up van uw bestanden wilt maken, hoeft u alleen maar de bliksemafleider in de USB-poort van uw iPhone te steken en met één klik scant hij uw telefoon op foto’s, video’s en zelfs duplicaten om een efficiënte opslag te garanderen.

De Android versie van the Photo stick mobile zijn beschikbaar in 32Gb en 64 Gb variant. U kunt een gratis installatie van the PhotoStick Mobile app downloaden en krijgen uit de Play store om u te helpen een back-up te maken en uw video’s en foto’s te organiseren. Voeg vervolgens the PhotoStickmobile van uw keuze in en druk op “Backup Now”, waarmee het automatische proces wordt gestart. U kunt ontspannen en wachten tot de ingebouwde software uw telefoon op bestanden scant. Zo snel en eenvoudig is het.

Voor wie is the PhotoStickMobile?

thephotostick mobile

Als u zich zorgen maakt over de herinneringen die u op uw telefoon heeft, dan heeft u een extern opslagmedium nodig. The PhotoStickMobile is perfect voor mensen die altijd van locatie veranderen en niet het risico willen lopen om hun kostbare gegevens te verliezen. Het is gemakkelijk te gebruiken, en de toegankelijkheid die het biedt zorgt ervoor dat uw herinneringen worden beschermd en beveiligd.

Hoeveel kost the Photostickmobile?

Voor zijn handige functionaliteit is the Photostick mobile de moeite waard om geld aan uit te geven. De laagst geprijsde PhotoStick met een 32GB Photo Stick voor Android en Photo Stick voor iPhone capaciteit kost slechts $59 met onze coupon op de normale prijs van 99$. De prijzen variëren afhankelijk van de geheugencapaciteit en de hoeveelheid die u wilt. Als u een 2-pack of een 3-pack koopt, kunt u meer besparen.

Waar koop ik the PhotoStick Mobile?

photostick mobile prijs

Korting “KLIK HIER”

The PhotoStickMobile is beschikbaar via de officiële website en de website van Digitogy. Voor een beperkte tijd, zijn er kopen een krijgen, en koop twee, krijgen twee bundels waar u kunt besparen ergens tussen $160 en $250.

Daarnaast is er een beperkte tijd 10%-aanbieding voor individuele aankopen. Het gemak en de gemoedsrust the PhotoStickMobile u biedt, wegen ruimschoots op tegen de kosten van het apparaat. Als je nadenkt over de besparingen op lange termijn die deze gadget biedt, weet je dat je een behoorlijk goed product in handen hebt.

Thephotostick mobile reviews: Feedback van klanten

“Dit ding is geweldig! Ik heb het in mijn iMac gestoken en het heeft al mijn foto’s gevonden en opgeslagen. 85.000+ foto’s gered! Bespaarde opslagruimte op mijn computer en nu heb ik al deze herinneringen van de afgelopen tien jaar op een veilige plaats bewaard”.

-Tenny. S

Ik had een totaal van ongeveer 60.000 beelden, met veel duplicaten. Dit kleine “stokje” slaagde erin de duplicaten te elimineren, zodat ik nu ongeveer 24.000 originelen voor altijd heb bewaard in een brandwerende kluis, een kostenloze en onafhankelijke methode van bewaring.”

-Daniel F.

“The PhotoStickmobile werkt precies zoals hij zegt; zeer eenvoudig in gebruik. Ik heb het gecontroleerd toen ik klaar was, en er waren mijn foto’s. Er is zoveel ruimte op het stokje dat ik het jarenlang zou moeten kunnen gebruiken om documenten en foto’s te back-uppen.”

-Linda K.

Veelgestelde vragen

Ondersteunt de PhotoStick iOS-apparaten?

Ja, the Photostickmobile ondersteunt alle iOS-apparaten, inclusief de iPad en MAC.

Hoeveel foto’s kan het opslaan?

De Photostick wordt geleverd in drie verschillende opslagvarianten vanaf de 8gb, die ongeveer 3.500 foto’s kan opslaan, het 64gb model kan 30.000 foto’s opslaan, en het 128gb model kan 60.000 foto’s opslaan.

Gaat het drie jaar duren?

De Photostick biedt een uitstekende kwaliteit en gaat zeker meer dan drie jaar mee.

Conclusie

Het opslaan van foto’s en video’s is nu gemakkelijker dan ooit tevoren. Mensen kunnen nu belangrijke dossiers bewaren zonder dat ze bang zijn deze onverwacht te verliezen. ThePhotoStick Mobile is er om al uw opslagproblemen op te lossen en u te helpen uw bestanden veilig te bewaren zolang u wilt. Thephotostick mobile werkt niet alleen snel, maar vergt ook veel inspanningen.

8.4 Totale score
Thephotostick Mobile

ThePhotostick Mobile werkt op iOS & Android telefoons. Nu kan je alles eenvoudig en makkelijk opslaan met een druk op de knop.

Plug & Play
9.5
Eenvoudig in gebruik
9.5
Kwaliteit hardware
9.5
Voordelen
 • Plug & Play; zelfs mijn oma kan dit doen
 • Alles wordt snel overgezet en duplicaten verwijdert
 • Voor OS: iOS en Android
 • Eenmalige aanschafkosten
 • Verschillende geheugen capaciteit beschikbaar 32GB, 64GB en 128GB
Nadeel
 • USB is klein en kan je kwijtraken
 • Online te bestellen via ons of de leverancier

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be