<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Walt Disney films kijken via een VPN | Privacyenbescherming.be

Walt Disney films kijken met Disney Plus stream met een VPN

Disney films online kijken, het wordt dus oppassen voor die andere streamings gigant Netflix! Deze  bekendste Streaming Service zal in November 2019 een nieuwe concurrent hebben en het is geen nieuwe naam in de branche. Disney zal zijn nieuwe streamingdienst , 12 November lanceren, in de Verenigde Staten, Canada en NEDERLAND.

De direct-to-consumer streaming service wordt Disney Plus streamen (Disney +) genoemd, in tegenstelling tot eerdere speculaties dat het Disney Play wordt genoemd. Amerikaanse, Canadese en Nederlandse kijkers zullen Disney films online kunnen kijken, maar hoe zit het nu met kijkers uit de andere landen?

Het bedrijf Walt Disney heeft hiervoor 2 jaar uitgetrokken en dan zal het in elk land deze service gestreamd moeten worden.

In Belgie Disney+ Steramen

Bent u ook zo enthousiast, nou ik wel. Ik kan niet wachten. Normaal gesproken had ik geduldig moeten zijn tot Disney+ dan eindelijk te zien zou zijn in België. Gelukkig kunt u deze hindernis makkelijk omzeilen door middel van het afsluiten van een VPN abonnement. Wanneer u koppig bent en probeert in te loggen in Disney vanuit België zal u nooit Disney Plus streamen kunnen openen. De oorzaak is uw IP-adres, deze verraad uw locatie en op basis hiervan zal  Walt Disney films kijken onmogelijk zijn wanneer u niet in de toegestane regio bevindt.

Wanneer u mij niet geloofd heb ik uw huidige IP adres in dit artikel geplaatst en het staat hieronder:

IP:
City:
Country:
ISP:

Zo makkelijk is het dus voor websites om u te blokkeren. Het gaat zelfs verder de overheid en uw internet provider kunnen uw surfgedrag ook onderscheppen, daarom is een VPN verbinding ook zo belangrijk. Met een VPN kunt u anoniem en veilig surfen. Zal hier later in het artikel nogmaals op ingaan.

Deze aanbieders zijn “waarschijnlijk” goed voor Disney +

Beste Allround ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkades ontwijken

ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkades ontwijken

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit resulteert in uitgebreide expertise ...

9.7
Vriendelijk 2 Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Sinds 2011 is CyberGhost VPN één van de grootste spelers op de gehele markt van versleutelde internetverbindingen. ...

9.6
Beste prijs 3 Review en kosten van PureVPN

Review en kosten van PureVPN

Pure VPN wordt u aangeboden door een organisatie uit Hong Kong. Deze PureVPN provider is nu al 10 jaar actief op de ...

9.5
Budget 4 SurfShark VPN Review. Is dit echt een Top VPN service?

SurfShark VPN Review. Is dit echt een Top VPN service?

De VPN industrie is de afgelopen jaren met ongelooflijke snelheid gegroeid. Meer en meer providers gaan de strijd aan ...

9.4
Budget 5 Zenmate VPN de ideale vakantie partner om censuur te ontwijken

Zenmate VPN de ideale vakantie partner om censuur te ontwijken

Zenmate, ideal voor het ontijken van censuur bijvoorbeeld in Turkije, daar is het tegenwoordig extreme belangrijk om ...

9.3

Alles wat we weten over Disney Plus streamen

Veel fans vragen of we dezelfde Walt Disneyfilms kijken via dit platform. Gelukkig zit WaltDisney vol met verrassingen voor zijn kijkers. Disney voorzitter en CEO Bob Iger onthulden dat er een nieuwe Star Wars en Marvel live actie serie zal worden ontwikkeld. De Star Wars spin off bevat Cassian Andor en zijn avonturen voor de gebeurtenissen van Rogue One: A Star Wars Story, terwijl de MCU serie draait om Loki met in de hoofdrol Tom Hiddleston. Daarnaast bevatten de klassiekers all time favoriete films en series zoals Monsters, Inc. Pirates of the Caribbean en High School Musical ook nieuwe verhalen. Oh, en heb ik al gezegd dat Captain Marvel ook exclusief zal worden gestreamd op Disney Plus? Reden te meer om een abonnement af te sluiten: “Disney films online kijken!”

 

Hoe een Plus Disney abonnement te krijgen

Helaas zijn dit de enige details die we tot nu toe op Plus Disney hebben. Er zijn nog geen verdere details over abonnementen behalve wat we hebben kunnen lezen in Disney’s persberichten dat standaard abonnement 6,99 euro per maand zal gaan kosten en een jaar  zo’n 69,99 euro. Hiermee verpletteren ze al de abonnementsprijs van Netflix.

Als u echter updates over de vooruitgang wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden op de Plus Disney voorbeeld website. Voor nu houden we ons vast aan en wachten we tot Disney er meer berichten over plaatst, en willen we u vertellen hoe u een Disney Plus bibliotheek kunt krijgen die vergelijkbaar is met een uit de VS als u uit een ander land komt. Ik weet niet of u weet dat Netflix bibliotheken niet hetzelfde zijn in elk land (hint: de Amerikaanse en Canadese bibliotheken zijn de beste). Als dit ook met Plus Disney gebeurt, weet u wat u moet doen.

Disney films online kijken

Als u een Netflix gebruiker bent, bent u wellicht bekend met een wereldwijd account. Hiermee kunt u verbinding maken met Netflix, waar ter wereld u ook bent, zolang het in dat land niet wordt geblokkeerd. U kunt echter alleen vanuit dat land toegang krijgen tot de Netflix bibliotheek. Als u bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk woont en naar Spanje reist, heeft u daar toegang tot uw Netflix account en kunt u Disney films online kijken. Maar u krijgt Spaanse films en tv-programma’s te zien, want daar heeft u toegang toe.

