DAZN Live Streamen

black friday aanbiedingen

Wat is DAZN live streaming? Hoeveel kost het? Wat houdt het in? Kun je het op gewone kabel-tv krijgen en is het het extra geld waard? We hopen meer dan een paar van die vragen te beantwoorden en lezers van dit artikel.

Zodat wij je een beter idee kunnen geven van wat deze streaming provider kijkers precies te bieden heeft en of het het waard is om wat extra geld voor een abonnement vrij te maken.

Of je nu een vechtsport fan bent en je huidige sport kabelaanbod wilt aanvullen, of gewoon de UEFA champions league  live on demand wilt kijken.

Het DAZN programma aanbod heeft voor iedere sportliefhebber wel wat wils.

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Bijgewerkt: 27 november 2022

Wat is DAZN live streaming?

Deze Amerikaanse aanbieder is een sport streaming service die zich voornamelijk richt op boks- en MMA-fans, maar deze wordt niet beschikbaar gesteld via uw lokale kabeltv provider.

Kabel- en satellietpakketten van bedrijven als ZiggoSport, FoxSport, Verizon, Sport 7 en VTV bieden deze vorm van live streaming niet aan omdat de service een direct-to-consumer-platform is, waardoor de kosten lager blijven.

Het DAZN programma lijkt erg op EuroSport, maar dan specifiek voor bokswedstrijden en andere vechtsporten.

Hoewel de streaming provider je toegang geeft tot een aanzienlijke selectie van live-games van professionele en hogeschool sporten, is de service beperkt tot de evenementen waarop ze de rechten hebben, dus je krijgt niet toegang tot elke pay-per-view boks- of MMA-evenement dat buiten hun programma aanbod valt te zien.

Voordat je je aanmeldt voor een DAZN programma pakket, moet je meer weten over wat ze aanbieden, welke evenementen ze nu en later zullen hebben en vervolgens welk streamingpakket geschikt voor je is.

Wat omvat DAZN live streaming?

Deze live streaming aanbieder is geweldig als je het leuk vindt om naar veel live sporten te kijken, waaronder boksen, voetbal, Bellator-topgevechten en andere mixed martial arts-evenementen en heel veel originele programmering, zoals eerdere gevechten en profielen over jagers zoals Oscar De La Hoya, Floyd Mayweather Jr. ., Manny Pacquiao en verscheidene anderen.

DAZN live streaming is als een soort on-demand sport streaming service die live gevechten van over de hele wereld uitzendt, inclusief wereldwijde toernooien zoals de World Boxing Super Series bantamweight-, cruiserweight- en Super Lightweight-toernooien.

Het DAZN programma aanbod is dus ideaal voor mensen die the golden boy willen zien maar biedt ook uitzendingen aan van bijvoorbeeld de NFL redzone en de UEFA Europa League.

DAZN programma streamen

Laat ik maar gewoon met de deur in huis vallen, dat is wel zo handig en eerlijk. De beste en altijd werkende manier om het gehele DAZN programma aanbod te kijken is door een VPN te gebruiken. Wat is een VPN precies? Welnu, een VPN verbergt je IP adres en maskeert je echte locatie, waardoor streaming platformen aannemen dat je in een ander land zit.

Echter, door de vele geografische beperkingen werken de meeste VPN’s niet goed samen met streamingdiensten, maar hier heb ik het later in dit artikel verder in meer detail over.

Beste VPN s voor DAZN

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Waarom je een VPN nodig hebt om ongestoord live streams te kunnen kijken

Veel streamingdiensten- en platforms beperken je in de content die je kunt kijken gebaseerd op je locatie door licenties en rechten. Dit betekend dat als je je in het buitenland bevind, je niet de wedstrijden kan zien van je thuisland en vice versa: als je probeert te genieten van de DAZN live stream in je eigen land.

Blokkeert deze streaming aanbieder weer de content aangeboden in andere landen en regio’s. Echter, een VPN kan je daadwerkelijke IP adres en locatie verbergen.

Op deze manier denkt de app dus dat je hem probeert te gebruiken van een ander land. Een VPN werkt ook in combinatie met Apple TV, andere smart tv’s, games consoles en smartphones en tablets.

dazn

Dus, laten we even kijken naar een paar vragen die ik vaak krijg rondom streamingdiensten en andere tv programma’s en series kijken door middel van een VPN aanbieder.

