Beste draadloze oplader de ChargeHubGo+

Draadloze oplader, tegenwoordig kunnen we niet meer buiten het bestaan om van elektronische apparaten: er gaat geen dag voorbij waar wij niet onze telefoons gebruiken.  Social Media, Amazon, YouTube en Spotify zijn slechts een paar platforms die we dagelijks gebruiken en daarmee bedoel ik dat technologie niet alleen wordt gebruikt voor entertainment, maar ook in het zakenleven en om in contact te blijven met de mensen die we liefhebben. Kortom, niemand kan nu meer buiten technologie.

KOOP ChargeHubGO +
Eindelijk de beste draadloze oplader

Dit is de ideale manier om draadloos opladen mogelijk te maken, nu geen gezeur met draden meer

Beste draadloze oplader

Helaas ieder voordeel heeft zijn nadeel, en dat is de batterijduur van je elektronische apparaten. Zelfs met de geavanceerde batterijen die er nu beschikbaar zijn is de batterijduur nog steeds een probleem. Heb je ook last van paniekaanvallen als je batterij onder de 5% komt en je geen oplader bij je hebt? Waarom nog zorgen maken? In dit artikel presenteer ik de nieuwe generatie van draadloze opladers: ChargeHubGO +.

Lees meer over de beste draadloze oplader en draadloos opladen in mijn recensie van deze lader.

chargehubgo

Opzich zijn draadloze opladers niet nieuw meer. Ze zijn er al een tijdje en zijn ook erg populair. Heb jij er al één, of gebruik je altijd die van je vrienden?

In de loop der jaren hebben we er allerlei gezien. Ze komen in verschillende soorten en maten. Sommige hebben een leuke verpakking, andere onderscheiden zich door goede prestaties. Uiteindelijk zal het er nooit om gaan wat je aan de buitenkant ziet, maar juist wat er de beste draadloze oplader zit.

Draagbare opladers vereisen altijd 2 dingen die je mee moet nemen. De powerbank en de kabel voor je smartphone. Dit brengt altijd problemen met zich mee. Stel je verlaat je huis en je mobiele telefoon is niet genoeg opgeladen en je moet je draagbare oplader meenemen. Zou je die uberhaupt meenemen? Waarschijnlijk niet.

Daarom bieden bedrijven als Apple en Samsung u de mogelijkheid om uw GSM draadloos op te laden!

In feite zijn draadloze opladers voor Android en iPhone nu al een tijdje beschikbaar voor alle gebruikers. Echter, de beste draadloze oplader is alleen compatibel met sommige van de nieuwere GSM’s op de markt, die sommige mensen nog niet hebben.

Wat als ik u vertelde dat er draadloze opladers voor snel draadloos opladen bestaat die ook kabels tegelijkertijd kan gebruiken en compatibel is met alle modellen van de GSM’s op de markt? Dat klopt, deze lader kan al je apparaten opladen, ongeacht of het draadloos is of niet.

Draagbare draadloze oplader: de 4,0  nieuwe Frontier Charging voor uw apparaten

Limitless innovations is een bedrijf dat deze draadloze lader op de markt bracht. In feite is deze organisatie gespecialiseerd in de productie van accessoires voor telefoons die iets te maken hebben met uw batterij. De lader is gemaakt om u comfort te bieden. Het lichte en dunne ontwerp wordt gecombineerd met oplaadkabels (built in charging cables) en is compatibel met alle elektronische apparaten.

Net als elke andere lader is het super eenvoudig te gebruiken; er is geen software of configuratie vereist. Sluit het gewoon aan op je smartphone en ta-da! Het werkt!

ChargeHubGO +: wat het is en hoe wordt het gemaakt

Deze lader vertegenwoordigt de nieuwe generatie draagbare draadloze laders die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze draadloze Power Bank wordt geleverd met een elegante mat zwarte finish die het aantrekkelijk maakt voor het oog.

