Bescherm je kostbaarheden met deze anti diefstal tas, lees de FlexSafe review

Mensen die graag buitenshuis willen zijn bekend met het volgende dilemma: laat je je waardevolle spullen achter of ga je buiten van je tijd genieten. Ik denk dat we allemaal het probleem kennen dat we naar het strand gaan en een persoon aanwijzen die achterblijft met de belangrijke dingen.

Tenzij je wilt dat dieven je portemonnee, telefoon of tas jatten, is het een slecht idee om het onbeheerd achter te laten. Helaas zal niet iedereen van zijn tijd kunnen genieten. Het is lastig, maar er is niet echt een oplossing. Totdat ik ontdekte dat de FlexSafe anti diefstal tas ontdekte en de behoefte voelde om het met iedereen te delen.

Materialen anti diefstal tas

FlexSafe vakantie tas

Koop FlexSafe vakantie

5-laags materiaal. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat dieven hem openbreken. Deze kluis heeft 5 lagen scheurbestendig materiaal om dit te voorkomen. De buitenste laag is gemaakt van denier nylon, gekoppeld aan slash resistant weefsel, 3 mm EVA-schuim, een RFID blocking material en een nylon binnenvoering. Deze stevige materialen zijn gemaakt om lang mee te gaan, voorkomen scheuren en zijn bovendien waterafstotend. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Waarom de FlexSafe anti diefstal rugzak?

Hoe veilig en diefstal vrij je plek ook is, er zullen altijd dieven zijn die op je staan te wachten totdat je even niet oplet. Je legt gewoon je telefoon op tafel en zodra je even niet kijkt, is hij weg. Zet je tas op de vloer of op een stoel en een dief haalt je portemonnee er uit. Het is zenuwslopend en stressvol. Maar FlexSafe is een anti diefstal tas (ja, je hebt het goed gehoord, het is een kluis, net als de metalen doos die met een wachtwoord is beveiligd) die je waardevolle spullen veilig houdt, waar je ook bent.

Het werkt zo goed dat hetzelfde te zien was in Shark Tank, Good Morning America, Forbes, Today en ABC. Ik wilde het uitproberen voor deze FlexSafe review, zodat ik kon zien waar al deze hype op gebaseerd was. Ontdek zelf of het echt werkt of dat het het niet waard is door mijn FlexSafe review te lezen.

Bescherm je waardevolle spullen met deze anti diefstal rugzak

vakantie tas

Koop FlexSafe vakantie

FlexSafe is een portable safe een anti diefstal rugzak die is ontworpen om je waardevolle spullen veilig te bewaren, waar je ook bent. Het kan veilig worden vergrendeld aan een vast object, zoals een stoel of een paal. De kluis bestaat uit 5 lagen scheurbestendig materiaal, inclusief RIFD blocking material om je elektronische waardevolle spullen veilig te houden. En je kunt het veilig naar het strand brengen omdat het nylon waterbestendig en zandbestendig is.

Je denkt waarschijnlijk, het ziet er net uit als een gewone tas, het werkt waarschijnlijk niet. Nou, gebaseerd op mijn ervaring, is het gemakkelijk om deze handige kleine anti diefstal rugzak te onderschatten. Maar als je de functies van de vakantie tas ziet, die ik later zal benadrukken, weet ik zeker dat je deze aan je must-haves voor je volgende reis zult toevoegen.

Afgezien van het beschermen van je waardevolle spullen, biedt deze kluis peace of mind, gemak en geruststelling. Je kunt eindelijk genieten van je reis zonder je constant zorgen te maken over de veiligheid van je bezittingen. Niemand zal worden overgelaten om je koffers en spullen te bewaken omdat deze anti diefstal tas het voor je doet. Hoewel dit een gloednieuw product op de markt is, geloof ik dat het vertrouwen en de voorkeur van reizigers en mensen die ze onderweg gebruiken zal winnen.

Features en voordelen

Flexsafe reviewNa het testen van de FlexSafe anti diefstal rugzak ben ik er nu van overtuigd dat dit echt de ultieme draagbare vakantietas is. In dit gedeelte van mijn FlexSafe review zal ik de kenmerken ervan benadrukken en onderscheiden van andere reissafes.