Wanneer u de VPN-dienst gebruikt om illegale activiteiten zoals: Auteursrechtschendingen, het schenden van gebruikersvoorwaarden of andere illegale activiteiten, zult u dit doen op eigen verantwoordelijkheid. Wij keuren deze handelingen niet goed. Dit geldt ook voor het omzeilen van geografische beperkingen van streaming diensten die u zou gebruiken.

Kan ik dit op mijn tv krijgen of is het alleen op telefoons op computers?

Het is in den beginne geen tv-kanaal, dus je moet er toegang toe krijgen via de bijbehorende app of via een browser op je computer. Als je een smart-tv hebt die is aangesloten op Wi-Fi of is verbonden met internet via een ethernetkabel, zou het geen probleem moeten zijn om de app te downloaden.

Als je geen smart-tv hebt, maar wel een streaming apparaat, kun je toch genieten van het DAZN programma aanbod door de app toe te voegen aan een van de volgende streaming-apparaten die je momenteel gebruikt om tv en films te kijken:

  • Apple TV
  • Roku
  • Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Xbox One op Xbox Series X
  • Playstation 4 of 5

Je kunt ook genieten van de sportwedstrijden door de app op je desktopcomputer te gebruiken, of met je internetbrowser door naar hun website te gaan.

Een van de beste VPN van de markt

ExpressVPN heeft hoge snelheden waarmee je het DAZN programma live kan streamen zonder buffering. Tijdens mijn tests had ik een gemiddelde streaming snelheid van 61 Mb per seconde en kon ik urenlang Playback-bokswedstrijden bekijken zonder enige vertraging of hapering, en dat nog in super goede kwaliteit ook! Je kunt dus zonder onderbrekingen je favoriete teams en wedstrijden bekijken in HD kwaliteit.

ExpressVPN heeft ook servers in 94 landen. Ik begon met het testen van de locaties in de VS en ze deblokkeerden het DAZN programma binnen enkele seconden voor mij. Daarna probeerde ik verbinding te maken met de beschikbare Canadese servers en kreeg ik toegang tot alle NFL- en Premier League-actie die ik wilde. Het was net zo eenvoudig om de sportbibliotheek Nederland, Italië, Duitsland, Spanje te deblokkeren. Met zo’n groot server netwerk geeft ExpressVPN je dus toegang tot elke regionale DAZN programma bibliotheek.

Met de MediaStreamer functie van ExpressVPN kan je elk WiFi-apparaat verbinden met een VPN, inclusief apparaten die normaal geen VPN’s ondersteunen, zoals game consoles, routers, enz. Het kostte me maar een paar minuten om het op mijn Smart TV in te stellen door de ExpressVPN tutorial  te volgen op hun website en ik zou al mijn favoriete evenementen op een groot scherm kunnen bekijken vanaf nu.

dazn live stream

Korting, en een maand gratis gebruiken

Je kunt echter de aangename korting van 49% gebruiken en wat geld besparen als je een jaarlijks vpn abonnement afsluit bij hen.

Je kunt overigens ook altijd profiteren van de 30 dagen geld-terug-garantie van ExpressVPN. Ik wilde dit testen om er zeker van te zijn dat je je terugbetaling kunt krijgen en het was verrassend eenvoudig: het kostte maar een paar minuten chatten met het klanten service ondersteuningsteam.

Nadat ik een paar vragen had beantwoord, hebben ze mijn verzoek verwerkt en ontving ik mijn geld binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dus, deze truc werkt prima en raad ik dan ook aan aan de lezers van dit artikel.

Is deze methode beschikbaar in Nederland, Australië, Ierland, Mexico en Engeland?

Ja, sterker nog, deze methode werkt perfect om welk streaming netwerk dan ook in hoge kwaliteit en zonder reclame te kunnen streamen. Dit betekend dat je in bijna alle landen DAZN Live Streaming kan gebruiken en dus ook in Nederland, Australië, Ierland, Mexico en het Verenigd Koninkrijk.