Het is gebouwd met een gepatenteerde technologie: SmartSpeed®-technologie, waardoor het de snelste en beste draadloze oplader ter wereld is met een totaal vermogen van 15 W! Met zijn 5000 mAh kunnen uw toestellen overal worden opgeladen: op Zaventem, aan de bar met uw vrienden, in de trein of wanneer u op het strand bent. Waar dan ook, u kunt uw GSM opladen.

beste draadloze oplader

De voorkant van de Power Bank is uitgerust met een 5W draadloze lading. Plaats je telefoon op het oppervlak en het begint direct op te laden

Daarnaast wordt de lader geleverd met 2 geïntegreerde USB-kabels, zodat u niet elke keer dat u het huis verlaat lange oplaadkabels hoeft mee te nemen. De beschikbare kabels zijn USB type-C, daarom zijn ze compatibel met zowel Apple-als Android-apparaten zoals iPhone 11/X/XS/XR iPhone 8/8 plus, iPhone 7/7 Plus, 6/6s Plus, 5/5s/5c, iPad Pro/Air/Air2/mini, iPod, Samsung Galaxy S7/8/S9/Edge/Plus, opmerking 4/5, Google pixel, LG, Windows, Nexus, HTC, MP3, Huawei P20/P30 en nog veel meer!

Dankzij de diversiteit van de lader kunt u 3 toestellen tegelijkertijd opladen.

Maak u geen zorgen over de kabels. Deze zitten geïntegreerd in de zijkanten van de oplader. Dus ze bungelen niet uit de zijkant, wat er natuurlijk niet uitziet!

De voorkant van de beste draadloze oplader heeft USB-, micro USB charging port en USB C-poorten.

De lader wordt geleverd met een micro-USB-kabel die u gebruiken kunt om uw toestel op te laden. Om het op te laden is simpel: Sluit het aan op een adapter (zoals degene die je meestal gebruikt om je mobiele telefoon op te laden) of op een laptop met een USB-poort.

Onthoud dat de wand adapter niet in de verpakking zit. Dit accessoire is gemaakt van kunststof en is veel lichter dan andere metalen draadloze laders.

De vier led lampjes aan de voorkant van de draagbare oplader geven het percentage van de batterij aan en geeft een reminder wanneer het tijd is om op te laden.

Kortom, de lader is de eerste universele draadloze oplader die werkt met alle elektronische apparaten met een RoHS-veiligheidscertificaat.

(U deze ‘ call-to-action ‘ 4 keer in dit artikel plaatsen)

Hoe groot is deze draadloze oplader?

Nou, het meet 13,97 cm in hoogte, 7,36 cm breed en 1 cm in dikte, dus het is zo groot als een iPhone X (14,36 cm x 7,01 cm x 0,76 cm).

Bovendien maken de technische eigenschappen het waterdicht en ultra resistent tegen schokken.

Natuurlijk werkt het goed, maar het was niet gebouwd om waterdicht te zijn! Let hier dus op.

KOOP ChargeHubGO +
Eindelijk de beste draadloze oplader

Dit is de ideale manier om draadloos opladen mogelijk te maken, nu geen gezeur met draden meer

Gebruiksinstructies

De oplader gebruiker is echt heel simpel. Druk gewoon op de aan/uit-knop en verbind de apparaten met de kabels of als u de beste draadloze oplader wilt gebruiken, zet u uw telefoon gewoon op de voorkant en het is klaar!

Geen gebruiksaanwijzing. Simpel, toch?

Echter, volgens de gebruikershandleiding is het het beste om één apparaat tegelijk op te laden om SmartSpeed® snellaad technologie te laten werken. Anders vertraagt de laadsnelheid voor de andere apparaten.