Nu weten we niet zeker of Disney Plus streamen ook een wereldwijde account optie zal hebben voor zijn toekomstige abonnees, maar het is mogelijk. Er is echter ook een enorme mogelijkheid dat de situatie hetzelfde zal zijn als ik hierboven heb beschreven. Wat is de beste oplossing voor het Disney films online kijken naar Plus Disney als u geen ingezetene van de Verenigde Staten bent? Het antwoord ligt in drie krachtige letters: VPN. Ik zeg het u, het is veel beter dan een wereldwijde account te krijgen, plus het heeft ook tal van andere voordelen. We zullen ze later bespreken.

Deblokkeer Disney Content met een VPN

Walt disney plus tv kijkenElk land heeft verschillende licenties en rechten voor films, tv-programma’s en documentaires, daarom hebben bibliotheken verschillende inhoud. Populaire streaming diensten (en mogelijk Disney Plus) gebruiken geografische restricties om te beperken tot wat u kunt openen op basis van het land waarin u zich bevindt. Zoals ik hierboven al scheef traceren ze uw IP-adres om uw locatie te kennen en als de IP-adressen van uw land op de zwarte lijst (België) staan, kan u geen Walt Disneyfilms kijken.

Met een VPN kunt u Disney channels deblokkeren en Walt Disneyfilms kijken waar u ook bent. Ja, zelfs als u geen Amerikaans IP-adres heeft! Het werkt door u een nieuw IP-adres toe te wijzen en uw locatie te vervalsen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw VPN account, verbinding maken met een Amerikaanse server en het is klaar! Het ziet eruit alsof u het vanuit Amerika benadert. U kunt als een van de eersten de streaming Service uitproberen en Walt Disney films kijken en series zien als een echte Amerikaanse local of als een echte Nederlander…..
Disney films online kijken en de reden waarom u een VPN nodig heeft

Ze zien alles

Privacy en veiligheid. Hoe zou u zich voelen als uw online activiteiten worden gemonitord, van Disney films online kijken tot de dingen die u zoekt in uw browser? Massa-surveillance, hacking en spionage zijn serieuze problemen die niet lichtvaardig moeten worden opgevat. Bescherm uw recht op privacy en neem extra beveiligingsmaatregelen door een VPN te krijgen. We weten misschien nog niet hoe we Plus Disney vanaf vandaag kunnen krijgen, maar ik kan u wel vertellen hoe u kunt Disney films online kijken en andere streamingdiensten kunt bekijken zonder u zorgen te maken over een inbreuk op de privacy.

Een VPN werkt door een gecodeerde virtuele tunnel te maken tussen uw apparaat en internet, zodat uw internetverkeer dat door de tunnel loopt veilig is voor nieuwsgierige blikken. VPN’s en antivirusprogramma’s beschermen u beiden tegen schadelijke software, maar een VPN verbergt uw gegevens terwijl een antivirusprogramma voorkomt dat malware uw apparaat aanvalt. Het is een goedkope maar efficiënte manier om hackers en bewakingsagentschappen buiten te houden.

Online anonimiteit. U weet waarschijnlijk dat uw internetserviceprovider (ISP) al uw online activiteiten kan zien. Ze kunnen uw internetsnelheid zelfs opzettelijk vertragen als ze zien dat u te veel gegevens gebruikt, zoals streamen en downloaden.Wilt u Walt Disney films kijken en weten hoe u anoniem blijft, zorg dan voor een VPN. Zoals ik eerder heb uitgelegd, verbergt een VPN uw IP-adres, zodat niemand anders uw online activiteiten kan zien. Hiermee krijgt u online anonimiteit omdat uw internetprovider niet kan zien welke websites u bezoekt of wat u doet.

Gratis VPN: wat is het risico?

U wilt dus geen extra geld storten voor een VPN-abonnement en de gratis VPN-services hebben uw interesse gewekt. Ik weet wat u denkt: ik zal alleen de vervelende advertenties verdragen als het betekent dat ik gratis een VPN ontvang. Maar ik zeg u, laat u niet verblinden door het woord gratis omdat het meer kwaad dan goed kan doen. Afgezien van de vervelende advertenties die gratis VPN’s gebruiken om geld te verdienen, is het niet 100% betrouwbaar. Ze kunnen uw gegevens verkopen aan de hoogste bieder omdat u ze niet betaalt om u veilig te houden.

Disney films online kijken op een veilige manier en Disney plus streamen deblokkeren in landen met een geografische beperking … dit kan alleen met een VPN. Een maandelijks abonnement is een klein bedrag om te betalen in vergelijking met wat u verliest als u een gratis VPN gebruikt. Bezoek deze website voor meer updates over hoe u Disney Plus in de toekomst kunt krijgen

Opgewonden over de aankomende Plus Disney streaming-service? Ik ook! Ik zal binnenkort meer updates schrijven, dus houd uw ogen open voor meer artikelen over hoe u Disney Plus met een VPN kunt deblokkeren.

Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

2 Comments
 1. Reply Avatar
  Jean Kesteloot 07/01/2020 at 18:23

  Goede avond,kunnen we in vlaanderen met VPN ook Ziggo select sport ontvangen?
  Danke

  • Hoi Jean,

   Dat is geen probleem, met een VPN provider kan je vanuit de hele wereld Ziggo streamen

   Groeten,
   Wesley

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be