Wel ben je zonder VPN nog steeds gelimiteerd in het type content wat je kan bekijken, afhankelijk van je locatie. Als je je bijvoorbeeld in Nederland bevind, heb je zonder VPN geen toegang dezelfde wedstrijden als streaming app gebruikers in de Verenigde Staten of Canada.

dazn programma

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Op hoeveel toestellen kan ik de DAZN live stream bekijken?

Met een account op het streaming platform kan je DAZN live streaming op tot 6 verschillende toestellen of devices tegelijkertijd. Het DAZN programma werkt ook in combinatie met Apple TV, andere smart tv’s, games consoles en smartphones en tablets. Je kan zelfs het zelfs op je Firestick bekijken.

Gelukkig kan je met de meeste VPN’s die ik heb getest op alle toestellen de geografische blokkades omzeilen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om DAZN live streaming te bekijken?

Helaas niet. Zelfs de beste VPN aanbieders wereldwijd hebben moeite met het omzeilen van streaming netwerken hun strenge geografische blokkades. Plus, zelfs als je een gratis VPN wel aan de praat krijgt, hebben deze vaak datalimiet, waardoor je de DAZN live stream maar een aantal keer kan bekijken voordat je weer wordt geblokkeerd.

Gratis VPN diensten zijn over het algemeen overigens niet aan te raden doordat deze ook vaak spyware of adware bevatten dus niet veilig zijn in gebruik. Hier heb ik overigens elders op deze website ook interessante artikelen aan gewijd, zodat je precies snapt waarom gratis VPN diensten echt ver van optimaal zijn.

Een VPN gebruiken in combinatie met DAZN Live Streaming

Omdat het een Amerikaanse live streaming dienst is die normaliter niet in Nederland en Belgie wordt aangeboden, dien je gebruik te maken van een VPN. Het woord VPN staat voor Virtual Private Network en het zorgt er voor dat je je device, of dit nu een computer, laptop, smartphone of tablet is, doet denken dat je in het buitenland bent.

Zo kan je dus doen alsof je in Amerika bent en toch lid worden van deze streaming provider en genieten van je favoriete sportwedstrijden livestreams in topkwaliteit. En dit alles ook nog eens zonder reclame en andere malware. Ook beschermt een VPN je persoonlijke gegevens terwijl je surft op het internet online, wel zo veilig dus.

Er zijn op het internet veel gratis VPN aanbieders, maar wij raden sterk af hier gebruik van te maken of mee in zee te gaan. Dit om de simpele reden dat deze vaak vol spam en malware zitten, omdat zij toch op een bepaalde manier geld op je willen verdienen.

In plaats hiervan is het veel beter gebruik te maken van een betaalde, of wel Premium VPN. De vpn aanbieder die wij hiervoor aanraden, is ExpressVPN. Dit is ’s werelds beste VPN, die niet al te veel kost per maand. Voor een paar luttele Euro’s de maand kunt u al gebruik maken van de vpn diensten van hoge kwaliteit die deze aanbieder voor je in petto heeft. Hier komt nog bij dat je ExpressVPN 30 dagen gratis kan gebruiken door gebruik te maken van de 30-dagen gratis proefperiode truc.

Deze truc werkt als volgend: je meld je aan bij ExpressVPN voor een van de verschillende beschikbare VPN abonnementen. Vervolgens betaal je keurig voor de desbtreffende periode maar binnen 30 dagen na het afsluiten van het abonnement, zet je je ExpressVPN pakket stop. Doordat deze vpn aanbieder een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie aanbiedt, krijg je dus je betaalde bedrag terug gestort op je bankrekening. De vpn aanbieder doet hier totaal niet moeilijk om en stelt geen vragen waarom je de terugbetaling hebt aangevraagd. Met deze geweldig handige truc kan je dus toch gratis een paar wedstrijden kijken.

Conclusie DAZN Live Streaming

Een VPN is dus wat je nodig hebt om het DAZN programma aanbod overal te kunnen bekijken. Het veranderd simpelweg je IP adres in eentje van een land welke je maar kiest, zodat je toegang hebt tot de gehele programma bibliotheek.

Ik stel voor gewoon de 30-dagen gratis VPN truc bij ExpressVPN te gebruiken zodat je geen data-of brandbreedte limieten hebt en je zo lang als je maar wilt kan genieten van DAZN live streaming en het volledige DAZN programma aanbod.

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

Laat uw reactie achter

PrivacyEnBescherming.be