draadloze oplader

Voordelen en nog meer voordelen

 • Veiligheid: CE gecertificeerd en meerdere malen getest om te voldoen aan FCC standaard deel 15 en RoHS, de ChargeHubGO + draadloze oplader is veilig en schaadt de batterijen van uw apparaten op geen enkele manier. Wees op uw hoede van andere powerbanks die deze normen niet hebben!
 • Compatibiliteit en functionaliteit: de beste draadloze oplader is universeel. In feite werkt het met elk elektronisch apparaat op de markt.
 • Gemak: veel powerbanks hebben maar een beperkte laadcapaciteit. Dit betekent dat u wellicht niet uw hele batterij kunt opladen. Dit wil u niet. In plaats daarvan heeft de lader 5000 mAh. Dankzij deze capaciteit kunt u uw telefoon 100% opladen voor 2 keer.
 • Draadloos: de echte onderscheidende factor van dit accessoire is het feit dat u uw GSM kunt opladen zonder vervelende draden die alleen maar in de knoop raken! U kunt gemakkelijk uw telefoon opladen? Heeft u een Huawei? De Huawei Wireless Charger werkt als een Samsung en iPhone draadloze oplader etc. Dus het is erg divers.
 • Toegankelijkheid en betaalbaar: ondanks dat het is uitgerust met uitstekende technologie, is dit apparaat vrij goedkoop en toegankelijk voor iedereen. Natuurlijk, je betaalt geen 10 euro maar ook geen 100 euro. De betaalbaarheid is te danken aan de wereldwijde populariteit die de prijs aanzienlijk naar beneden krijgt. Bestel het alleen op de officiële website om te profiteren van mijn korting en hun 30-dagen geld terug garantie.

Echte meningen en beoordelingen van gebruikers

Een zelf respecterende beoordeling geeft altijd feedback van andere gebruikers die dit accessoire hebben gebruikt.

Om deze reden zal ik nu een paar reviews delen die ik gelezen heb op diverse fora:

“Deze lader is ideaal voor onderweg. Het is superlicht en comfortabel om mee te nemen.. Met de vier oplaadpoorten kun je deze delen met vrienden of op meerdere apparaten gebruiken. Ik was in staat om mijn telefoon, Apple Watch en de telefoon van een vriend op te laden. Allemaal tegelijkertijd. Het bevat een heleboel kracht en laadt uw apparaat snel op. Ook is het universeel wat ik erg goed vind. Ik heb een iPhone XS en ik moet zeggen dat de Wireless iPhone Charger werkt. Ik beveel het aan! “

-Dirk Jan Thuis, 33

“Ik ontving de lader als een geschenk en was zo blij met zijn prestaties! In staat zijn om mijn telefoon op te laden als ik uit en over is echt handig. De lader wordt geleverd met een USB-oplaadpoort en 2 geïntegreerde oplaadkabels voor micro-, Lightening-en type-C-apparaten. Een ding waar ik van hou is de mogelijkheid om draadloos op te laden door mijn telefoon direct op de Power Bank te plaatsen. Ik hou altijd de ChargeHub go + in mijn tas. “

-Angela Nieuwhuis, 41

“Geen problemen ervaren met dit accessoire. Het werkt zoals de fabrikant zegt dat het werkt. “

– Anuar Stint, 27

draadloos opladen

Prijs en hoe je het krijgt

De ChargeHub GO + kan alleen worden verkregen op de officiële website. Wees alsjeblieft voorzichtig om het te kopen via andere websites, omdat dan de kortingen en een 30-dagen geld-terug-garantie niet inbegrepen zijn in de prijs.

Profiteer van mijn exclusieve 35% korting door te klikken op de onderstaande knop die alleen geactiveerd wordt nadat u erop klikt.

Een enkele unit kost $44,99 zonder verzendkosten.

Maar als je 2 tegelijkertijd koopt, krijg je 1 met een extra 75% korting. Dit bespaart u $33,75, omdat u alleen $33,74 per unit hoeft te betalen.

Of, als je koopt 3, krijgt u 2 draadloze powerbanks gratis!

Deze optie geeft u de meeste kortingen. U betaalt slechts $27 per unit.

De laatste twee opties geven je ook automatisch gratis verzending in vergelijking met het kopen van een enkel pakket, wat betekent dat je nog steeds voor verzendkosten moet betalen.

BONUS: wanneer u dit accessoire bestelt, biedt Limitless Innovations u een 2-deurs autolader met 50% korting. Dankzij SmartSpeed® technologie kunt u de kracht van uw lader verdubbelen.

