CyberGhost Halloween Speciale coupon korting 2022

Dit jaar een we weer een speciale korting van 29 Oktober – 11 November voor jullie weten te bemachtigen van Cyberghost voor Halloween. Het draait natuurlijk allemaal om privacy. Maak gewoon verbinding met een van hun 3.000 servers en geniet van anoniem surfen en torrenting. Om nog maar te zwijgen van onbeperkte streaming! Volledige compatibiliteit met Netflix en de belangrijkste streaming platforms zoals: Hulu, Amazon Prime, enz.

cyberghost halloween

Cyberghost is zo eenvoudig te gebruiken (lees onze review)! Eenmaal ingelogd, selecteer je je activiteit en hoef je niet eens een server te kiezen – de interface zal alles voor je doen.

Er zijn standaard 5 voorgeconfigureerde profielen beschikbaar:

 • Anoniem surfen
 • Deblokkeren van streaming
 • Bescherm Netwerk
 • Torrent Anoniem
 • Deblokkeren van basis websites

Veel plezier met CyberGhost,

Wesley

VPN Specialist

CyberGhostVPN
Wanneer je opzoek bent naar een veilig, betaalbare en eenvoudige qua opzet VPN is dit een goede keuze

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be