3-cijferig combinatieslot. Om je spullen veilig op te bergen in je anti diefstal rugzak, maakt het gebruik van een heavy-duty nikkellegeringen slot met een 3-cijferige combination lock. Het slot is corrosiebestendig dus het is bestendig tegen water, vuur of roest. Het is ook individueel getest op sterkte en duurzaamheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over dieven die het proberen te openen. FlexSafe zorgt dus voor extra veiligheid.

Riemlus en schouderriem. Een riemlus bevestigt deze travel safes veilig aan een vast object. Je kunt het vastmaken aan een luie stoel, de vaste poot van een tafel, op je fiets, alles wat vast zit. Je kunt het ook dragen als een heuptas of als een schoudertas wanneer je loopt. Het is getest met een xd design bobby. Ten slotte kunnen de verborgen vakken en mesh pockets worden gebruikt om diverse items zo op te bergen dat je er makkelijk bij kunt.

Lichtgewicht travel safe. In tegenstelling tot een draagbare lock-box, is de anti diefstal rugzak niet te groot of onhandig om mee te nemen. Omdat het is gemaakt van scheurbestendige stof, is het sterk genoeg om je spullen veilig op te bergen. Tegelijkertijd is het licht genoeg om overal mee naartoe te nemen. Het ziet er ook uit als een normale heuptas, dus schreeuwt het niet anti diefstal rugzak met waardevolle spullen’.

RFID blocking material. Ik wil alleen maar benadrukken hoezeer ik deze functie mag. Het rfid blocking material beschermt je tegen RFID skimming, een vorm van elektronische zakkenrollen. Hiermee wordt voorkomen dat je betaalpassen, credit cards, paspoorten laptop en rijbewijzen worden geactiveerd en informatie aan criminelen wordt doorgegeven. Met technologische vooruitgang van tegenwoordig kan zelfs het kiezen van een portemonnee complex zijn. Het is maar goed dat FlexSafe hieraan heeft gedacht.

Waterafstotend. Een ander kenmerk waar ik dol op ben, is het waterbestendige materiaal. Het maakt het naar het strand gaan heel gemakkelijk. Ik hoef die transparante plastic zakjes niet mee te nemen als ik ga eilandhoppen. Het is een echte aqua vault. FlexSafe kan mijn spiegelreflex camera, telefoon en kleine portemonnee opslaan zonder bang te worden dat hij nat wordt. Zorg ervoor dat de vakantie tas niet in zee wordt gegooid, want daar is geen functie voor. Grapje.

FlexSafe prijs

anti diefstal tas

Koop FlexSafe vakantie

Voor zo’n duurzame en veilige anti theft tas is het niet te duur. Het is te koop voor 53,35 euro voor elke anti diefstal rugzak plus verzending en afhandeling, maar je kunt korting krijgen als je meer koopt. Koop 1 FlexSafe vakantie tas en ontvang de tweede met 25% korting (betaal slechts 93,36 euro).

Koop er 2 en ontvang de derde vakantie tas met 75% korting (betaal slechts 120,04 euro). Beide deals zijn met gratis verzending in de VS.

Flexsafe review samenvatting

Deze Flexsafe review krijgt vijf sterren van mij. Ik geloof dat het echt een goede investering is, vooral als je van outdoor avontuur en reizen houdt. Het scheurbestendige materiaal plus de RIFD-blokkering maakte wat indruk op me. Het vermindert echt het risico op diefstal rugzakken, maar je moet niet 100% zelfverzekerd zijn. Je moet je bezittingen nog steeds in de gaten houden, maar FlexSafe geeft je de geruststelling dat het niet gemakkelijk zal worden gestolen. Over het algemeen raad ik dit draagbare anti diefstal product ten zeerste aan.

Heb je iets gehad aan deze FlexSafe vakantie tas review? Laat hieronder een reactie achter en vertel ons wat je denkt. Browse door onze website voor meer beoordelingen en like onze Facebook-pagina voor regelmatige updates.

FlexSafe vakantie tas
8.2 Totale score
FlexSafe is de perfecte vakantie tas

Niet te groot en niet te klein
9
Gebruikte materialen
10
Goed slot
9
Voordelen
  • maat van de tas
  • gebruikte materialen
  • mooi design
Nadeel
  • boeven weten wat ze moeten stelen

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be