(U deze ‘ call-to-action ‘ 4 keer in dit artikel plaatsen)

KOOP ChargeHubGO +
Eindelijk de beste draadloze oplader

Dit is de ideale manier om draadloos opladen mogelijk te maken, nu geen gezeur met draden meer

Laatste ronde van boa: ChargeHubGO + FAQ

Wellicht is het wel handig als ik een paar veelgestelde vragen benoem zodat u snel bij de informatie kunt die u nodig hebt.

Kan ik draadloos opladen met een GSM-hoesje?

Dit hangt volledig af van het GSM-hoesje. Dikte en materiaal bepalen of het zal werken of niet. Meestal, diktes die onder 5 mm zijn zouden moeten werken.

Maar u kunt ook kiezen voor een speciaal telefoonhoesje dat draadloos opladen ondersteunt.

Dit zou niet moeilijk zijn, aangezien veel hoesjes nu aangepast worden zodat ze compatibel zijn met de beste draadloze oplader.

Ondersteunt Chargehubgo+   Qualcomm Quick Charge?

Het biedt geen ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge omdat het zijn eigen SmartSpeed®-technologie gebruikt. Deze gepatenteerde technologie is in staat om het apparaat efficiënt te detecteren en ervoor te zorgen dat het de hoogst mogelijke snelheid biedt tijdens het opladen.

Werkt ChargeHubGO op elk apparaat?

Ja! Het kan bijna elke smartphone die op de markt beschikbaar is opladen. Zelfs kunt u ook andere apparaten aansluiten. Denk aan tablets, draadloze headsets en speakers.

Hoe snel laadt het op?

Dat is afhankelijk van het type apparaat. Dit is omdat elk apparaat anders is en dus ook de oplaadtijden.

Welke kabels zijn inbegrepen?

Het heeft twee geïntegreerde laadkabels: een 1 micro/Lightning™ type-C omkeerbare kabel en een 1 micro/Lightning™ omkeerbare kabel.

En het wordt ook geleverd met een USB-naar-micro-USB-kabel om uw draagbare draadloze oplader op te laden wanneer u geen energie hebt. Sluit hem gewoon aan op elke wand adapter die je al hebt, of sluit het aan op een PC/laptop.

Conclusie

Ik zou deze draadloze Power Bank een solide 9,5 van de 10 geven. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een Power bank die als een draadloze oplader werkt en het is veel meer dan dat. Voor uw gemak zal ik een lijst als samengevat de functies die me hebben geholpen bij het voltooien van de aankoop:

 • Meeneembaarheid – dankzij het compacte formaat neemt u het gemakkelijk overal mee naartoe.
 • Draadloos – deze mobiele oplader ondersteunt draadloos opladen op verschillende apparaten. Ik gebruik het bijvoorbeeld als een Samsung draadloze oplader.
 • Universele compatibiliteit – u kunt alle apparaten draadloos opladen of met een USB-oplader.
 • Quick Charge – gepatenteerd Quick Charge-systeem voor Qi standaard telefoons.
 • Bescherming en veiligheid – de ChargeHubGO+ zal niet overladen of oververhit raken tijdens het draadloos opladen.

Het is leuk om eindelijk een Power Bank te zien die geen enkel aspect van zijn functionaliteit opoffert voor het gemak. In feite heb je ze allemaal.

Het is zeer compact en lichtgewicht, dus het zal je niet lastig vallen als je een stressvolle dag hebt. Persoonlijk hou ik ook van de mat zwarte finish omdat het erg stijlvol eruit ziet.

Het heeft ook een goede laadcapaciteit die garant staat voor een maximum van 2 telefoons ladingen tegelijk. Ten slotte, het oververhit de telefoon niet tijdens het draadloos opladen, dat is zeer gebruikelijk en veilig. Dankzij de gepatenteerde SmartSpeed®-technologie hoef je je geen zorgen meer te maken over dit probleem.

De veelzijdigheid van dit product is gewoonweg ongelooflijk. Ik zeg dat de prijs het product absoluut waard is!

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be