<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">smart key sleutelhanger | PrivacyEnBescherming.be
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

1 Comment
  1. Super product! Ben eindelijk verlost van die grote sleutelbos. Ik heb er een paar voor mijn collega’s gekocht en wanneer we het bonnetje inleveren betaald de baas ze. TOP

    Laat uw reactie achter

    PrivacyEnBescherming.be